Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Tekken je bojová videohra kterou vydala společnost namco. V roce 1994 vyšel první díl na Playstation, poté vyšel i druhý díl (Tekken 2) a třetí (Tekken.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Tekken je bojová videohra kterou vydala společnost namco. V roce 1994 vyšel první díl na Playstation, poté vyšel i druhý díl (Tekken 2) a třetí (Tekken."— Transkript prezentace:

1

2 Tekken je bojová videohra kterou vydala společnost namco. V roce 1994 vyšel první díl na Playstation, poté vyšel i druhý díl (Tekken 2) a třetí (Tekken 3). Hra je o tom, že si vyberete hráče který se účastnil turnaje „King Of Iron Fist Tournament“ ve kterém uvidíte i příběh hráče. Vyšlo 8 dílů – Tekken, Tekken 2, Tekken 3, Tekken Tag Tournament (tady si vyberete dva hráče), Tekken 4, Tekken 5, Tekken 6 a Tekken Tag Tournament 2.

3 Společnost CAPCOM vydala hru Street Fighter X Tekken, ve které se bojuje ve stylu Street Fightera, a jsou tam i hráči z Tekkena.

4 Mezi nejznámější postavy Tekkena patří; Heihachi Mishima, Kazuya Mishima a Jin Kazama.

5 Mezi postavy Tekkena patří i zvířata, např. Kuma a Panda.

6 Všech osmi dílů Tekkena se zúčastnily jen 4 postavy – Heihachi Mishima, Paul Phoenix, Nina Williams a Yoshimitsu.

7 Dokonce vyšly i dva filmy – Tekken: The Motion Picture a Tekken: Blood Vengeance.

8 Tohle je konec, doufám že se vám článek líbil a že si někdy Tekkena zahrajete. David Minařík


Stáhnout ppt "Tekken je bojová videohra kterou vydala společnost namco. V roce 1994 vyšel první díl na Playstation, poté vyšel i druhý díl (Tekken 2) a třetí (Tekken."

Podobné prezentace


Reklamy Google