Partner Learning Center Uživatelská příručka pro partnery společnosti Microsoft.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
E-learning – moderní elektronická podpora výuky
Advertisements

Čísla stran v Microsoft Office Word
 Audioknihy na rozhraní EBSCOhost - Tutoriál 3. července 2013.
MALUJEME ZÁKLADNÍ VZDĚLÁVÁNÍ, INFORMAČNÍ
Návod pro práci s internetovými stránkami společnosti Acros • Produkty Acros/Fisher je možno nalézt na internetových stránkách nebo na stránkách.
Support.ebsco.com EBSCO Discovery Service Tutoriál 3. ledna 2013.
Návod pro přístup k výukovým materiálům pro studium kurzu E-biochemie Univerzita Karlova v Praze - 2. lékařská fakulta UNIVERSITAS CAROLINA PRAGENSIS Univerzita.
Průvodce aplikací GSMlink aneb Jak je jednoduché komunikovat s Athosem
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Aplikace DynaMed na zařízeních iPhone, iPod Touch či iPad Tutoriál Last updated 9/28/ února 2013.
V ERZE 20 SYSTÉMU A LEPH ŠKOLENÍ KLIENTA. S TRUKTURA SYSTÉMU Typy bází: Bibliografická – obsahuje bibliografické záznamy  KNA01 ostrá báze Administrativní.
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Školení k používání skupin odpovědí.
Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy,
Tutoriál EDS možnosti přizpůsobení Pro administrátory support.ebsco.com.
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
IES – jak na to *** Základní ovládání U stránek s nadpisy různé úrovně se automaticky vytváří obsah Toto je klíčové tlačítko. Klepněte a můžete ihned.
UŽIVATELSKÝ ÚČET NA PORTÁLU INFORMAČNÍCH ZDROJŮ PRO UTB XERXES.
Registrace v LMS MOODLE Mgr. Milan Šimek
Tutoriál EBSCOhost - Historie vyhledávání
Tutorial Zobrazení článku na EBSCOhost rozhraní
Manažerská informatika 1 - 4MSDN AASnímek 1 Manažerská informatika MSDN AA doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc. Ing. Markéta.
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P4_3.7 Tematická oblast: Aplikační software pro práci s informacemi II. Databáze - sestava Typ: DUM - kombinovaný Předmět:
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Školení k delegování. Cíle V tomto kurzu se dozvíte, jak provádět následující akce: Nastavení přístupu delegáta v aplikaci Outlook.
17.Tabulkový procesor (filtrování a řazení dat, formuláře, podmínky a podmíněné formátování, export a import dat) Barbora Skoumalová 4.A.
Tutoriál DynaMed ~ Jednoduché prohledávání
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Excel export a import dat. Import dat z webu.
EBSCOhost Collection Manager ~ Vytváření profilů Tutoriál support.ebsco.com.
Internetová učebna Jak postupovat: Pěkně od začátku …
BENEFIT 7 Bc. Iva Sobíková 8. října Cíl prezentace Žádosti Benefit 7+  Cílem - upozornit žadatele na záložky tohoto IS, se kterými mívají občasné.
2OP483 Manažerská informatika 3Access 2013Snímek 1 2OP483 Manažerská informatika 3 Microsoft Office Access doc.
Práce s ICQ aneb začínáme komunikovat Instalace a základy práce s ICQ.
Tutoriál Nastavení alertů pro časopisy
2 Petr Žitný znalosti.vema.cz 3 Báze znalostí Nová služba zákazníkům ▸Báze naplněná informacemi, ke které mají uživatelé přímý přístup Základní cíl ▸Poskytovat.
Vytvoření hypertextového odkazu
Dana Mazancová Metalib aneb jak vyhledávat (skoro) ve všech (multi)oborových databázích současně? ÚK FSS MU, 8. a Ústřední knihovna FSS MU.
Anopress: nová grafika, nové možnosti Mgr. Daniela Uhrová září 2010.
Stručný přehled © 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Lync Web Appu Připojení ke schůzce v Lyncu pomocí zvuku počítače Pokud nemáte Lync.
© 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Naplánování schůzky v Lyncu Schůzku v Lyncu můžete naplánovat s doplňkem Outlooku pro Lync (pokud.
Přihlášení do EBSCONETU. Novinky Služba zákazníkům.
KM svaz stolního tenisu
Školní y v Office 365 Nastavení Outlooku Pavel Broža, srpen 2015 © ZŠ Mánesova Otrokovice.
Verze 22 systému Aleph školení klienta 1. Struktura systému Typy bází: Bibliografická – obsahuje bibliografické záznamy – KNA01 ostrá báze Administrativní.
Tutoriál Holdings Management Poznámky – Vytváření, editace a propojování se zdroji support.ebsco.com.
Aplikace Přijímačky školní rok 2014/2015
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 3. ročník oboru.
WINDOWS 8.1 Mgr. Rostislav Harenčák 2014 OKO – občanské kompetence občanům registrační číslo: CZ.1.07/3.1.00/
ZŠ Brno, Řehořova 3 S počítačem snadno a rychle Informatika 9. ročník III
Microsoft FRONT PAGE Šablona 32 VY_32_INOVACE_19_10_Front Page.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu: Střední zdravotnická škola ÚO – šablony Registračn í č í slo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Š ablona: III/2.
Průvodce aplikací GSMlink aneb Jak je jednoduché komunikovat s Athosem
Důležité aplikace v IS MU
Bohumil Havel MoodleMoot.cz 2016
TIPY A RADY PRO PRÁCI S WEB OF SCIENCE – SLUŽBY DOSTUPNÉ PO REGISTRACI
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
Tvorba webových stránek – místa v síti
ORCID - Open Research and Contributor ID
iFIS*WebMailer Průvodce produktem
Microsoft® Office Excel® 2007 – školení
DynaMed ~ Jednoduché prohledávání
SCOPUS Mgr. Libuše Simandlová
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
Přizpůsobení webu Microsoft SharePointu Online
E-learning – moderní elektronická podpora výuky
IMF eLibrary Centrum informačních a knihovnických služeb VŠE
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Office 365.
Condeco stručná příručka Systém rezervace zasedacích místností
Transkript prezentace:

Partner Learning Center Uživatelská příručka pro partnery společnosti Microsoft

Středisko Partner Learning Center (PLC) vyžaduje, abyste měli účet služby.Net Passport a byli přidruženi k partnerovi společnosti Microsoft. Máte-li účet služby.Net Passport a platné přidružení k partnerovi, přihlaste se klepnutím sem. Nejste-li členy programu MSPP (Microsoft Partner Program), postupujte dle těchto pokynů. Jste-li členy, ale nejste přidruženi k členství společnosti, postupujte dle těchto pokynů. Jste-li registrováni u služby.NET Passport a přesto nemáte přístup ke středisku PLC, postupujte dle těchto pokynů. Partner Learning Center – Přihlášení

Partner Learning Center – Předvolby školení Při prvním přihlášení ke středisku PLC vyberte své předvolby školení (Training Preferences). Při spuštění základního hledání (Basic Search) budou tyto předvolby použity automaticky. Své předvolby školení (Training Preferences) můžete kdykoli změnit. Po spuštění upřesněného hledání (Advanced Search) můžete zadat jiné předvolby.

Partner Learning Center – Hlavní stránka Informace o partnerském účtu: Zde můžete spravovat svůj členský profil programu MSPP. Odkazy na novinky a webová tlačítka: Klepnutím můžete získat další informace. Zobrazení probíhajících a plánovaných školení. Klepnutím na ikonu můžete spustit nebo zrušit kurz. Základní hledání: Zadejte požadovaná kritéria a klepněte na tlačítko Search.

Partner Learning Center – Základní hledání Základní hledání automaticky používá předvolby školení (Training Preferences). Tyto předvolby můžete kdykoli změnit. Hledání školení podle technologií, kvalifikací, řešení, formátu nebo klíčového slova. Klepnutím na tlačítko Save Search můžete hledání uložit pro pozdější použití. Výběrem uloženého hledání a klepnutím na tlačítko Go můžete opakovat dřívější dotaz.

Upřesněné hledání (Advanced Search) umožňuje hledat školení podle role, oblasti, jazyka atd. Předem vybrané položky odrážejí předvolby školení (Training Preferences) a lze je kdykoli změnit. Klepnutím na tlačítko Clear zrušíte všechny výběry ve všech kategoriích a budou zobrazeny všechny dostupné výsledky. Partner Learning Center – Upřesněné hledání

Partner Learning Center – Moje školení Zobrazení probíhajících (In Progress) a plánovaných (Scheduled) školení. Ikony umožňují spustit nebo zrušit kurz. Zobrazení dokončených školení (Completed Training).

Partner Learning Center – Další podpora Nápověda (Help) obsahuje základní informace o přístupu k webu, navigaci, registraci kurzů, kvalitě školení atd. Pomocí odkazu Contact Us získate telefonní čísla pro obecné dotazy k partnerskému programu MSPP.