Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Orientace v řadě pracujeme v kuchyni.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Orientace v řadě pracujeme v kuchyni."— Transkript prezentace:

1 Orientace v řadě pracujeme v kuchyni

2 Určit v řadě první, poslední

3 Určit v řadě první, poslední

4 První v řadě

5 Co je uprostřed

6 Co je poslední

7 Téma pro polytechnickou výchovu
•    Oblast: Dítě a jeho psychika •   Podoblast: Poznávací schopnosti • Integrovaný blok: Rozlišování, grafické vyjadřování •   Téma: Orientace v řadě •   Dosažené konkretizované výstupy: umí sledovat očima řadu, jmenuje objekty v řadě, vyhledá první a poslední Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

8 Pomůcky Prezentace určená k interaktivnímu řešení.
Notebook s dotykovou obrazovkou. Kartičky s obrázky z prezentace, KUMUČ Kuchyňka – pokud v MŠ je. Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

9 Metodický postup Využíváme prezentaci a děti řeší úkoly z prezentace podle pokynů učitele (snímky 2 až 6). Připravíme kartičky s obrázky podle prezentace. Děti pracují s magnetickými tabulkami, kladou obrázky do řady podle předlohy, podle pokynů učitele. Je možné vytisknout více kartiček s vybavením do kuchyně. Může následovat práce v kuchyňce, pokud je v MŠ. Děti pracují podle pokynů s konkrétním vybavením. Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

10 Použité zdroje Kliparty - office.microsoft.com
Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

11 Cíle polytechnické výchovy
Vnímat vliv techniky na společnost a přírodu Směrovat děti k získávání základních pracovních dovedností a návyků Chápat postavení techniky a technických oborů v životě lidstva jako devízu Učit děti základním poznatkům o technice Vést děti ke kooperativnímu hodnocení a sebehodnocení Podpořit rozvoj myšlenkového potenciálu dětí Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.


Stáhnout ppt "Orientace v řadě pracujeme v kuchyni."

Podobné prezentace


Reklamy Google