Jak šel čas v roce 2009 Motodědci 60+ Prezentacia automatika.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Advertisements

Německo září – 4. října.
Kamarádi :o) :o).
Nejprve si Přečtěte pozorně text
6. Hospodin plní slib Abrahámovi - narodil se mu syn Izák
Něco na Vánoce a Nový rok
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
KULTURNÍ AKCE ŠKOLY Aleš Březina 3.A prosinec 2009.
DEN ZDRAVÍ Projektového dne se zúčastnilo 75 žáků (100% účast 2. a 8. třída) Konal se
Třída 3.B ZŠ Mánesova Pavla Mitáčková V úterý 15.4 jsme se neučili. Jeli jsme na výukový program do Koryčan. Ráno jsme se sešli u školy. Jeli s námi.
Výletek kolový 17. června LP Tak jsem se odpoledne rozhodl, že se projedu na kole, v terénu, o kterém jsem již delší dobu uvažoval. Auto jsem nechal.
Po 38 letech Zvuk Hele další a kdopak to je ? Veselá a srdečná debata nastala mezi všemi.
Tak kdy již přijde je ta naše maminka? ??
Jednoho dne jistý nevidomý muž seděl na schodech před budovou s kloboukem na nohou a tabulí s nápisem: "Jsem slepý. Prosím, pomozte mi."
Irské štěstí OPRAVDU to funguje..
Všem lidem na celém světě přeji…
21. prosince :00 Aquapalace Praha Cena: ,-
Přesvědčujeme sami sebe, že život bude lepší, jakmile se oženíme nebo vdáme, až budeme mít první dítě, potom další. Pak jsme otrávení, protože naše děti.
Veselé Vánoce Ahoj 5.c, přeji vám všem hodně štěstí, zdraví, pohody do nového roku Hlavně hodně dárků…… Vám přeje Kristýna
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
8. 9. – Jednoho letního zářijového dne jsme se po dlouhém víkendu sešli před budovou Gymnázia J. S. Machara v Brandýse v 8 hodin. Byla zima.
Začíná adventní čas roku 2008
Rok se nám nachýlil ke svému konci a je čas opět po roce vinšovat šťastné a veselé Vánoce a v novém roce, ale to už vám ukážou následující obrázky.
alias Ringo Silver  Šedesátka to nic není... Policajti říkají, tak prý k tomu do důchodu ještě pár let přidají. Nebuď smutný, nevěš hlavu, Tebe se to.
Pro ty, kteří nemohou publikovat na obecních stránkách a mají chuť a zájem napsat svůj příspěvek k aktuálnímu dění v obci, nebo třeba popřát i svému příteli.
Jednej tak, abys byl šťastný. Ne aby ses šťastným jen zdál.
PŘÍSLOVEČNÉ URČENÍ (Pu)
Akce se zúčastnilo asi 60 lidí…
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
V sobotu na mne zase po roce zazvonili moji staří kamarádi a přátelé. Moc mi potěší, když si na mne kamarádi udělají čas a přijdou na návštěvu. Tentokrát.
6. Skautský oddíl Ivanovice na Hané.
DUCHOVÉ Jsou všude kolem nás... Nevěříš??? Tak proč se s námi nevydáš na cestu za nimi....?...čekají na tebe!!! PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!!
Irské štěstí.
PRAHA Praha 2006  Taková malá fotečka z Václaváku.  Nejsme na ní sice všichni, je tam jen pár lidiček který seděli pod sochou Sv.Václava.
Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová
Mýma očima New York City a W.D.C
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
Achi,achi,ach.Ani nevíte jak se nudím.Už pěkných 25 let žiji tady v Podlésáku.Tak jsem se rozhod, že se přestěhuji. A celou tou cestou mě budete provázet.
Dopis od Boha.
LYŽÁK A + KVI. Jak to začalo... -Náš lyžařský výcvik byl zahájen Všichni jsme se usadili do autobusu a vyrazili směr Benecko. -Po příjezdu.
Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník
Jak to bylo doopravdy Tereza Kohoutová.
Moje třída.
AHOJKY.
Sloup 26.června hostil žáky, kteří tam nastoupili do měšťanky v roce 1944 a sešli se na svém srazu.
PREZENTACE O čtyřech letech učení fyziky na této škole očima Karla Kratochvíla & Martina Hortvíka.
Návštěva zoo Denisa Kukrálová. Malý Tomášek měl narozeniny. Přál si malou opičku. Maminka mu řekla, že opičku nedostane, protože je moc drahá a doma by.
Návštěva prodejny zemědělské techniky. Náš den začal srazem ve škole. V plném počtu jsme se odebrali k dopravnímu prostředku- mikrobusu a vyrazili jsme.
   Kdo jen zlobil, tomu nic    a nám hodným o to víc,    zdraví, lásku, peněz dost,    štěstí ať je stálý host.    Radostné Vánoce a šťastný Nový rok přejeme!!
Moji kamarádi mi píší, jak prožívají jaro. František s manželkou, pradědeček a prababička jen ve třech u svého domečku. To je úděl nás starších. Stáří.
Historie studia 1. ročníku Studovat jsem začal na střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická Liberec. Přihlásil jsem se na obor strojírenství,
Odkud se vzal kuchyňský robot?. Víte proč člověk vynalézá? Protože je líný! V 17. století kuchaři šlehali hodinami vaječný bílek březovými metličkami.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
The General Presents Přání k vánocům.
Popisuje: Vojtěch Zedek
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Leona Čápová Název materiálu:
Průřez domácí péčí Pracoviště ošetřovatelské péče Hana Pekárková
Irské štěstí.
Seminář pro včelaře písecka restaurace OLYMPIE v Písku
Jak začínají hádky ? středa, 2. ledna :27
NEPRAVIDELNOSTI VĚTNÉ STAVBY
Krásné a Veselé velikonoce.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
The General Presents PŘÁNÍ K VÁNOCŮM.
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
NEPRAVIDELNOSTI VĚTNÉ STAVBY
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Transkript prezentace:

Jak šel čas v roce 2009 Motodědci 60+ Prezentacia automatika

Úvod ➲ Přišel jeden dědek (Viragodědek) s dotazem zda někdo blbne po šedesátce jako on. A ono se jich našlo (zatím) přes 40. V tom pár mladších dam. Co z toho vzniklo by mělo být obsahem této prezentace ➲ Původní text: „Tak by mě tak zajímalo, kolik nás motorkářů v letech vyjede do nové sezóny. Taková malá anketa o "Motorkáře nad 60 let". Tak, kdo se nestydí za svůj věk, tak se ozvěte.Také bude zajímavé vědět na jakých jezdíme strojích.“

A vznikl z toho 1. sraz Takto jsme se viděli poprvé v restauraci u tratě Hořického okruhu. Na pokračování vícedenního srazu ve Starých Bucích připravil program a žranici Venda Marauder s kolektivem. Navštívili jsme krásný Vendův kraj, sežrali mu jehně a mnoho dalších super dobrot, vypili nějaký ten alkohol a po vystřízlivění se rozjeli domů

Volba předsedy ➲ Naším předsedou byl zvolen Venda Marauder když zorganizoval takový supersraz a byl v té době nejstarší (a nikdo jiný to nechtěl), byl zvolen jednomyslně. Venda je super člověk, pohodář, vtipný glosátor, má přirozenou autoritu, hodnou manželku, která tu bandu dokázala v pohodě nakrmit a napojit. Nerad se vyjadřuje na veřejnosti a protože čeká i zájem tisku, jmenoval svého tiskového mluvčího

Tiskový mluvčí ➲ Arthus je Vendovým synem a jezdí s námi skoro všude. Hodný a obětavý kluk. Věnuje nám dědkům dost svého volného času. Díky Romane

Tajemník ➲ Když si s tím Viragodědek začal, dostal nejdůležitější a nejpracnější funkci – je tajemníkem. Co je jeho pracovní náplní? Všechno. Svolává srazy, plánuje setkání, zajišťuje restaurace, vede stránky a blog. Kdyby nebyl tak mlád, byl by to určitě dotáhl na předsedu, ale zatím ať sbírá zkušenosti.

2. sraz Druhý sraz se konal v Brandýse nad Labem. Měl trochu menší účast než první, ale byl super. Opět hezké popovídání a posezení

3.sraz ➲ 3. sraz se konal v Hořovicích To nejsou všichni účastníci. Ostatní přijeli pozdě. Někteří zabloudili, bloudili a bloudili, až přijeli po obědě. Jiní bloudili na cestě domů a najeli 2x tolik km než cestou na sraz. Jinak super srazík na ranči se super obsluhou na terase

4. sraz ➲ 4. sraz byl v Orlové zorganizoval ho kamarád Majk s kolektivem. Byl to druhý vícedenní sraz. Konečně jsme se sešli s některými kluky z dálného východu. Sraz byl super. Majk se za cenu ohrožení svého zdraví velice snažil a připravil velice bohatý program pro nás, kteří tamní kraje neznáme.Také výbornou kuchyni a bar. Mňam. Majku Díky, ale šetři se.... Musíš nám dlouho vydržať

5. sraz ➲ Žilina u Kladna oblíbené místo Kocoura1. Tento sraz byl vyjímečným tím, že se ho poprvé zúčastnily ženy. Jarka, jako host a 1. členka – Marťan_ka. Také počet účastníků byl velice slušný. Super sraz

6. sraz ➲ Houska Houska je vyjímečná zvýšeným počtem členek a členů. Také návštěvou policistů – motorkářů, které na nás poslala závistivá konkurence. Za zmínku také stojí návštěva kamaráda zvaného Bosá noha, který jezdí bos. Opět super srazík. Je vidět, že špioni přes hospody fungujou spolehlivě

7. sraz ➲ Březová Na tomto podzimním srazu za podmračeného dne jsme už měli 3 členky. Domluvili jsme tam i další sraz, tentokrát bez motorek a s alkoholem...

8. sraz ➲ Vápenný Podol byl posledním letošním srazem. U mnoha členů i členek se už začal objevovat abstinenční příznak. Takže čekáme na jaro...

Happy new year A proto:celé partě do roku 2010 přání mnoha šťastných kilometrů, benzin zdarma, hodně zdraví, štěstí, tolerantní partnery.Ať vám to jezdí nejméně tak dobře jako letos, ať nejsou žádné držkopády, odřená těla ani motorky, ať neexistují žádné rozbroje, ať se ozve ještě mnoho takových cvoků, jako jsme my. Takže: Šťastný a veselý rok 2010

The end