Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Školní emaily v Office 365 Nastavení Outlooku Pavel Broža, srpen 2015 © ZŠ Mánesova Otrokovice.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Školní emaily v Office 365 Nastavení Outlooku Pavel Broža, srpen 2015 © ZŠ Mánesova Otrokovice."— Transkript prezentace:

1 Školní emaily v Office 365 Nastavení Outlooku Pavel Broža, srpen 2015 © ZŠ Mánesova Otrokovice

2 Postupy pro Windows 7Windows 8 a 8.1

3 Rychlý postup platný pro Windows 8 a 8.1 (Odkazy vedou na podrobnější postup i s obrázky.) 1.Najeď myší do pravého spodního rohu a klepni levým tlačítkem myši na Nastavení.Najeď 2.V nastavení klepni na Ovládací panely.Ovládací panely 3.Pokud se otevřou Ovládací panely takto, zobraz všechny ovládací panely.Ovládací panely 4.Ve všech panelech klepni na Pošta.Pošta 5.Klepni na Zobrazit profily.Zobrazit profily 6.Založ si Nový profil.Nový profil 7.V nastavení napiš svoji školní emailovou adresu a heslo ke svému účtu.V nastavení 8.Nastavení účtu je automatické. Po dokončení potvrď klepnutím na Dokončit.Dokončit 9.Odstraň starý profil (již nefunguje).Odstraň 10.Nastav Vždy používat profil na právě vytvořený profil – ať se Outlook při každém spuštění neptá na výběr profilu.Nastav

4 1. a 2. Nastavení PC s Windows 8 či 8.1 I. Najeď myší do pravého spodního rohu. II. Klepni levým tlačítkem myši na Nastavení. III. Klepni na Ovládací panely

5 3. Zobrazení všech ovládacích panelů Klepni a zvol velikost ikon.

6 4. Pošta5. Zobrazit profily Klepni.

7 6. a 7. Nový profil a nastavení účtu Pojmenuj svůj nový profilNapiš potřebné údaje Jméno zvol libovolné – dobré bez mezer a bez diakritiky.

8 8. Automatické nastavení a dokončení konfigurace Automatické nastavení účtuDokončení Po nastavené účtu klepni.

9 9. Odstranění starého profilu Odstranění starého profiluPotvrzení odstranění I. Označ myší starý profil (jméno může být jiné). II. Klepni. III. Potvrď odstranění profilu.

10 10. Nastavení profilu při spouštění Outlooku I. Klepni myší.II. Je-li potřeba, vyber nově vytvořený profil. III. Potvrď klepnutím.

11 Rychlý postup platný pro Windows 7 1.Klepni na ikonu nabídky Start (levý spodní roh standardně) a spusť Ovládací panely.nabídky Start 2.Pokud se otevřou Ovládací panely takto, zobraz všechny ovládací panely.Ovládací panely 3.Ve všech panelech klepni na Pošta a klepni na Zobrazit profily.Pošta 4.Založ si Nový profil.Nový profil 5.V nastavení napiš svoji školní emailovou adresu a heslo ke svému účtu.V nastavení 6.Nastavení účtu je automatické. Po dokončení potvrď klepnutím na Dokončit.Dokončit 7.Odstraň starý profil (již nefunguje).Odstraň 8.Nastav Vždy používat profil na právě vytvořený profil – ať se Outlook při každém spuštění neptá na výběr profilu.Nastav

12 1. Spuštění ovládacích panelů I. Klepni myší na nabídku Start. II. Klepni na Ovládací panely.

13 2. Zobrazení všech ovládacích panelů Klepni a zvol velikost ikon.

14 3. Zobrazení profilů Klepni.

15 4. a 5. Nový profil a nastavení účtu Pojmenuj svůj nový profilNapiš potřebné údaje Jméno zvol libovolné – dobré bez mezer a bez diakritiky.

16 6. Automatické nastavení a dokončení konfigurace Automatické nastavení účtuDokončení Po nastavené účtu klepni.

17 7. Odstranění starého profilu Odstranění starého profiluPotvrzení odstranění I. Označ myší starý profil (jméno může být jiné). II. Klepni. III. Potvrď odstranění profilu.

18 8. Nastavení profilu při spouštění Outlooku I. Klepni myší.II. Je-li potřeba, vyber nově vytvořený profil. III. Potvrď klepnutím.


Stáhnout ppt "Školní emaily v Office 365 Nastavení Outlooku Pavel Broža, srpen 2015 © ZŠ Mánesova Otrokovice."

Podobné prezentace


Reklamy Google