Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Barevné pastelky Pavlína Berková.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Barevné pastelky Pavlína Berková."— Transkript prezentace:

1 Barevné pastelky Pavlína Berková

2 Kde koupíš pastelky? Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

3 Pastelky uchopíš do…? Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

4 Zakroužkuj nejkratší Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

5 Seřaď od nejkratší 1 5 2 4 3 Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

6 Pracovní list Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

7 Použité odkazy Vlastní zdroje Fotografie a obrázky z archivu autora

8 Metodický pokyn Integrovaný blok: Dítě a jeho psychika
Popis Prezentace v PowerPointu, která obsahuje pět pracovních listů s jednoduchým interaktivním úkolem. Součástí prezentace je pracovní list k vystřihnutí kartiček. Očekávání a cíle Dítě dokáže samostatně splnit jednoduchý úkol – porovnat velikosti. Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

9 Studijní materiály Povinné materiály, pomůcky a technické vybavení
zdroj: Dotyková obrazovka, připojená k PC Nepovinné materiály Didaktický kufřík - KUMUČ Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

10 Práce s interaktivním materiálem
2. snímek – na snímku jsou obrázky 2 obchodů, děti vybírají správný 3. snímek – děti hledají správný obrázek 4. snímek – děti přesouvají pastelky podle velikosti 5. snímek – přesouvají podle velikosti a přiřazují čísla 5. snímek – pracovní list, děti vystřihnou obrázky z pracovního listu (využití KUMUČE) Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

11 Prvky polytechnické výchovy
Přicházet s vlastními nápady Řešení jednoduchých problémů a samostatné rozhodování Spontánně vyprávět zážitky Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

12 Cíle polytechnické výchovy
Vnímat vliv techniky na společnost a přírodu Směrovat děti k získávání základních pracovních dovedností a návyků Chápat postavení techniky a technických oborů v životě lidstva jako devízu Učit děti základním poznatkům o technice Vést děti ke kooperativnímu hodnocení a sebehodnocení Podpořit rozvoj myšlenkového potenciálu dětí Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.


Stáhnout ppt "Barevné pastelky Pavlína Berková."

Podobné prezentace


Reklamy Google