Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Orientace v řadě.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Orientace v řadě."— Transkript prezentace:

1 Orientace v řadě

2 Urči první a poslední v řadě

3 Urči první a poslední v řadě

4 Urči v řadě, co tam nepatří

5 Najdi obrázek, který je uprostřed

6 Téma pro polytechnickou výchovu
•    Oblast: Dítě a jeho psychika •      Podoblast: Poznávací schopnosti • Integrovaný blok: Používání základních prostorových pojmů •      Téma: Orientace v řadě •      Dosažené konkretizované výstupy: Sleduje očima řadu, vyhledá první a poslední Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

7 Pomůcky Prezentace určená k interaktivnímu řešení.
Notebook s dotykovou obrazovkou Kartičky s obrázky z prezentace, KUMUČ Okolí MŠ Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

8 Metodický postup Využívání prezentace: děti řeší úkoly z prezentace na interaktivní tabuli podle pokynů učitelky a dle daných snímků, jak jdou po sobě. Připravíme kartičky s obrázky podle prezentace. Děti kladou obrázky před sebe podle předlohy a pokynů učitele. Při pobytu venku můžeme pozorovat práci strojů, zvuky strojů, poznávání barev Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

9 Použité zdroje Kliparty - office.microsoft.com
Kliparty – Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

10 Cíle polytechnické výchovy
Vnímat vliv techniky na společnost a přírodu Směrovat děti k získávání základních pracovních dovedností a návyků Chápat postavení techniky a technických oborů v životě lidstva jako devízu Učit děti základním poznatkům o technice Vést děti ke kooperativnímu hodnocení a sebehodnocení Podpořit rozvoj myšlenkového potenciálu dětí Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.


Stáhnout ppt "Orientace v řadě."

Podobné prezentace


Reklamy Google