Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Hra ve které se stanete řidičem kamionu.  Doprava celou škálu nákladu ve více než 60 evropských městech.  Spusťte svůj vlastní obchod, který nadále.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Hra ve které se stanete řidičem kamionu.  Doprava celou škálu nákladu ve více než 60 evropských městech.  Spusťte svůj vlastní obchod, který nadále."— Transkript prezentace:

1 Hra ve které se stanete řidičem kamionu

2  Doprava celou škálu nákladu ve více než 60 evropských městech.  Spusťte svůj vlastní obchod, který nadále roste, i když dokončíte své dodávky nákladů.  Sestavte si svůj vlastní vozový park, kupujte garáže, zaměstnávejte řidiče, veďte svou firmu na maximální zisk.  Pestré množství laděních kamionu, který se pohybuje od výkonu po kosmetické změny.  Přizpůsobte si vozidla s volitelnými světly, barvy, rohy, majáky, kouřových výfuků a další.  Tisíce kilometrů v reálné silniční síti se stovkami slavných památek a staveb.  Ne násilí, ne závodní - hra podporuje dodržování pravidel silničního provozu, je to čistá simulace správné jízdy.

3  Hra je od českých vývojářů SCS Software  Modifikace do hry je od polských vývojářů  Do hry se dá koupit spoustu modifikací které vám hru ještě zlepší

4  Ve hře je celkem 7 značek tahačů.  První znich a nejlepší je Volvo protože je nejvýkonnější.  Další tahač je Scania pěkně vypadá a je taky pěkně výkonný.  Další a to už méně výkonný jsou Man,Mercedes( ve hře Majestic ),Iveco,Daf,Renault

5  Ve hře můžeme navštívit spoustu měst a státu celé Evropy celkem 60 měst a státy jako například Česká republika,Německo,S lovensko,Rakousko, Lucembursko ale i Anglii  Nazačátku hry si mužete vybrat v jakém městě chcete začít svou karieru řidiče kamionu.

6  Euro Truck Simulator 2 je pokračováním úspěšného simulátoru nákladní dopravy na území evropské části Euroasie a na souostroví Spojeného království a Irska.  Hru vytvořila česká společnost SCS Software.  Hra vyšla v roce 2012. Hra byla na serveru PC Gamer zvolena za Herní simulátor roku 2012 a v anketě Boom 2012 byla zvolena za 2. nejlepší českou hru roku.

7 Toto je konec prezentace Děkuji za shlédnutí a doufám že se vám to líbilo.


Stáhnout ppt "Hra ve které se stanete řidičem kamionu.  Doprava celou škálu nákladu ve více než 60 evropských městech.  Spusťte svůj vlastní obchod, který nadále."

Podobné prezentace


Reklamy Google