Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Seminář dne 11. 11. 2009 na téma:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Seminář dne 11. 11. 2009 na téma:"— Transkript prezentace:

1 Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Seminář dne 11. 11. 2009 na téma:

2 Pozvánka na seminář  Tento produkt je spolufinancován  Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky  ZŠ, Znojmo, Václavské náměstí si Vás dovoluje pozvat na odborný jednodenní seminář   Na téma : Vytvoření podmínek pro žáky s VPU na středních školách a odborných učilištích   Datum konání : 11.11.2009, prezentace : 8.30; zahájení : 9.00; předpokládaný konec: 14. 00  Místo konání : Hotel Bermuda, Mariánské náměstí 10, Znojmo  Lektorky : Mgr. Alena Dvořáková, externí pracovník MU Brno,  zástupkyně ředitele školy s programem pro žáky se speciálními potřebami,  Mgr. Bára Dusová zástupce ředitele pro PPP  Kurzovné je hrazeno z evropských fondů. Každý účastník obdrží potvrzení o absolvování semináře. Občerstvení v průběhu semináře zajištěno.  Program semináře:  část - Mgr. Alena Dvořáková  seznámení s problematikou vývojových poruch učení  připravenost žáků s VPU na studium na střeních školách  přestup žáků s VPU ze ZŠ na střední školství  část - Mgr. Bára Dusová  možnosti studia na střeních školách  vytvoření podmínek pro středoškoláky s VPU  práva, povinnosti a možnosti středoškoláků s VPU  Dotazy, diskuse   Seminář je zejména určen pro učitele středních škol a odborných učilišť, kteří se blíže chtějí seznámit  s problematikou žáků s vývojovými poruchami učení.

3

4 Místo konání – Hotel Bermuda

5 Upomínkové předměty

6

7

8

9 Občerstvení

10 Prezentace

11 Zahájení semináře

12

13 Mgr. Alena Dvořáková

14

15 Mgr. Bára Dusová


Stáhnout ppt "Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Seminář dne 11. 11. 2009 na téma:"

Podobné prezentace


Reklamy Google