Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Pro ty, kteří nemohou publikovat na obecních stránkách a mají chuť a zájem napsat svůj příspěvek k aktuálnímu dění v obci, nebo třeba popřát i svému příteli.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Pro ty, kteří nemohou publikovat na obecních stránkách a mají chuť a zájem napsat svůj příspěvek k aktuálnímu dění v obci, nebo třeba popřát i svému příteli."— Transkript prezentace:

1

2 Pro ty, kteří nemohou publikovat na obecních stránkách a mají chuť a zájem napsat svůj příspěvek k aktuálnímu dění v obci, nebo třeba popřát i svému příteli k narozeninám a poslat mu blahopřání nebo písničku, podělit se s občany o svůj zážitek z cest, nebo zavzpomínat na staré časy a připomenout nějakou událost z historie Molenburku a Houska, podělit se s ostatními o zajímavé fotografie, nebo videa, pro všechny ty připravil Mgr. Tomáš Hejč: „Blog občanů obce Vysočany,který již běží na doméně: www.vysocansti.cz „.www.vysocansti.cz

3 Tomáši, za všechny, kteří tento blog uvítali Ti děkuji a věřím, že nebyl vytvořen nadarmo, že bude využíván a přispěje ke zviditelnění naší obce nejen u nás. ale i ve světě a že to bude molenburský „vox populi“. Do nového roku přejeme hodně dalších úspěchů, stálé zdraví a dobrou pohodu po celý rok. Antonín Jirušek a všichni uživatelé.


Stáhnout ppt "Pro ty, kteří nemohou publikovat na obecních stránkách a mají chuť a zájem napsat svůj příspěvek k aktuálnímu dění v obci, nebo třeba popřát i svému příteli."

Podobné prezentace


Reklamy Google