Mobilní přepážky Letiště Praha - Ruzyně. Všeobecné podmínky Přepážky jsou umístěny v příletové hale, dle žádosti na Terminálu 1 nebo Terminálu 2, vždy.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, financování, vykazování činnosti Jana Moravcová
Advertisements

CJ izolace, s.r.o. Soutěž o odběr zboží zdarma v hodnotě 5.000,- Kč. Zveme vás do soutěže o odběr zboží zdarma v hodnotě 5.000,-Kč bez DPH 19%. wwww wwww.
Doporučení pro přípravu žádosti;
Auto jako umělecké plátno očima odborníků z praxe.
Projekt CzechEkoSystem (Ekosystém pro rizikový kapitál)
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR Oblast intervence 3.1 Služby v oblasti sociální integrace aktivita a) investiční.
Modré volání Zaměstnanecký program pro skupinu AGROFERT HOLDING, a.s.
POMŮCKY PRO VÝUKU SP1, SP2 Copyright © Ing. Bc. Lucie Hladká, Všechna práva vyhrazena. Jakékoli kopírování či šíření obsahu bez předchozího souhlasu autora.
NABÍDKA POZEMKŮ BUŠTĚHRAD
Kompletní nabídka reklamních ploch na letišti Leoše Janáčka Ostrava Červen 2011.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH K PRONÁJMU
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software
MAJAKOVSKÉHO SÁL RAISŮV SÁL SPOLEČENSKÝ SÁL.
Normalizovaná úprava obchodního dopisu
Financování Vniřní a vnější. Vnitřní financování  Důvody:  Větší hospodářská a finanční nezávislost  Lepší likvidita  Lepší přístup k úvěrům  Menší.
Kongresový sál Kongresový sál Letiště Praha, a. s
Služby letecké dopravy
ST LUCIA ČESKO – NĚMECKÉ CENTRUM PROVOZNÍ ŘÁD. Zřizovatelem KC je společnost B O H E M I A S, s.r.o. Tento provozní řád vydává vedení společnosti za účelem.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Půjčovna lodiček Přízámčí Uherský Ostroh
Tour sportovních akcí pro firemní týmy
O co se jedná? Státu trvá 3 – 6 měsíce než DPH vrátí Často vrácení předchází finanční kontroly atd. Exportérům a firmám nárokujícím si velké odpočty DPH.
1 Reklama na letišti Praha Ruzyně. 2  Platí na všechny objednávky zaslané do  Platí v průběhu období –
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Materiál Výukový text o účtování o materiálu v rámci společnosti
Ministerstvo průmyslu a obchodu Prezentace k nařízení 764/2008 o vzájemném uznávání
Příloha č. 6: Údaje o podporovaných sociálních službách v Plzeňském kraji.
Žádost o grant Co je v žádosti napsáno, musíte se dodržet Žádost se porovnává s údaji v monitorovací zprávě Ze žádosti vychází kontrolní orgány Příručka.
Ing. Jaroslav Holý Služba sledování změn.
Datový balíček Ufonův internet U:fon přichází s další atraktivní datovou nabídkou. Od budou moci zákazníci, kteří už mají nebo si pořídí Ufonův mobilní.
Studio AJ KINOREKLAMA jsme tu proto, aby i Vás bylo nejlépe vidět a slyšet právě tam, kam se lidé chodí dívat Automatickou prezentaci spustíte klávesou.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_294.
Daň z přidané hodnoty a její účtování
Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
1 Mobile Internet Fórum října Ekosystém internetové reklamy Cílení dle kontextu (klíčová slova, sekce) Reklamní formáty (bannery, text,
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, vykazování činnosti, financování Ing. Jana Moravcová
Jak realizovat vzdělávací aktivity v projektu Přímá podpora.
TÉMA 6: Daň z příjmů právnických osob 2
NABÍDKA POZEMKŮ VELIKÁ VES RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ , IČ: zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem.
Nová digitální piana 2009 / 2010 FAST ČR, a.s
Služby letecké dopravy
Revolvingový fond MŽP Granty na podporu UR Manuál pracovních postupů Obsahuje veškeré informace pro žadatele od doby vyhlášení výzvy a následného předložení.
Základní povinnosti příjemců dotací Ing. Lukáš Brabenec 12. června 2014.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Mezinárodní autopůjčovna - auta na elektřinu nebo CNG -
Autor: Zdeňka Hauserová Datum: 13. dubna 2013
Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a osobní finance pro každého cílová skupina 56% mužů, 44% ženy 25% ve věku let, 24%
- DODACÍ LIST – seznam zaslaného zboží a jeho množství (resp. seznam provedených prací). Odběratel si podle dodacího listu může zkontrolovat úplnost dodávky.
Vypracoval: Rychtaříková Eva Materiál: VY_32_INOVACE_468
Nabídka reklamních ploch
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, vykazování činnosti, financování Ing. Jana Moravcová
OPTIMALIZACE POBOČKOVÉ SÍTĚ DIVIZE POŠTOVNÍ PROVOZ A LOGISTIKA SEKCE ROZVOJ A PROVOZ SÍTĚ ODBOR ARCHITEKTURA POBOČKOVÉ SÍTĚ Praha, listopad 2010.
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji. DŮLEŽITÉ INFORMACE K EKONOMICKÉ STRÁNCE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
© KAM po Česku.  200 ks oboustranných materiálů (A3)  50 ks oboustranných materiálu (A4)  200 ks vizitek IC  2 samolepky s QR kódem  200 ks lístkových.
MAJAKOVSKÉHO SÁL RAISŮV SÁL SPOLEČENSKÝ SÁL.
Zpracovali: Ing. Alena Zitová, Ing. Alena Nechutová (SOŠ Nové Město na Moravě) * Žákovský minipodnik 1.
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Vyúčtování projektů nestátních neziskových organizací za rok 2016
e-PK aktuální stav služeb DDS
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
Nákup materiálu a služeb
Setkání regionálních výrobců
Modelový příklad smlouvy o spolupráci - zajištění ÚSVP ORP pro Obec
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Věcná část řízení projektu (seminář pro příjemce – 1. a 2. výzva)
Výstava BETON a 23. listopadu 2017
Místní poplatky Školení obcí Olomouckého kraje listopad 2017 Novela zákona č. 565/1990 Sb., o místních poplatcích (dále jen „ZMP“) s účinností od 1. 7.
Seminář pro žadatele výzvy č. 79 a 80 IROP
Transkript prezentace:

Mobilní přepážky Letiště Praha - Ruzyně

Všeobecné podmínky Přepážky jsou umístěny v příletové hale, dle žádosti na Terminálu 1 nebo Terminálu 2, vždy naproti východu z celniště. Na každém z Terminálů jsou k dispozici max. 2 přepážky. Ke každé přepážce jsou automaticky přistaveny 2 židle. Každá mobilní přepážka má uzamykatelnou zásuvku – pro vyzvednutí klíčů od této zásuvky je potřeba kontaktovat dispečink na tel Po ukončení pronájmu je nutné klíče stejným způsobem vrátit. 2

Podmínky pro umístění loga a reklamních poutačů Logo nesmí přesáhnout rozměry 130 cm x 30 cm. Logo musí být umístěno v horní části přepážky, kde jsou pro uchycení k dispozici klipsy. Nesmí být instalována žádná loga, nálepky apod. na pult, spodní část ani na kovové tyče přepážky. Nesmí být přelepeno označení přepážky, kde je logo Letiště Praha. Z provozních a bezpečnostních důvodů je povoleno k jedné přepážce umístit pouze 1 roll-up. Jiné reklamní poutače jsou zakázány. Po ukončení pronájmu je povinností nájemce odstranit z přepážky veškeré propagační materiály a uvést přepážky do původního stavu. 3

4 Ceník pronájmu kongresové mobilní přepážky 1 hodina 1 den (pronájem od 10 hod. výše, ale max. 24 hod.) 1 přepážka630,- Kč6.300,- Kč Ceny jsou včetně 20% DPH.

Závazné údaje objednávky: Závazné objednávky v níže uvedeném formátu zasílejte na  Datum:  Požadovaná lokalita umístění (Terminál 1 nebo Terminál 2):  Počet (na jednotlivý Terminál):  Čas (od – do):  Fakturační údaje (tj. název a sídlo firmy, IČ, DIČ, bankovní spojení): Pronájem bude uhrazen na základě faktury. 5