Ivo Jahelka.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Po převozu do nemocnice lékař konstatoval smrt pacienta, ale to jsme tušili, už když jsme ho našli na třech místech v lese. Pachatel odcizil ze zásuvky.
Advertisements

Kauza domény nespaltese.cz Časový sled. 1. fáze Na doméně byla zahájena lživá negativní kampaň osočující R. Johna.
Rozhovor s Bohem.
BIBLICKÝ RŮŽENEC radostná tajemství
Tesák Vlkodlaka Veronika Synková.
Člověk náhle zemřel... Najednou uviděl, jak se k němu blíží Bůh - s kufrem v pravici. -Synu, přišel čas, musíme jít... Člověk se zeptal: - Proč tak.
Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?. L5 ex 3: my a já 1. Včera nám představil tu dívku.
Song Presentations. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Jednoho dne paní, která měla tři dcery, všechny moc dobře vdané, se rozhodla vyzkoušet své dva zetě a Motoflashe jak ji mají rádi.
Popelka Česko- Slovenský projekt 9. B ZŠ A MŠ SNP6 ÚSTÍ NAD LABEM.
BAJKA O JEDNÉ MYŠI. Jednoho dne myš koukala skrz puklinu ve zdi farmáře a viděla jeho ženu, jak otvírá nějaký balíček. Jaké jídlo by asi mohl obsahovat?
Nezaměstnáný… Nezaměstnaný se ucházi o místo práce jako « dědeček záchodový » u Microsofta…
Z truhly moudrosti krále Šalamouna 1. Kde bydlela Noemi se svým mužem? BETLEM 2. Proč musela Noemi opustit svůj domov? NEÚRODA, HLAD 3. Kolik dětí měla.
SOBOTA.
FIRMEN – CONSULTING… nVe Vaší firmě dojde v blízké době k několika důležitým změnám… nV následujících 3 lekcích se naučíte, jak tyto změny můžete snadněji.
Z truhly moudrosti krále Šalamouna 1. Jaký dar obdržel Samson od Hospodina? SÍLU 2. Kdo nyní ohrožoval Izraelity? PELIŠTEJCI (FILIŠTÍNI) 3. Do koho se.
Adaptační kurz
Tři Skoti seděli u baru.   "Až umřu," říká starý Skot, "polejte můj hrob nejlepčí skotskou whiskou."   "To pro tebe uděláme," řekl jeden z mladších mužů.
Zlatovláska Autorka: Dáša Kudová.
Pohár mléka Endless love. way H.P..
Irské štěstí.
Mám dost 3.tisíciletí, protože:. 1) Se pokouším zadat své heslo i na mikrovlnou troubu…
Rodina byla nepohostinná a odmítla anděly nechat v místnosti pro hosty
IVO JAHELKA „SOUDNÍ VÝROKY“
Přemýšlej o tom… Ťukni myší, abys viděl dál… Určitě to za to stojí.
Jak to bylo doopravdy Tereza Kohoutová.
Centrum pro katechezi v Olomouci  Jeho modlitba vede k naprostému sebedarování svému Otci.  V něm je modlitba plně zjevena a plně uskutečněna.
Z truhly moudrosti krále Šalamouna 1. Kdo to byl Eliáš? PROROK 2. Proč šel Eliáš za králem Achabem? ABY MU OZNÁMIL, ŽE PŘIJDE OBDOBÍ SUCHA 3. Kde žil.
Nikola se před několika dny přestěhovala do nového města nikdo ji tu však nebere vážně a nikdo se s ní nekamarádí… Proto se jen učí ale stejně jí to moc.
Mýma očima Roman Lavička student kvarty školní studentský pobyt Anglie 2005.
Tři Skoti sedí u baru. „Až umřu,“ říká starý Skot, „polejte můj hrob nejlepší skotskou whiskou.“ „To pro tebe uděláme,“ řekl jeden z mladších mužů,
Cyber stalking (pronásledování) Nikol Káninská. Ahoj já jsem Petra a jednoho dne jsem si našla kluka. Jmenoval se Olda. Byl docela super do doby než jsem.
Tři prasatka Autor: Josef Hrůša.
Charles Bukowski Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
O smolíčku alkoholíčku. Smolíček byl malý chlapeček, kterého vyhodili z domu za pravidelné upíjení tatínkova rumu, díky čemuž jeho otec propadl depresím.
CIRKUS PŘEČTĚTE SI POZORNĚ POVÍDKU. Ráno na zelené louce za městem ještě nic nebylo. Rostla tam jen tráva, kterou nikdo nesekal. Když ale šel Jirka.
Moje prezentace Aneta Trpišovská
Jezevčí vrch 2.díl.
O zlé koze vyprávění podle obrázkové osnovy.
O Budulínkovi O Budulínkovi Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
AC Slavkov u Brna, Spolu s Bohem...nejsi sám AC Slavkov u Brna,
VÍTE, KDE BYLO NEJVÍCE ALKOHOLIKŮ. NA TITANIKU
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Housky z nebe. *1922 ve Vlkoši 2 starší sourozenci - Milena a Karel otec - přednosta na stanici matka - práce na statku.
Bulharský lev 30. června 1917 vstupuje Řecko do války proti Bulharsku a jeho spojencům. Pro bulharského velitele Zhostova přichází životní šance….
Čím chci být ,až vyrostu.
SKUTEČNÉ policejní zápisy
Něco pro dobrou náladu !. Něco pro dobrou náladu !
ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016.
Popisuje: Vojtěch Zedek
Ježíš.
PřIjímací řízení na GJŠ
O Budulínkovi O Budulínkovi Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Autor: Mgr. Anna Dyková Název : VY_12_INOVACE_12_Televize
Rozhovor s Bohem.
Ťukni myší, abys viděl dál…
Moje prázdniny Markéta Školová.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Skladba 9. ročník
Alkoholické.
BAJKA O JEDNÉ MYŠI.
3.TISÍCILETÍ.
Jak začínají hádky ? středa, 2. ledna :27
BIBLICKÝ RŮŽENEC radostná tajemství
Pohár mléka Endless love. way H.P..
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
Co je to zdravá výživa ?
Šípková Růženka Trochu jinak.
ALKALOIDY V HLAVNÍ ROLI
Transkript prezentace:

Ivo Jahelka

K rodinné bitce došlo poté, když syn představil rodině nevěstu a babička utrousila „ To Vás pánbůh trestá, že se nemodlíte ! “

Můj syn je sice velkej darebák, ale ne zas takovej, aby se musel bavit s Váma, pane prokurátore.

Zmenšila se mi příčetnost vlivem šera v ten okamžik, kdy jsem viděl vycházet z domu poškozeného, který hladil našeho Azora, načež ten hlasitě a radostně zaštěkal, což činí pouze u pravidelných návštěvníků, tak jsem je spráskal oba.

Udivilo nás, že si tu ruku zlomil Udivilo nás, že si tu ruku zlomil. Za dopoledne totiž spadl po pivě z lešení pětkrát a vždycky se jenom vesele smál, neboť měl dle předpisu helmu.

Když jsem se vracel s oběma jezevčíky z pohostinství, našel jsem vrátka uzamčená a rozhodl jsem se přehodit jezevčíky přes plot. Když jsem přehazoval dvanáctého jezevčíka, tak jsem si teprve všiml, že se mi dírou pro slepice zase vracejí zpátky.

… k nadměrnému používání antikoncepčních prostředků nutil svou manželku proto, aby nepřišla do jiného stavu se sousedem…

Když jsem souseda u manželky přistihl, řešil jsem to po dobrém tím, že jsem ho dvakrát nakopnul. To akvárium jsem po něm hodil, až když se po mně sápal.

Když jsem dal manželce několik políčků, otočil jsem se od ní, a protože jsem předpokládal, že tímto naše nedorozumění skončilo, chtěl jsem se věnovat svým zájmům. Co bylo dále se nepamatuji, procitl jsem až v nemocnici, kde mi má zranění byla odborně ošetřena.

… u jmenovaného bylo nalezeno větší množství pornografických materiálů, jejichž část byla ponechána na stanici pro další využití ….

Jmenovaný byl takový krkoun, že po prodeji domku si přišel pro fekálie z žumpy. Strčil jsem do něj, až tam spadl, to přiznávám, ale o žádném nažrání jsem nemluvil, neboť jsem hygienik.

… za celou dobu, co s ní žiju, jsem jí vrazil třikrát facku, a to protože mi byla nevěrná se svým manželem…

… manžel mně doma tloukl… Když jsem mu řekla, že to půjdu dát k soudu, řekl, ať jdu třeba do prdele. Tak jsem tady.

…pohlavní styk mně bavil, ale to vyšívání moc ne. Proto náš vztah na těch zálibách ztroskotal..

U stánku se zdravou výživou jsem vypil asi čtyři vodky…

Obviněný doznává, že nakupoval dolary Obviněný doznává, že nakupoval dolary. Na svoji obhajobu uvádí, že je chtěl skoupit všechny, aby Američani neměli na zbrojení.

Svědkyně sděluje, že ví, jak vypadá pánské přirození, neboť v práci ho vídá velmi často.

Šla jsem do prodejny nakoupit Šla jsem do prodejny nakoupit. Při nakupování jsem si uschovala do kapsy bundy láhev Alpy z důvodu, jelikož tam byla prodavačka, která mně už jednou chytla a já jí chtěla udělat radost.

Snažil jsem se hlídce vysvětlit, že jsem toho moc nevypil, ale asi mi pro podnapilost nerozuměli.

Stál na chlívku a díval se oknem na ženy, jak se sprchují Stál na chlívku a díval se oknem na ženy, jak se sprchují. Vtom jedna z nich náhle vykřikla a on se propadl mezi kozy paní J.S.

Adresa napsaná příslušníkem VB ve zprávě pro soud : „ … u syna Gogy č. 10 nebydlí „ / Skutečná adresa : U synagogy, č. 10 /

Přikývl jsem, když se mně soused ptal, zda může použít náš záchod. Později jsem zjistil, že použil dvířka a několik prken na táborák.

… že se objevil u mě v ložnici mně ani tak nepřekvapilo, jako spíše to, že tam přijel na traktoru Zetor…

..tak to je konec..