Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Projekt CzechEkoSystem (Ekosystém pro rizikový kapitál)

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Projekt CzechEkoSystem (Ekosystém pro rizikový kapitál)"— Transkript prezentace:

1 Projekt CzechEkoSystem (Ekosystém pro rizikový kapitál)
Ing. Lucie Vrtišová | Projektový manažer

2 Koučování v projektu CES
Jeden kouč může koučovat více účastníků. Odměna kouče je závislá na množství vykonané práce (počet koučovacích hodin) a je uhrazena účastníkem na základě smluvního ujednání s koučem (např. smlouva o dílo, objednávka). Vyplacená odměna je uhrazena účastníkovi ex post měsíčně, tj. za každý měsíc, kdy bylo koučování realizováno.

3 Vyúčtování účastník x CI
Účastník k žádosti o úhradu dokládá: vyplněný formulář žádosti o platbu; podepsanou smlouvu mezi účastníkem a koučem (nebo objednávku); doklad o úhradě odměny (výpis z bankovního účtu účastníka); monitorovací zprávu účastníka

4 Monitorovací zpráva účastníka I.
Reporting o poskytnutých službách koučování (bod č. 4 MZ) Datum koučování Počet hodin koučování Místo koučování Prodiskutovaná témata Popis, co vše bylo náplní koučování (okruhy z diskutovaných témat, doporučení, tipy, zkušenosti, výtah z diskutovaných témat apod.) a rozpracování průběhu koučování. Do přílohy vložit fotodokumentaci (např. flipchartu), další materiály dokládající uskutečněné koučování (podklady, prezentace apod.) a zápis z průběhu koučování podepsaný třemi stranami.

5 Monitorovací zpráva účastníka II.
Nastavení a sledování milníků (bod č.3 MZ) Nejpozději během 2. měsíce nastavit pro následujících 6 měsíců podrobné cíle vývoje firmy (milníky) a rámec cílů pro období 1 roku. Každých 6 měsíců tyto cíle aktualizovat obdobně jako při prvním nastavení. V měsíčních intervalech vyhodnotit dosažení milníků či provést korekci obsahu a termínu nastaveného milníku.

6 Způsobilé výdaje Stanovený výčet způsobilých výdajů Splnění podmínek:
viz. vypracovaná metodika rozdělení způsobilých nákladů kouče x poradce Splnění podmínek: musí být vynaloženy v souladu s cíli výzev musí bezprostředně souviset s realizací projektu musí u nich existovat prokazatelná přímá vazba na výstup projektu musí být doloženy průkaznými doklady: fotodokumentací (př. flipchartu), dalšími materiály dokládající uskutečněné koučování či poradenství (podklady, prezentace apod.) a zápisem z průběhu jednání podepsaný oběma stranami musí být vynaloženy nejdříve v den schválení projektu datum posledního uskutečnění zdanitelného plnění účetních dokladů musí být nejpozději v den plánovaného ukončení projektu musí být uhrazeny dodavatelům

7 Aktuální statistika projektu
I. výzva Doporučené projekty: 20 Koučink: hod. Poradenství: hod. II. výzva Doporučené projekty: 4 Žádosti v řešení: 29

8 Kontakt: lucie.vrtisova@czechinvest.org
Děkuji za pozornost. Kontakt:

9 Agentura pro podporu podnikání a investic Státní příspěvková organizace založena v roce 1992
Štěpánská   Praha tel


Stáhnout ppt "Projekt CzechEkoSystem (Ekosystém pro rizikový kapitál)"

Podobné prezentace


Reklamy Google