Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Číslo a název operačního programu: CZ.1.07 OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Číslo a název operačního programu: CZ.1.07 OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost."— Transkript prezentace:

1 Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Číslo a název operačního programu: CZ.1.07 OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo a název prioritní osy: 7.1 Počáteční vzdělávání Číslo a název oblasti podpory: 7.1.1 Zvyšování kvality ve vzdělávání Číslo a název výzvy: 02 Jihomoravský kraj – Výzva č. 2 pro GP oblast podpory 1.1 Název projektu: Rozvoj kariérového poradenství na Vyškovsku – jak správně zvolit další vzdělávací cestu? Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.02/02.0052 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

2 ↑ Zjištění požadavků škol na činnost IPC Jakou funkci by mělo IPC ve vaší škole plnit, jak by se využívalo, jaké činnosti by se zde měly realizovat? Co očekáváte v této souvislosti od tohoto semináře?

3 ↑↑ Úloha osob přímo zapojených do projektu při realizaci volby povolání ve škole Jaké konkrétní úkoly čekají školu (ředitele - výchovného poradce / případně učitele, koordinátora ŠVP,…) v souvislosti se zahájením činnosti IPC? Co budou muset ve škole (u)dělat? V čem spočívá Vaše role, co se změní ve vaší náplni práce?

4 ↑↑↑ Anotace přípravy Které informace by měla anotace přípravy na hodinu či anotace aktivity obsahovat pro využití jiným učitelem školy než je její autor?

5 ↑↑↑ Anotace přípravy Název aktivity Název předmětů, ve kterých ji lze využít Ročník Metodický postup Časová náročnost Pomůcky Autorské řešení Cíl Podpora kompetencí Podpora funkčních gramotností Podpora průřezových témat


Stáhnout ppt "Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Číslo a název operačního programu: CZ.1.07 OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost."

Podobné prezentace


Reklamy Google