Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Achi,achi,ach.Ani nevíte jak se nudím.Už pěkných 25 let žiji tady v Podlésáku.Tak jsem se rozhod, že se přestěhuji. A celou tou cestou mě budete provázet.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Achi,achi,ach.Ani nevíte jak se nudím.Už pěkných 25 let žiji tady v Podlésáku.Tak jsem se rozhod, že se přestěhuji. A celou tou cestou mě budete provázet."— Transkript prezentace:

1

2 Achi,achi,ach.Ani nevíte jak se nudím.Už pěkných 25 let žiji tady v Podlésáku.Tak jsem se rozhod, že se přestěhuji. A celou tou cestou mě budete provázet.

3

4 No tak jsem začal zkoumat cestu,ale v mapě jsem se moc nevyznal.Tak mi pomožte najít tu správnou cestu. Pomocí šipek najdeš tu správnou cestu.

5

6

7 Cestou jsem potkal fajn lidi. Já se trochu bojím. Já chci být taky zelený. Sýr

8 A taky jsem se něco dověděl o svém novem bydlišti. Zkus uhádnout aspoň jednu rybu která žije v Nadýmači. Okoun Pstruh Chobotnice Delfín Kapr

9 Ne ten žije v moři. Zpět

10 Ano ten žije v rybníku. Dál

11 A pak jsem zabloudil.

12 Zeptal jsem se Cejna na cestu,ale měl naspěch někdo ho právě lovil. Tak jsem šel rovnou za nosem. Mňam.mňam to je bašta.

13 Tak jsem se rozhod,že si trochu schrupnu byl jsem z té cesty už unavený. No a,aby toho nebylo málo tak jsem nějakému vodníku vlezl domů. Byl docela milý než nepřišel jeho táta. Kdo mě to ruší?.

14 To je on. Zase nějací rošťáci. Jeho taťka

15 Pomož vodníkovi Emilovi najít toho správného rošťáka. Až si budeš myslet,že si ho našel klikni na šipku. a, b, c,

16 Dál

17 Zpět

18 Tak jsem šel trochu vyčerpán dál.

19 Najedonou jsem nevěděl kde jsem?A pak jsem zjistil,že jsem v Uhřiněvsi u radnice. To je nám, ale návštěva

20 Řek jsem si,že takového vzácného hosta nemohu odmítnou tak jsem zavolal Bémovi,že ho dáme do našeho Nadýmače. Mám z toho dobrý pocit. To já také.Doufám, že se nerozmonoží. Pro Vodníka Cestovatele.

21 Tak jsem si žil v Nadýmači.

22


Stáhnout ppt "Achi,achi,ach.Ani nevíte jak se nudím.Už pěkných 25 let žiji tady v Podlésáku.Tak jsem se rozhod, že se přestěhuji. A celou tou cestou mě budete provázet."

Podobné prezentace


Reklamy Google