Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Lenka Prosecká Ondřej Pešek

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Lenka Prosecká Ondřej Pešek"— Transkript prezentace:

1 Lenka Prosecká Ondřej Pešek
EVENTY FIREMNÍ AKCE TEAM BUILDING PARTY INCENTIVNÍ CESTY DO ZAHRANIČÍ KONFERENCE ŠKOLENÍ OUTGOING PP EVENTS s.r.o. - profil Lenka Prosecká Ondřej Pešek PP Events s.r.o. ▪ Vinohradská ▪ ▪ PRAHA 2 ▪

2 Profil firmy Naší předností je osobní přístup ke každému klientovi, jazyková vybavenost a naprostá spolehlivost a otevřenost v jednání a především nápadité programy, které jsou klíčem k Vaší spokojenosti a navíc nás naše práce baví!  Dynamický a kreativní tým je připraven vyhovět individuálním nárokům a představám každého klienta. Garantuje svým klientům odborný přístup, maximální soustředění se na detail a preciznost. Zorganizujeme akce všech typů, na které přijdou hosté v různém počtu. Vám jen záleží na tom, aby vše proběhlo hladce. Jsme flexibilní, protože potřeby klienta se v čase vyvíjí; zkušení, neboť řadu věcí člověk musí zažít a nestačí se je jen naučit; plná perfekcionistů, protože dobrý nápad bez špičkové realizace nikdo neocení a v neposlední řadě jsme realističtí a vždy se snažíme najít rovnováhu mezi skvělými nápady a Vámi stanoveným rozpočtem.

3 Reference ARAMARK s.r.o. CANON s.r.o. ČESKÁ SPOŘITELNA a.s.
DOUGLAS s.r.o. DEUTSCHE TELECOM GmbH DUŠNÍ3 FARMAX s.r.o. LG Electronic s.r.o. LAFARGE CEMENT a.s. LIBRALEX LUMEN ENERGY a.s. MUNDIPHARMA GmbH NEOVIZE s.r.o. NESPRESSO s.r.o. OMEGA OPTIX OPOJISTENI CZ RED BULL s.r.o. ORIFLAME s.r.o. PEPSI AMERICAS a.s. SCHWABISCH HALL GmbH UNICREDITLEASING a.s. WUSTENROT a.s. Podílíme se na pořádání :Halové mistrovství Evropy v atletice 2015 v Praze V lednu 2014 organizujeme eventy pro: ČESKÁ SPOŘITELNA, DOUGLAS a NESPRESSO s.r.o.

4 Naše služby Firemní akce Výjezdní zasedání Konference
Seminář nebo jejich doprovodné akce. Doladíme program tak, abyste si vše bez stresu užili a mohli se věnovat odborné stránce akcí. Incentivní zájezdy Naším cílem je nabídnout Vám originální a nezapomenutelné zážitky. Během předchozích let jsme s našimi klienty prokřižovali doslova celý svět. Díky našim zkušenostem a kontaktům Vám zajistíme atraktivní a nezapomenutelný program Teambuilding Zlepšujeme týmovou spolupráci, stmelujeme pracovní kolektivy, budujeme firemní kulturu. Naší ambicí je měnit skupiny jednotlivců ve výkonné týmy a manažery v lídry. Sportovní akce Pozvěte své zaměstnance nebo klienty na sportovní den ! Hlavní prioritou je pobavit se a poznat se opět z jiné stránky.

5 5P proč spolupracovat s naší firmou
PROGRAMY NA MÍRU Poskytujeme výběr toho nejlepšího, co náš obor nabízí PARTNEŘI A DODAVATELÉ Pečlivý výběr obchodních partnerů a dodavatelů založený na dlouhodobé spolupráci PROJEKTOVÝ MANAŽER OD ZAČÁTKU AŽ DO KONCE AKCE První objednávka - finální vyúčtování. K dispozici jeden kvalifikovaný projektový manažer PROPOJENÍ ZNALOSTÍ A POTŘEB KLIENTŮ Cesty , zážitky, vzdělávání a zábavu – dokážeme spojit v jedno PROFESIONALITA S LEHKOSTÍ PP Events s.r.o. ▪ Vinohradská ▪ ▪ PRAHA 2 ▪

6


Stáhnout ppt "Lenka Prosecká Ondřej Pešek"

Podobné prezentace


Reklamy Google