Setkávání žáků s SPU Setkávání žáků s SPU Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Advertisements

Spolupráce se Základní školou, Masarykova, Rychnov nad Kněžnou v rámci projektu „Nadané dítě.eu“ v lednu 2010 spolupracovala Pedagogicko-psychologická.
Seminář dne na téma „Náměty, možnosti a zkušenosti v oblasti práce se žáky s SPU a jejich případné využití na 1. a 2.st. ZŠ Tento produkt.
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
SEMINÁŘ NA TÉMA: MOŽNOSTI REEDUKACE A METODY PRÁCE ŽÁKŮ S INDIVIDUÁLNÍ NEBO SKUPINOVOU INTEGRACÍ Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem.
Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Seminář dne na téma:
Konference Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
TECHNICKÁ DOKUMENTACE
Anglický jazyk Michaela Hrdličková, 251 PT1 – Provozní technika 1. ročník „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Projekt ZŠ Staňkov. O projektu  Projekt pro žáky s poruchami učení  Dotace z ESF – ,- Kč  Doba trvání – 2 roky.
Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost registrační číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/ Závěrečná konference 16.
Zavedení výuky programování hradlových polí FPGA ve VHDL Učebna Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VZDĚLÁVÁNÍ MIMOŘÁDNĚ NADANÝCH DĚTÍ NA 1. STUPNI ZŠ
Zavedení výuky programování hradlových polí FPGA ve VHDL
PREZENTACE akcí MC KAŠPÁRKOV o.s., podpořených v roce 2012 městem Rosice Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.
Rozvoj interaktivních způsobů výuky ve škole CZ.1.07/1.1.12/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Kurz Všeobecný sanitář
Projektový den Lázně Teplice nad Bečvou Datum: Spolupracující třídy: VII. B a II. A Třídní učitelé: Mgr. Michal Rus, Mgr. Petra Králová.
Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol.
OP Vzdělání pro konkurenceschopnost Moderní absolvent strojírenství Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
CERMAT 2007 Celostátní hodnocení výsledků vzdělávání žáků 9. tříd a odpovídajících ročníků víceletých gymnázií.
Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost registrační číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/ Úvodní seminář 22. září.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Číslo a název operačního programu: CZ.1.07 OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
TATO PREZENTACE BYLA VYTVOŘENA V RÁMCI PROJEKTU: Z AOSTŘENO NA PŘÍRODU Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Jak se peče chleba Lenka Hůnová. Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 2.
HRAJEME SI NA CUKRÁŘKU. KDO JE CUKRÁŘKA? PROJEKT CZ.1.07/1.3.00/ JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.
INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE Modernizací a inovací výuky k rozvoji klíčových kompetencí žáků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.06/ Poskytovatel.
Jak se peče chleba IV. Lenka Hůnová. Výrobky z mouky Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Jak vytvořit jednoduchou vránu. Pomůcky:  Tvrdý černý papír A4  Zbytek červeného papíru  Bílou pastelku, obyčejnou tužku  Nůžky  Lepidlo  Šablona.
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
CO KDO DĚLÁ – VÝROBA ŽIDLE Ivana Šůsová. Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
Obor: Elektrikář silnoproud Ročník: 2. Vypracoval: Bc. Josef Dulínek
ROK SVĚTLA
Kumuč – kutík - kulík.
Paměť, pozornost, Sociabilita
Učení, praktické aplikace principů učení
Okruh: Grafomotorická cvičení Učební materiál č. 6: Kde je?
Co nepatří do dárku Vnímání.
Pravidla ve školce – správné chování v MŠ
Vysoké učení technické v Brně
Vysoké učení technické v Brně
Grantový projekt „Moderní absolvent strojírenství“
ZVÍŘATA VE VODĚ, NA ZEMI A VE VZDUCHU
VELIKONOČNÍ POMLÁZKA NÁVOD.
MY DAY Jazyk a řeč.
Maminka vaří.
Přiřaď vitamíny Zdraví.
Stavitelé českých hradů
Obor hodnot funkce Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Yvonna Vančurová. Materiál byl vytvořen v rámci projektu „Škola.
Logo pro veverky a kamarády
HLEDEJ VÝROBKY K RŮZNÝM PROFESÍM.
Jazykové hádanky Jazyk a řeč.
Poznáváme nástroje NA ZAHRADĚ.
Kolik svíček na dort vnímání.
Poznávací schopnosti - nářadí
Barevné pastelky Pavlína Berková.
Zvuky zvířat Sluchové vnímání.
TVOŘÍME Z KERAMICKÉ HLÍNy
Orientace v řadě.
POSTUP PŘI ČIŠTĚNÍ ZUBŮ
Orientace v řadě pracujeme v kuchyni.
Bludiště.
Co vznikne z vlny? Michaela Soukupová.
GEOMETRICKÉ TVARY Poznáš je?.
Transkript prezentace:

Setkávání žáků s SPU Setkávání žáků s SPU Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

Setkávání žáků s SPU proběhlo dne na pracovišti Základní školy, Znojmo, Václavské nám. Setkali se zde žáci z naší školy s žáky ze Základní školy Mládeže, Základní školy Pražská ze Znojma a ze Základní školy z Mikulovic.

Žáci po podepsání obdrželi kartičku s jednotlivými dílnami

Na chodbách školy byly umístěny bannery a plakátky propagující projekt EU a na dveřích jednotlivých tříd označení, o jakou dílnu se jedná

Děti byly rozděleny do jednotlivých skupinek, které se postupně střídaly v jednotlivých dílnách. V každé dílně si vyzkoušely jiné dovednosti a kromě učitelů se jim věnovali i žáci naší školy, kteří si touto formou vyzkoušeli roli učitelů a seznámili nové kamarády s prací s pomůckami, které při výuce používají.

1. dílna - Reedukace

2. dílna - Reedukace

3. dílna - Muzikoterapie

4. dílna - Arteterapie

5. dílna – Keramická dílna

6. dílna – Interaktivní hraní

Jako upomínkové předměty si děti odnesly joja s logy projektu

V každé dílně dostaly děti razítko za splněné úkoly

Jako památku na zajímavé dopoledne si všichni odnesli vlastnoruční výrobky z keramické hlíny

Žáci ze Základní školy, Pražská, odloučené pracoviště Slovenská

Děkujeme školám, které se zúčastnili této akce. Děkujeme pedagogům a žákům naší školy, kteří pomohli s přípravou a realizací akce „ Setkávání žáků s SPU“ Za realizační tým: Mgr. Denisa Islami Mgr. Jana Mikulková Lenka Vídeňská