Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

   Kdo jen zlobil, tomu nic    a nám hodným o to víc,    zdraví, lásku, peněz dost,    štěstí ať je stálý host.    Radostné Vánoce a šťastný Nový rok přejeme!!

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "   Kdo jen zlobil, tomu nic    a nám hodným o to víc,    zdraví, lásku, peněz dost,    štěstí ať je stálý host.    Radostné Vánoce a šťastný Nový rok přejeme!!"— Transkript prezentace:

1    Kdo jen zlobil, tomu nic    a nám hodným o to víc,    zdraví, lásku, peněz dost,    štěstí ať je stálý host.    Radostné Vánoce a šťastný Nový rok přejeme!!

2   Za okny krajina tak jako z pohádky,    lidé si navzájem štěstí rozdávají,    není čas výčitek, není čas na hádky,    nechť se tak všichni po celý rok mají.

3   Stromek nám shořel,    dárky nám ukradli,    za špatný konec,    jsme Vánoce popadli,    Vy jste je snad popadli za konec správný,    tak Vám přejeme hodně zdraví!!

4 Krásný Nový rok   Hodně dárků, mnoho štěstí,    ať Ti cestu úspěch klestí.    Každý sen a každé přání    ať splní se Ti bez meškání.    Láska ať najde si Tě na Vánoce,    nebo hned v Novém roce!


Stáhnout ppt "   Kdo jen zlobil, tomu nic    a nám hodným o to víc,    zdraví, lásku, peněz dost,    štěstí ať je stálý host.    Radostné Vánoce a šťastný Nový rok přejeme!!"

Podobné prezentace


Reklamy Google