Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?. L5 ex 3: my a já 1. Včera nám představil tu dívku.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?. L5 ex 3: my a já 1. Včera nám představil tu dívku."— Transkript prezentace:

1 Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?

2 L5 ex 3: my a já 1. Včera nám představil tu dívku.

3 L5 ex 3: my a já 1. Včera nám představil tu dívku. Včera mi představil tu dívku. 2. Nám to neřekli.

4 L5 ex 3: my a já 1. Včera nám představil tu dívku. Včera mi představil tu dívku. 2. Nám to neřekli. Mně to neřekli. 3. Bratr s námi často pracuje.

5 L5 ex 3: my a já 1. Včera nám představil tu dívku. Včera mi představil tu dívku. 2. Nám to neřekli. Mně to neřekli. 3. Bratr s námi často pracuje. Bratr se mnou často pracuje. 4. Nějak si nás nepamatuje.

6 L5 ex 3: my a já 1. Včera nám představil tu dívku. Včera mi představil tu dívku. 2. Nám to neřekli. Mně to neřekli. 3. Bratr s námi často pracuje. Bratr se mnou často pracuje. 4. Nějak si nás nepamatuje. Nějak si mě nepamatuje. 5. Volal jste mně?

7 L5 ex 3: my a já 5. Volal jste mně? Volal jste nám? 6. Říkal, že to pro nás udělá.

8 L5 ex 3: my a já 5. Volal jste mně? Volal jste nám? 6. Říkal, že to pro nás udělá. Říkal, že to pro mne udělá. 7. Matka mi dala hezkou knihu.

9 L5 ex 3: my a já 5. Volal jste mně? Volal jste nám? 6. Říkal, že to pro nás udělá. Říkal, že to pro mne udělá. 7. Matka mi dala hezkou knihu. Matka nám dala hezkou knihu. 8. Co vám o nás vyprávěl?

10 L5 ex 3: my a já 5. Volal jste mně? Volal jste nám? 6. Říkal, že to pro nás udělá. Říkal, že to pro mne udělá. 7. Matka mi dala hezkou knihu. Matka nám dala hezkou knihu. 8. Co vám o nás vyprávěl? Co vám o mně vyprávěl?

11 L5 ex 4: vy a ty 1. Snad jsem vám dobře nerozuměl.

12 L5 ex 4: vy a ty 1. Snad jsem vám dobře nerozuměl. Snad jsem ti dobře nerozuměl. 2. Co si o vás bude myslet?

13 L5 ex 4: vy a ty 1. Snad jsem vám dobře nerozuměl. Snad jsem ti dobře nerozuměl. 2. Co si o vás bude myslet? Co si o tobě bude myslet? 3. Učí vás Češka?

14 L5 ex 4: vy a ty 1. Snad jsem vám dobře nerozuměl. Snad jsem ti dobře nerozuměl. 2. Co si o vás bude myslet? Co si o tobě bude myslet? 3. Učí vás Češka? Učí tě Češka? 4. Opakoval s tebou větu po větě, slovo po slově.

15 L5 ex 4: vy a ty 1. Snad jsem vám dobře nerozuměl. Snad jsem ti dobře nerozuměl. 2. Co si o vás bude myslet? Co si o tobě bude myslet? 3. Učí vás Češka? Učí tě Češka? 4. Opakoval s tebou větu po větě, slovo po slově. Opakoval s vámi větu po větě, slovo po slově.

16 L5 ex 4: vy a ty 5. Proč ti o tom nic neřekl?

17 L5 ex 4: vy a ty 5. Proč ti o tom nic neřekl? Proč vám o tom nic neřekl? 6. Vás to nezajímá?

18 L5 ex 4: vy a ty 5. Proč ti o tom nic neřekl? Proč vám o tom nic neřekl? 6. Vás to nezajímá? Tebe to nezajímá? 7. Nepředstavoval jsem tě Ludvíkovi?

19 L5 ex 4: vy a ty 5. Proč ti o tom nic neřekl? Proč vám o tom nic neřekl? 6. Vás to nezajímá? Tebe to nezajímá? 7. Nepředstavoval jsem tě Ludvíkovi? Nepředstavoval jsem vás Ludvíkovi? 8. Kdo je po vás?

20 L5 ex 4: vy a ty 5. Proč ti o tom nic neřekl? Proč vám o tom nic neřekl? 6. Vás to nezajímá? Tebe to nezajímá? 7. Nepředstavoval jsem tě Ludvíkovi? Nepředstavoval jsem vás Ludvíkovi? 8. Kdo je po vás? Kdo je po tobě?

21 L5 ex 5 ona a on 1. Jak s ní mluvíte?

22 L5 ex 5 ona a on 1. Jak s ní mluvíte? Jak s ním mluvíte? 2. Kromě něj tam byli jen profesoři.

23 L5 ex 5 ona a on 1. Jak s ní mluvíte? Jak s ním mluvíte? 2. Kromě něj tam byli jen profesoři. Kromě ní tam byli jen profesoři. 3. Zajímá se o něj.

24 L5 ex 5 ona a on 1. Jak s ní mluvíte? Jak s ním mluvíte? 2. Kromě něj tam byli jen profesoři. Kromě ní tam byli jen profesoři. 3. Zajímá se o něj. Zajímá se o ni. 4. Říkali o něm něco dobrého?

25 L5 ex 5 ona a on 1. Jak s ní mluvíte? Jak s ním mluvíte? 2. Kromě něj tam byli jen profesoři. Kromě ní tam byli jen profesoři. 3. Zajímá se o něj. Zajímá se o ni. 4. Říkali o něm něco dobrého? Říkali o ní něco dobrého? 5. Ji jsem tu píseň naučil včera.

26 L5 ex 5 ona a on 5. Ji jsem tu píseň naučil včera. Jeho jsem tu píseň naučil včera. 6. Pamatuji si dobře, co jí hoši vyprávěli.

27 L5 ex 5 ona a on 5. Ji jsem tu píseň naučil včera. Jeho jsem tu píseň naučil včera. 6. Pamatuji si dobře, co jí hoši vyprávěli. Pamatuji si dobře, co mu hoši vyprávěli. 7. To nesmíš dělat, zvlášť ne jí.

28 L5 ex 5 ona a on 5. Ji jsem tu píseň naučil včera. Jeho jsem tu píseň naučil včera. 6. Pamatuji si dobře, co jí hoši vyprávěli. Pamatuji si dobře, co mu hoši vyprávěli. 7. To nesmíš dělat, zvlášť ne jí. To nesmíš dělat, zvlášť ne jemu. 8. Někdo mu to snad vysvětlí.

29 L5 ex 5 ona a on 5. Ji jsem tu píseň naučil včera. Jeho jsem tu píseň naučil včera. 6. Pamatuji si dobře, co jí hoši vyprávěli. Pamatuji si dobře, co mu hoši vyprávěli. 7. To nesmíš dělat, zvlášť ne jí. To nesmíš dělat, zvlášť ne jemu. 8. Někdo mu to snad vysvětlí. Někdo jí to snad vysvětlí.


Stáhnout ppt "Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?. L5 ex 3: my a já 1. Včera nám představil tu dívku."

Podobné prezentace


Reklamy Google