Úspěšné projekty podpořené Operačním programem Rybářství ŠTIČÍ LÍHEŇ – ESOX, spol. s r.o.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Advertisements

1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Název projektu: „Aby byl domov domovem I“ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.3.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Aby byl domov domovem I“ realizovaném.
Úspěšné projekty podpořené Operačním programem Rybářství na podniku Pstruhařství Mlýny Josef Bláhovec EVROPSKÝ RYBÁŘSKÝ FOND INVESTOVÁNÍ DO UDRŽITELNÉHO.
Využití aerační techniky na eutrofních rybnících
Solární systémy pro aktivní topení
Úspěšné projekty podpořené z OP Rybářství, OSA II.
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Občanské vybavení a služby Program rozvoje venkova ČR OSA III.
Informace o současné podpoře kombinované dopravy v České republice
1 Možnosti financování projektů v oblasti vodohospodářské infrastruktury v ČR A. Programy spolufinancované z EU: 1. Operační program životního prostředí.
Program EKO – ENERGIE Výzva III Ing. Andrea Dostálová Datum: Přednášející:
BioFish s.r.o. Horní Paseka
Operační program Rozvoj venkova a multifunkční zemědělství Ministerstvo zemědělství Odbor Řídící orgán OP.
Cyklokonference Třeboň 24. dubna 2007 Bc. Vojtěch Srb KÚ Jihočeského kraje.
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
Tvorba cen v maloobchodě
Operační program Infrastruktura – část životní prostředí Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor životního prostředí.
Solární systémy pro aktivní topení Ing. Tomáš Kopecký 10:30.
Vstup francouzských značek na český trh – hledání partnerů Obchodní oddělení Francouzského velvyslanectví v Praze Dagmar Studeníková, vedoucí odboru spotřebního.
Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
WINALITE Jeden svět Jeden tým Jeden sen Zveme Vás ke spolupráci
1. Ochrana kulturního dědictví Obnova a rozvoj vesnic Občanské vybavení a služby Investice do lesů 2.
Doplňování KF v číslech aneb Několik údajů k zamyšlení Akviziční seminář Havlíčkův Brod,
Regionální platby František Střeleček Jana Lososová Jihočeská univerzita – Agrární komora ČR.
OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE Program Prosperita
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
Prospěchová stipendia
Předčasné ukončení zemědělské činnosti
Program INOVACE Projekty na ochranu práv průmyslového vlastnictví
Vymezení Fiche Podpora podnikání v oblasti cestovního ruchu.
Regionální operační program NUTS II Severovýchod Možnosti podpory investičních záměrů v oblasti vzdělávání Liberec – KÚ Libereckého kraje.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
„Dotační možnosti z OPPI“ 1. Operační program Podnikání a Inovace 2007 – 2013 aktuální výzvy – Školicí střediska, Marketing 2.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_62_INOVACE_04_FINANCE Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Autor Ing. Pavla.
Návrh způsobu financování opatření Národní strategie BESIP (k diskusi)
Obec správným směrem " Projekt je financován z prostředků EAFRD v rámci Programu rozvoje venkova ČR pro období " "Evropský zemědělský fond pro.
Projekt pro  ŘO OP Rybářství Realizace  říjen – listopad 2013 Hlavní cíl  poskytnout analytický podklad pro nastavení finančních alokací.
Střední škola rybářská a vodohospodářská
Návrh rozpočtu vlastního hlavního města Prahy na rok 2010 Praha
Mgr. Alena Lehmannová Nýrsko PROGRAMY PODPORY EKOLOGICKY ŠETRNÝ CESTOVNÍ RUCH, OCHRANA ŽP.
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
Operační program RYBÁŘSTVÍ
3. VÝZVA MAS LUHAČOVSKÉ ZÁLESÍ. Fiche 2: Rozvoj drobného a malého podnikání Hlavní opatření III.1.2. – Podpora a zakládání podniků a jejich rozvoje Cíl.
Opatření 2.1. Produktivní investice do akvakultury
Modernizace přístrojového vybavení pro posílení prevence nozokomiálních nákaz na oddělení CS FN Brno Brno :00 Projekt „Modernizace přístrojového.
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
Typy projektů realizovaných v rámci Regionálního operačního programu NUTS 2 Jihovýchod 2007–2013 Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice.
VÝROČNÍ KONFERENCE,,Operační program Rybářství příležitost pro produkční rybáře“
Případová studie – analýza úspěšně realizovaného projektu z OP Zemědělství Bc. Lukáš Tymel Řídící orgán OP Zemědělství a OP Rybářství.
Nová dotace pro jednotky sborů dobrovolných hasičů obcí v roce MINISTERSTVO VNITRA ČESKÉ REPUBLIKY Brig. gen. Ing. Drahoslav Ryba Generální ředitel.
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
Dotační možnosti ve zdravotnictví v rámci ESIF programové období
Kontaktn í a koordinačn í centra Krajsk é ředitelstv í policie Jihočesk é ho kraje.
12/04/2010 Zámek Loučeň Ing. Pavel Vinohradník Oblast cestovního ruchu v ROP Střední Čechy.
Seminář pro žadatele Výzva MAS č. 2 PRV
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Dotační politika Bělá Ing. Ladislav Bittner. Ing
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Programový rámec: Operační program Zaměstnanost
IAS 2 ZÁSOBY.
IAS 2 ZÁSOBY.
Aktuální dotační příležitosti IROP
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
V rámci Operačního programu Zaměstnanost
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Transkript prezentace:

Úspěšné projekty podpořené Operačním programem Rybářství ŠTIČÍ LÍHEŇ – ESOX, spol. s r.o.

Společnost ŠTIČÍ LÍHEŇ – ESOX, spol. s r.o. -patří mezi tradiční společnosti s více než 60 letou historií - Hospodaří na 612 ha vodních ploch, situovaných převážně v Jihočeském a Středočeském kraji

Nedrahovice

Sídlo společnosti Jordánská 366, Tábor www. esoxfish.cz,

Zaměření společnosti: -chov a prodej ryb -obchodní činnost – nákup a prodej ryb – patří mezi nejvýznamnější exportéry v ČR, současně rovněž podporujeme i maloobchodní prodej! -služby poskytované v rybářství -poradenská činnost

Dle bodovacích kritérií OP Rybářství společnost patří do kategorie malých podniků, s nižším podílem výnosu z rybářství na čistém obratu (25-34,9 %) -Společnost žádá o podporu zejména v opatření 2.1. Opatření pro produktivní investice do akvakultury 3.4. Pilotní projekty

Úspěšně realizované projekty: Podporu OP Rybářství společnost využila k: Opatření modernizaci zařízení k vlastní produkci ryb u rybníků - modernizaci dopravní techniky -investice související s maloobchodním prodejem -Opatření 3.4. – Pilotní projekty

Modernizace zařízení k vlastní produkci ryb u rybníků Nákup přepravních beden na transport živých ryb včetně provzdušňovacího a okysličovacího zařízení. CZ.1.25/2.1.00/ Celkové výdaje Kč Celkové způsobilé výdaje projektu Kč Dotace Kč

Nákup dvou aeračních prostředků do rybářského provozu CZ.1.25./2.1.00/ Celkové výdaje Kč Celkové způsobilé výdaje Kč Dotace Kč

Nákup dvou lodí a 15 kádí do rybářského provozu. CZ.1.25/2.1.00/ Celkové výdaje projektu Kč Celkové způsobilé výdaje Kč Dotace Kč

Rekonstrukce prodejny – investice do maloobchodního provozu CZ.1.25/2.1.00/ Celkové výdaje projektu Kč Způsobilé výdaje projektu Kč Dotace Kč

Důvody pro rekonstrukci prodejny: -rozšíření maloobchodního prodeje -pozitivní zkušenost s maloobchodním prodejem -zlepšení kultury prodeje -podpora prodeje vlastních živých ryb + oprac. ryb -trend konzumace ryb – zdravotní aspekt -využití propagační kampaně Ryba domácí

Průměrný počet zákazníků v prodejně ryb v Táboře

Celkový počet zákazníků v prodejně ryb v Táboře

V tomto roce navštívilo prozatím prodejnu ryb 9108 zákazníků.

Děkuji za pozornost!