Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

SEMINÁŘ NA TÉMA: MOŽNOSTI REEDUKACE A METODY PRÁCE ŽÁKŮ S INDIVIDUÁLNÍ NEBO SKUPINOVOU INTEGRACÍ Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "SEMINÁŘ NA TÉMA: MOŽNOSTI REEDUKACE A METODY PRÁCE ŽÁKŮ S INDIVIDUÁLNÍ NEBO SKUPINOVOU INTEGRACÍ Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem."— Transkript prezentace:

1 SEMINÁŘ NA TÉMA: MOŽNOSTI REEDUKACE A METODY PRÁCE ŽÁKŮ S INDIVIDUÁLNÍ NEBO SKUPINOVOU INTEGRACÍ Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

2 Dne 6.5.2009 se v Althanském paláci uskutečnil seminář na téma „Možnosti reedukace a metody práce žáků s individuální nebo skupinovou integrací“. Jako lektorka byla pozvána paní Mgr. Alena Dvořáková, která je externí pracovnicí Masarykovy univerzity Brno. Semináře se zúčastnilo 25 pedagogů ze základních škol okresu Znojmo.

3 MÍSTO KONÁNÍ SEMINÁŘE: ALTHANSKÝ PALÁC

4 SEMINÁŘ BYL REALIZOVÁN V RÁMCI PROJEKTU VYTVÁŘENÍ A APLIKACE NOVÝCH TRENDŮ V OBLASTÍ VZDĚLÁVÁNÍ ŽÁKŮ S SPU A JEJICH ROVNÉ PŘÍLEŽITOSTI K CELOŽIVOTNÍMU VZDĚLÁVÁNÍ

5 REPREZENTAČNÍ SÁL

6 VŠICHNI ÚČASTNÍCI OBDRŽELI REKLAMNÍ PŘEDMĚTY

7 LEKTORKA MGR. ALENA DVOŘÁKOVÁ, MGR. VLADIMÍR PAŘÍZEK-ŘEDITEL ŠKOLY, MGR. ALENA MUCHOVÁ- ZÁSTUPKYNĚ ŘEDITELE ŠKOLY A MGR. DENISA ISLAMI.

8 ZAHÁJENÍ SEMINÁŘE

9 LEKTORKA MGR. ALENA DVOŘÁKOVÁ PŘI VÝKLADU

10 ÚČASTNÍCI SEMINÁŘE- PEDAGOGOVÉ ZÁKLADNÍCH ŠKOL

11


Stáhnout ppt "SEMINÁŘ NA TÉMA: MOŽNOSTI REEDUKACE A METODY PRÁCE ŽÁKŮ S INDIVIDUÁLNÍ NEBO SKUPINOVOU INTEGRACÍ Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem."

Podobné prezentace


Reklamy Google