Sobota 11.10.2008 Ráno už o půl osmé zazvonil budík a mi si uvědomili, že musíme stávat tak jsme vylezli ze spacáků a šli na snídani.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Londýn.
Advertisements

účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
2. SMEČKA SE PŘEDSTAVUJE 2007/2008
Vojtěch Šolta student septimy
MC Motýlek Rájec-Jestřebí
Jazykový kurz - Angličtina v 8.00 jsme seděli v autobuse Směr stejný jako loni : hotel Súkenická Jana a Anička.
Projektový týden v primě Projektový týden v primě.
TEORIE HER. analýza konfliktů TEORIE HER analýza konfliktů kooperace.
TA NAŠE STMELOVAČKA ANEB JAK JSME SE MĚLI NA BABÍNĚ.
ZIMNÍ VÝPRAVA BĚŽKY PÁTEK - PŘÍJEZD V pátek jsme statečně odvláčely všechny batohy a lyže do Mařenic. Zastávka byla sice přímo ve vesnici,
Jak probíhalo vyhodnocování dotazníků k projektu Nalaď se na zelenou po celém Kravsku v jednotlivých třídách. Fotodokumentace.
Ve středu jsem se svými spolužáky a s učiteli vyrazil na přátelskou návštěvu do Polska. Cesta trvala asi 4 hodiny a vedla do.
V neděli odpoledne jsme šli na Kalvárii. Když jsme vycházeli kopec, viděli jsme kapličky, ve kterých byly sochy atd.. Kalvárie je významné poutní.
VII.A Lipník nad Bečvou Asi po hodině cesty ne moc rychlým vlakem jsme se dostali do městečka Lipník nad Bečvou, odkud jsme šli dále na hrad Helfštýn.
Školní výlet – Praha 2013/14.
Adapťák A Kaplan, Černá, Jarý, Babováková.
Většinu cesty jsme jeli vlakem Vypadal asi takhle:
PROJEKT EU - PENÍZE ŠKOLÁM Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ Název projektuModerní škola Šablona III/2Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Adaptační kurz
Kanada 2003 pobyt u tety TOMÁŠ WORTNER Student kvinty.
Adaptační kurz 1.A Veronika Bystrá Kristýna Kerberová
ŠKOLNÍ VÝLET C1.A.
6. Skautský oddíl Ivanovice na Hané.
Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová
Nikola Skalová, Berenika Pilařová, Tereza Neitzelová, Karolína Vokálová, Lena Šuláková Adaptační kurz 1.A 2014.
Malá srandička pro “3. věk” …, *** když se blížime k šedesátce anebo jsme se přes ni již přehoupli!
LYŽÁK A + KVI. Jak to začalo... -Náš lyžařský výcvik byl zahájen Všichni jsme se usadili do autobusu a vyrazili směr Benecko. -Po příjezdu.
Máchovo jezero 16. – 20. června Naše společné týdenní putování začalo v pondělí na libereckém vlakovém nádraží. Rozloučili jsme s rodiči, naložili.
Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník
Neděle: po příjezdu a obědě (rizoto) jsme si udělali procházku do Plas. Krásnou cestou podél vody jsme dorazili do tohoto starobylého města, prohlédli.
Den 1. Náš dobrodružný výlet jsme započali 8.září odjezdem od našeho gymnázia, kde na nás čekaly první potíže, a to sklerotičtí spolužáci, kteří zapomněli.
Svahová 2010 „Dokonalá parta“. Svahová je krásná trochu větší vesnice. Leží v Krušných horách, asi 20 kilometrů od Chomutova.
22. základní škola Na Dlouhých 49 Plzeň
Cesta vlakem Brzy ráno jsme se vydali vlakem směr Praha. Žáci se rozdělili do skupin a nastoupili do kupé. V Praze jsme vystoupili a na ubytování jsme.
Zdroj obrazového materiálu
Školní výlet 4. třídy Čtyři palice, Perníčky, Zkamenělý zámek, zámeček Karlštejn, Lukásova lípa.
Jaké bylo naše 1.pololetí ? ZŠ Hudcova, t ř ída 6.B.
 Do Prahy jsme jeli autobusem v 10:35 hod. od,,Mléčných lahůdek“. Jeli jsme tam 93 minut. Cesta byla docela dlouhá. Autobus nás dovezl na konečnou zastávku,,Florenc“
Praha Naše třída se nedokáže nudit, takže cesta ve vlaku nám ubíhala poměrně rychle.
Doprovod: Mgr. Dvořáčková, Mgr. Dolíhalová –
Velikonoční hry Pozvali jsme děti z MŠ na dopoledne plné zábavy a her.
CESTA PAPÍRU Recyklace. Doma  Já, Nikol a Olča jsme si vyrobily papírového panáčka Žoseffu.  Po nějakém čase se Žoseffa stala nepotřebnou, a tak stala.
Partnerství škol Bremen El Médano Šumperk jsme v Šumperku uvítali naše přátele z Brém a El Médana. Po dojemném shledání jsme se vydali na.
Turecko Muratli-Tekirdag. Účastníci Aneta Preisslerová Filip Vítek Filip Chmelík Petr Kristen Mgr.Zuzana Jedličková Mgr.Jana Volejníková.
CARP TOUR 2007 Carp team …..Žďár nad Sázavou…...
Simona Hrbáčková 8.A Tyto prázdniny jsem si hodně užila. Ještě když jsme je měli o 14 dní delší... Na konci jsem se už trochu.
Výchova ke zdraví Projekt POHYB.
ŠKOLA V PŘÍRODĚ RS MÁJ PLASY U PLZNĚ
Příběh Bylo jedno krásné místo na Zemi a jmenovalo se Šumava. A bylo tam ještě jedno krásné místo Lesní království. Rostlo tam hodně.
– * V sobotu jsme vyjeli v 18:00 z Břežan * směr Londýn * Jeli jsme asi 18 hodin. * Seznámili jsme se i z druhou školou.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola, Uherský Ostroh, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Gabriela Hnátková NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_TV_11.
MÝMA OČIMA ADÉLA ŠÍPKOVÁ STUDENTKA PRVNÍHO ROČNÍKU ANGLIE- 2002/ ŠKOLNÍ ZÁJEZD.
Tekken je bojová videohra kterou vydala společnost namco. V roce 1994 vyšel první díl na Playstation, poté vyšel i druhý díl (Tekken 2) a třetí (Tekken.
Družina FIDOOREK působí v pelhřimovském, skautském středisku již 3 roky a nyní hledá nové tváře.
Street Fighter, zkratkou SF, je hra vydaná společností Capcom. Postavy hry jsou z celého světa, a každá má svůj jedinečný bojový styl. Je to 2. nejprodávanější.
Anglie Natálie Kováčiková Anna Valíčková. Proč jsme vůbec jeli do Anglie? Do Anglie jsme cestovali díky projektu Čtení a cizí jazyky zajímavě Potkali.
ŠKOLA V PŘÍRODĚ II.E – Lhota nad ROHANOVem
Heute Nachbarn, morgen Freunde – interkultureller Schüleraustasch
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
VY_32_INOVACE_06_Český jazyk pro 8. ročník_Číslovky
Škola v přírodě v Lučkovicích
Cyklistický kurz 2016 Modrý pramen.
Den Země 3.A – 25. dubna.
Filemon A Baucis.
ŠKOLA Základní škola Malá Morávka, okres Bruntál, příspěvková organizace AUTOR Mgr. Zuzana Zechová PŘEDMĚT Český jazyk a literatura NÁZEV CO MI STANDA.
Výlet na Lipno Letošní prázdniny jsme s paničkou vyrazily na Lipno. Kde jsme si nenechaly ujít stezku do korun stromů. Panička nahoru jela sedačkovou lanovko.
NAŠE PRÁZDNINY V LLORET DE MAR
Konečně byl tady. Den, na který se všichni naši „školáci“ tolik těšili
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Když se blížime k šedesátce jsme se přes ni již přehoupli!
Transkript prezentace:

Sobota

Ráno už o půl osmé zazvonil budík a mi si uvědomili, že musíme stávat tak jsme vylezli ze spacáků a šli na snídani.

Ráno byla snídaně na kterou byl chleba, marmeláda a máslo. Také byl ještě čajík. Po dobře snídani jsme uklidili třídu ve které jsme nocovali a sbalili jsme si batohy a rozloučili jsme se s Bigem. Šli jsme si dát batohy do klubovny.

Poté co jsme si dali věci do klubovny, tak jsme se vydali na výlet na Křivák. Cestou jsme hráli mnoho her a užili jsme si mnoho zábavy.

Hra veverka - hra spočívá v tom, že se dva přivážou k lanu, které je přivázané ke stromu a snaží se uhlídat svoje šišky, aby jim je ostatní veverky neukradly.

Nejnovější módní výstřelky Terky a Naty.

Poté jsme ušli ještě kousíček a rozhodli jsme se,že si zahrajeme ještě nějaké hry. A zahráli jsme si hru na čísla.

Poté ještě hra se šiškami kdo postaví nejvyšší věž?

A nakonec šiškovou věž měli vyšší Gogovci ale ten styl upadal zato Benyovci nižší ale hezčí. Ale bylo to jedno protože hapaly.

Poté jsme se vrátili zpět ke klubovně a zde jsme si daly naprosto poslední hru a to hopskok a vzali si batohy, rozloučili jsme se a vrátili se domů. Toto je naše společné foto.