Praha 13.11. Dodatečný sjezdový projev Jan Šlechta.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ŠETŘENÍ ELEKTRICKOU ENERGIÍ
Advertisements

Budeš se dívat na televizi? Zase vysílají ty volební pořady s výzkumy? Je to docela dobré „ZRCADLO“ – a navíc tam zase bude ten Tuček ze STEM/MARK  To.
České komory fitness o.s Praha, Ohradské nám. 1628/7a 1.
Politický systém. PhDr. Petr Kaniok, Ph.D. „Úvod do institucí EU“ „Předsednictví a Rady…“
ECVET v Programu celoživotního učení
Slova lišící se významem a psaním i, í/y, ý po M
KDU-ČSL 1 Financování politických stran a regulace politických kampaní Pavel Bělobrádek předseda KDU-ČSL.
Zpracovaly:Klára Hamplová Barbora Šťastná
Politika a politické strany
1 Ing. Vít Beneš, Ph.D. Ústav mezinárodních vztahů, v.v.i.
Kolja 9.
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
Jitka Fabianová Garant vzdělávání č. 3 – 1995 Lektor č. 9 –
Odpovědná radnice 1 PŘEDSTAVENÍ VOLEBNÍHO PROGRAMU PŘEDSTAVENÍ KANDIDÁTŮ DO ZM V KLIMKOVICÍCH Ing. Zdeněk Husťák – kandidát na starostu města.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. I n v e s t i c e d o r o z v o j e v z d ě l á v á n.
Analýza vlivu cen elektřiny na ekonomiku průmyslových podniků Prezentace EGÚ Brno, a. s. Sekce provozu a rozvoje elektrizační soustavy Květen 2007.
1. Ideologie strany Jiří Krutílek předseda strany Věci veřejně Vyškov.
Ostrava | Projekt Energeticky nezávislý kraj analýza silných a slabých stránek.
O. s. Fórum 50 % Usiluje o společnost s vyrovnaným zastoupením mužů a žen ve veřejném životě.
Klíčová otázka č. 2 Důstojnost a odpovědnost Roman JOCH 26. – 27. listopadu 2014.
V OLBY Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu CZ.1.07/1.1.04/
Presentation Title. Pracovní skupina Czech BCSD pro energetiku Josef Votruba ENVIROS, s.r.o Pracovní skupina Czech BCSD pro energetiku.
Volíme ve třídě Občanská výchova. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
VY_32_INOVACE_ Smlouva o EU je platná od Je zavedeno „evropské občanství“ Přináší „kritéria konvergence“ – ekonomické sblížení 1.Stabilita.
Standard Eurobarometer 71 / Spring 2009 – TNS Opinion & Social Standard Eurobarometer EUROBAROMETR 71 VEŘEJNÉ MÍNĚNÍ V EVROPSKÉ UNII Jaro 2009 ZVEŘEJNĚNÍ.
 EU je jedinečné hospodářské a politické partnerství 27 demokratických evropských zemí  jejím cílem je mír, prosperita a svoboda pro 498 milionů občanů.
Prezidentské volby v USA (v porovnání s ČR)
EURO a česká veřejnost Prezentace výsledků sociologických výzkumů PSP ČR dne 17. září 2008.
Jak vzniká zpráva Podpora využití ICT ve výuce průřezových témat na základních školách (CZ.1.07/1.1.00/ )
O pravých kořenech… Tomáš Julínek ministr zdravotnictví.
Veřejná správa Mgr. Terezie Pemová
Plynárenství v evropském kontextu Situace na trhu s plynem ČR Možnosti odběratelů při výběru dodavatele Ing. Vladimír Štěpán, ENA s.r.o. 8. březen 2007.
Volební preference a jejich místo ve výzkumu veřejného mínění
INOVACE 2004 Praha, Příprava předsednictví ČR v programu EUREKA Karel Šperlink Prezident AIP ČR Zástupce ČR v Skupině.
Změna Státní energetické koncepce a priority České republiky k zajištění bezpečnosti zásobování elektřinou Ing. Tomáš H ü n e r náměstek ministra © 2008.
Petr Machala. dobrovolné organizace občanů, které usilují o získání účasti na politické moci (zákon číslo 424/1991 Sb., zákon číslo 500/2004 Sb. správní.
F_070_Jaderná energie_Jaderná energie Autor: Mgr. Libor Sovadina Škola: Základní škola Fryšták, okres Zlín, příspěvková organizace Registrační číslo projektu:
XXI. Seminář energetiků Regulace v energetice. Podpora OZE a její vliv na cenu elektřiny. Cenová rozhodnutí na r Seminář Teplárny Otrokovice, a.
Kohezní politika EU v kontextu revize rozpočtu EU Ing
Petr Kessler Gymnázium Rumburk
Malý hospodářský dvůr Horšov Autor: Ing. Petr Libra
Petr Gandalovič Zemědělství a rozvoj venkova v barvách ODS.
Vážený pane učiteli, dovolte mi, abych Vám popřál k Vašim narozeninám vše nejlepší, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v osobním životě. Také Vám přeju.
Renata Moučková Gabriela Sedláková Markéta Černá
Petr Machala. Proč je důležitá volební kampaň? Napište argumenty pro a proti. Volební kampaň KLADYZÁPORY Volební kampaň = organizované úsilí stran či.
Kulatý stůl k budoucnosti financování zdravotnictví v ČR Hledání společné cesty řešení problémů financování českého zdravotnictví Ing. Ondřej Mátl, MPA,
ÚSTAVNÍ PRÁVO Prezident republiky JUDr. Petr Čechák, Ph.D.
Komunální volby v Brně 2014 Kvantitativní přístupy v politologii Fakulta sociálních studií Masarykovy univerzity.
LOKÁLNÍ A REGIONÁLNÍ POLITIKA VEP ZS 2007_2008. Kritéria členění veřejné politiky Segmenty veřejného zájmu (VeP obranná, kulturní, vzdělávací, energetická,
1 Referendum Jitka Bělohradová. 2 Referendum Projev přímé formy demokracie –Jeho zvláštní projevy: plebiscit, veto –Další formy přímé demokracie: lidová.
STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE STATUTÁRNÍHO MĚSTA JIHLAVY DO ROKU 2020 VYHODNOCENÍ VLIVŮ NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ A SOUSTAVU NATURA 2000.
Jak a kam volíme u nás?. Ve volbách vybírají své politické ……………………………….., kteří reprezentují jejich ……………………………….. (Dufek,
Vybraná problematika činnosti Svazu měst a obcí České republiky Vybraná problematika činnosti Svazu měst a obcí České republiky Mgr. Ludmila Němcová Ing.
„SAMOSPRÁVA 2020“ (Řešení pro budoucnost) – Zlín Libor Lukáš statutární náměstek hejtmana Zlínského kraje.
Místní demokracie a participace na veřejném životě
Jitka Fabianová Garant vzdělávání č. 3 – 1995 Lektor č. 9 –
Jak se volí americký prezident
Hledáme zodpovědné politiky „s gulemi“
Aktuální otázky v oblasti kohezní politiky a rozvoje měst
Státní energetická koncepce, energetická bezpečnost ČR a Energetický systém EU Ing. Jiří Gavor, CSc. ředitel ENA a ANDE Žofín
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Analýza motivačního a stimulačního systému ve vybraném podniku.
Název školy: Základní škola speciální Litvínov, Šafaříkova 991
PŘEDVOLEBNÍ KAMPAŇ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Irena Čiháková Dostupné z Metodického portálu ; ISSN
volby Volební systémy v demokratických zemích
DOMÁCÍ SLOHOVÁ PRÁCE ZADÁNÍ PROJEKTU.
Komunální politika: teorie a praxe. Hlavní město Praha
Česká republika Srdce Evropy.
Společně pro Telč – Piráti a Zelení
Atletická olympiáda
Transkript prezentace:

Praha Dodatečný sjezdový projev Jan Šlechta

Úvod Vážené delegátky, delegáti, kandidátky, kandidáti, pracovnice a pracovníci v pracovním předsednictvu, komisích, pracovnice a pracovníci hlavní kanceláře, hostesky a hosté, milí novináři, obracím se na Vás expost, neboť jsem počítal s tím, že svůj projev přednesu v sobotu, avšak patová volba mezi Petrem Štěpánkem a Ivanou Fajnorovou, která byla tak náhle rozluštěna šach-matem Přemysla Rabase, mně vzhledem k účasti na projektu Comenius (Šetření energií v domácnostech ), nedovolila promluvit.

Zpráva o stavu MČ Praha 1 Vážené komunální političky a politici, zastupitelky a zastupitelé, naši koaliční vyjednavači byli hned na první schůzce přivítání budoucím starostou slovy: „Á, vy jste ti ekoteroristi ?! Ten samý budoucí starosta má v předvolební kampani na hlavním nádraží největší plakát v republice v nadživotní velikosti, kde jeho hlavním sloganem je věta o fair play; co to však může být za člověka, když to fair play v reálu hned prvním slovem poruší ?

Pražský peněžní okruh Vážení spolupražané, musím se bohužel ztotožnit s názorem redaktora hospodářských novin Jaroslava Šídla, že v přímém přenosu vidíme skutečnou sílu peněz, která eliminuje stranické sekretariáty ODS a ČSSD. Je to zároveň také dobrá zpráva pro příští volby, pokud pražský volič neztratí paměť a nebude volit zase prvoplánově.

Česká repubklika a provincie Lógar Vážení spoluobčané, zatímco o rozpočtu obou našich enkláv je již prakticky rozhodnuto, není ještě vyjasněna správní forma naší asijské kolegyně. Vzhledem k hlavním protagonistům se zdá nejpravděpodobnější buď knížectví nebo další hvězdička na naší vlaječce, gubernie prakticky nepřichází do úvahy. Prvně zmíněná správní forma by byla také velmi praktická v případě privatizace v období konjunktury, ostatně TV Lógar by měla již brzo vzniknout a ve znaku by mohla mít modrou přilbičku s dýmkou. (pravděpodobně smích )

Zpráva o stavu Unie Vážené odpůrkyně, vážení odpůrci jaderné energie. Včera jsem byl na exkurzi v Jaslovských Bohunicích, při prohlídce elektrárny jsem absolvoval také neformální rozhovor s odpovědnými pracovníky elektrárny: jsme malé země, zapojovat se do výzkumu a vývoje Tokamaku by bylo pro nás nákladné, bylo by dobré vybudovat úložiště pro vysoce radioaktivní jaderný odpad někde na 1 místě v Evropě (šance pro našeho energetického giganta ). Pro sebe jsem zaujal tato opatření: k jaderným elektrárnám již se přivazovat nebudu, jsou to poměrně bezpečné a sympatickou elektřinu do počítčů a domácích spotřebičů vyrábějící krabičky. Pro stát navrhuji pro to tato opatření: Navrhuji, aby kilowattbaron z našeho energetického giganta, který si občas přivydělává jako finanční magnát, přestal sponzorovat prezidentovy koníčky a gymnázia, a se směle postavil čelem k celoevropskému výzkumu a vývoji Tokamaku.

Zpráva o stavu zeměkoule Vážené zeměkoulné cizopasnice, vážení zeměkoulní cizopasníci: Kvůli několika spekulantům byla svolána G20. Nebylo to za peníze spekulantů, ale patrně také za peníze také evropských daňových poplatníků. Hlavní spekulant slíbil, že nebude spekulovat. Všem se nám na planetě ulevilo.

Závěr Vážené auditorium, jako pozorný čtenář povídek Ernesta Thompsona Setona jsem si zapamatoval, že liška podá nejlepší výkon, když má v patách honicí psi; honicí psi ji ale nesmějí uštvat, tj, v budoucím předsednictvu by měl být arbitr, který je nechá štěkat, honit, ale ne zakousnout: Tím arbitrem byl bych býval prosím já, kdybych byl býval v neděli přítomen.

Všechny osoby vystupující v tomto projevu jsou smyšlené avšak inspirované skutečností, jakákoliv podobnost postav je čistě náhodná, a Ti kdož se ztotožní s románovými hrdiny činí tak na vlastní zodpovědnost a nebezpečí; Pozdější lékařská péče bude hrazena pouze ze standartního zdravotního pojištění podle platné legislativy ČR.