Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Návod pro práci s internetovými stránkami společnosti Acros • Produkty Acros/Fisher je možno nalézt na internetových stránkách www.acros.com, nebo na stránkách.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Návod pro práci s internetovými stránkami společnosti Acros • Produkty Acros/Fisher je možno nalézt na internetových stránkách www.acros.com, nebo na stránkách."— Transkript prezentace:

1 Návod pro práci s internetovými stránkami společnosti Acros • Produkty Acros/Fisher je možno nalézt na internetových stránkách www.acros.com, nebo na stránkách www.lach-ner.com, kde je vstup na tyto stránky kliknutím na nápis Acros v hlavní liště. Pro dodávku zboží do České republiky bude v obou případech volen Lach-Ner.www.acros.comwww.lach-ner.com • Pro aktivaci všech funkcí webových stránek je třeba provést buďto registraci uživatele, nebo je třeba určit region, ve kterém působíte. Na obrázku 1 je šipkou určeno, kde je třeba kliknutím vstoupit do menu pro určení země. Toto je třeba z důvodů měny, legislativy, dodávek apod. • Na obrázku 2 je pro náš konkrétní případ zvolena Česká republika, po potvrzení již není třeba nic dalšího vyplňovat, aktivace je plně dokončena, na stránce bude už vždy zobrazena Česká vlaječka, tedy není třeba vždy tuto operaci opakovat. • Na obrázku 3 je zobrazen postup hledání požadovaného materiálu, tedy podle CAS čísla, názvu, vzorce, katalogového čísla, atd. V tomto konkrétním případě je vyhledáván sedlenan sodný. • Obrázek 4. Vyhledávač nabízí požadovaný materiál, různá balení, pro jiné materiály jsou k dispozici i různé kvality. Cena je zobrazena v Eurech, pro přepočet na Koruny je kurz stanoven na 28 Kč/1 Euro, toto je včetně dopravy, bez DPH. Žádné další poplatky. V blízké době bude cena na těchto stránkách vyjádřena přímo v Korunách. Aktivní text „Check stock“ zobrazuje aktuální skladové množství, kliknutím na „Order“ můžete přímo objednávat. V horní liště je možno nalézt další důležité údaje, jako například specifikaci materiálu, ale i praktické pomůcky, jako je Bezpečnostní list pro danou látku v jazyce pro určený region (Obrázek 5).

2 Pro plnou aktivaci všech funkcí je třeba kliknutím nastavit prohlížeč Obrázek 1: Aktivace uživatele

3 Obrázek 2: Určení regionu Výběrem ze seznamu je třeba určit region, Czech Republic

4 Pro vyhledání určité chemikálie je možné v poli Search center zadat název, katalogové číslo Acros/Fisher, CAS, atd. podle výběru (v tomto případě selenan sodný) Obrázek 3: Vyhledání požadovaného materiálu

5 Pro požadovanou chemickou látku se zobrazí informační okno Obrázek 4: Dostupnost materiálu, doplňkové informace Zde je možno materiál přímo objednat „Order“ nebo zkontrolovat stav skladu „Check Stock“

6 Obrázek 5: Bezpečnostní list pro danou zemi


Stáhnout ppt "Návod pro práci s internetovými stránkami společnosti Acros • Produkty Acros/Fisher je možno nalézt na internetových stránkách www.acros.com, nebo na stránkách."

Podobné prezentace


Reklamy Google