EPK, s.r.o. Spolehlivě Vás provedeme cestou k evropským financím.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kancelář Rady vlády pro záležitosti romské komunity při Úřadu vlády Agentura pro odstraňování sociálního vyloučení v romských lokalitách České Budějovice.
Advertisements

Tvorba OP pro programovací období Kontext a vazby OP •EU jako ek. nejrozvinutější společenství na světě – charakterzované sociálním smírem.
Strukturální fondy na MŠMT Setkání českých technologických platforem
Představení Generálních sekretářů a generálního zmocněnce Aktuální stav přípravy 2014 – 2020.
Název projektu: „Aby byl domov domovem I“ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.3.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Aby byl domov domovem I“ realizovaném.
1 Možnosti financování projektů v oblasti vodohospodářské infrastruktury v ČR A. Programy spolufinancované z EU: 1. Operační program životního prostředí.
ESF V ČR OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Realizace rozvojových aktivit v obcích regionu České Švýcarsko 1. schůzka PS
Mgr. Ing. Jana Bražinová Ing. Vladimír Zadina 12. –
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
Program konkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
Ing. Stanislava Správková
JPD 3 CZ / /0370 Posílení konkurenceschopnosti pražských podnikatelů v programech zahraniční rozvojové spolupráce Evropských společenství.
Podpora odborných partnerství v sociálních službách, existuje ano či ne?
Spolupráce a podpora mikroregionů v rámci Jihočeského kraje Brno – ÚÚR
Evropský sociální fond a podpora zaměstnávání
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013.
Volnočasové projekty a EU financování
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
Konference Evropa regionů – priorita ELS-ED
Operační programy Praha OP Praha Adaptabilita OP Praha Konkurenceschopnost.
AGENTURA V ROCE Agentura pro sociální začleňování v romských lokalitách  schválen usnesením vlády č. 85/2008  pilotní fáze 2008 – 2010  odbor.
1 Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST října 2008 Mgr. Kateřina Bučková.
Partnerství u projektů financovaných z Globálních grantů Sociální inkluze v kontextu přípravy na nové programovací období – zkušenosti, problémy a překážky.
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Rozvoj informačních a komunikačních technologií v regionech Ing. Zdeněk Vašák RP MMR NUTS.
Spolupráce Středočeského kraje s mikroregiony Mgr. Kateřina Štětinová Odbor regionálního rozvoje
Způsoby podávání projektů na úrovni krajů Příprava financování projektů internetizace knihoven ze strukturálních fondů Havlíčkův Brod, 18. –
MAS Šluknovsko MAS Šluknovsko Hlavní motto SPL : „Šluknovsko návštěvníkům i sobě !“
EU dotace v Plzeňském kraji malé obce do 500 obyvatel
Strategie příprav obcí, mikroregionů a dalších subjektů na zpracování projektů Mgr. Michal Jarolímek Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
Záměrem Moravskoslezského kraje je provést systémovou změnu v poskytování sociálních služeb Závěrečná konference k projektu „Podpora transformace pobytových.
1 Operační program Výzkum a vývoj pro inovace Programovací období
Podpora projektům EU SF aneb kvalitní podpora pro kvalitní projekty Ing. Jan Knyttl
ministryně pro místní rozvoj
Dotační projekty Vysokého Mýta
Úspěchy MAS Brdy OD ZALOŽENÍ PO SOUČASNOST Mgr. Helena Kosová , Jince.
Naplňování krajských priorit za přispění evropských zdrojů z Regionálního operačního programu Moravskoslezsko Prezentuje: Jaroslav Palas
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Komunitní plánování péče a podpora zaměstnanosti na Vsetínsku.
Strategie rozvoje obce – tvorba koncepčního dokumentu Strategie rozvoje města Ústí nad Labem na období fáze tvorby koncepčního dokumentu Mgr.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM (IROP) - možnost získání FINANČNÍ PODPORY pro pořízení územně plánovacích dokumentů - alokace 46 mil. EUR 1.
Strategie spolupráce obcí Společnost pro rozvoj Humpolecka, z. s. 2. Kulatý stůl v Humpolci
Místní akční skupina Lanškrounsko, z.s. Nám. J. M. Marků Lanškroun
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
Regionální operační program pro NUTS 2 Střední Čechy 2007 – /11/2008 Mladá Boleslav Ing. Jan Přikryl.
Greenway Jizera Seminář Greenway Jizera Mladá Boleslav,
REGIONÁLNÍ ŠKOLA ROZVOJE VENKOVA zájmové sdružení právnických osob Partner Středočeského kraje v opatření 3.3. SROP.
Projektové poradenství Agentury pro sociální začleňování Petr Huptych, konzultant pro projekty EU.
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
UKONČENÍ ADMINISTRACE Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Tisková konference
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Nové podmínky administrace projektů Ing. Zdeněk Bogoč.
Neziskový sektor jako partner. Národní úroveň Pracovní skupina „NNO a regionální rozvoj“ - otevřená platforma NNO na národní úrovni - téma: regionální.
Vyhlášené programy v roce 2016/2017
Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Bezpečnost dopravy a cyklostezky v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy.
Koncepce rozvoje sociálních služeb pro osoby se zdravotním postižením poskytovaných příspěvkovými organizacemi Zlínského kraje na období Luhačovice.
REGIONÁLNÍ VEŘEJNÝ ZÁJEM
REGIONÁLNÍ PARTNERSTVÍ
Komunitní plánování Mirka Wildmannová.
Plán činnosti PS na rok 2009 Náměty na činnost PS
Tvorba veřejných projektů – příklad Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Mgr. Bc. David Póč Oddělení pro strategii a rozvoj/Katedra.
Jednání PS Vzdělávání Mgr. Barbora Ledlová
Ing. Stanislava Správková
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Transkript prezentace:

EPK, s.r.o. Spolehlivě Vás provedeme cestou k evropským financím

 společnost EPK, s.r.o. vznikla  sídlo společnosti je v Kolíně, další pobočky jsou umístěny v Praze a v Benátkách nad Jizerou.  mladá dynamická společnost působící v oblasti strukturálních fondů  založena profesionály, kteří mají dlouholeté zkušenosti v oblasti dotací EU  naším sídlem i domovem našich pracovníků je Středočeský kraj  je to region, který známe, známe jeho rizika i příležitosti a jeho hlavní aktéry  proto jsme se rozhodli směřovat naši činnost právě do tohoto regionu PŘEDSTAVENÍ

 využíváme dlouholetých zkušeností se strukturálními fondy EU, jenž naši pracovníci získali během působení v implementačních agenturách či dalších poradenských organizacích  všichni naši zaměstnanci se pravidelně vzdělávají, aby byli vždy klientům schopni poskytnout potřebné informace  v současné době se náš tým sestává z 5 konzultantů specializovaných vždy na 2 – 3 operační programy NAŠI ZAMĚSTNANCI

 ke každému projektu přistupujeme individuálně dle možností a potřeb žadatele.  každý projektový záměr posuzujeme již ve fázi počátečního plánování  reálně zhodnotíme přijatelnost a možnosti financování záměru z příslušné dotace EU či z národních dotací.  již v počátku žadatele upozorníme, zda daný záměr má či nemá šanci při získání dotace  nenecháme klienty investovat zbytečně čas a peníze do projektů bez šancí na úspěch. NAŠE STRATEGIE

 na úspěchu každého projektu nám záleží!  úspěšnost námi podaných žádostí o dotaci, která činí více než 70 %.  budujeme vztah s našimi klienty na vzájemné důvěře a dlouhodobé spolupráci  spolupráce mezi námi a žadatelem končí až v okamžiku přijetí poslední platby dotace na účet příjemce PRINCIPY NAŠÍ ČINNOSTI

 víme, že podáním žádosti o dotaci teprve práce na projektu začíná!  v případě úspěchu žádosti o dotaci v součinnosti s příjemci připravujeme a realizujeme výběrová řízení tak, aby byla vždy v souladu s podmínkami poskytovatele dotace.  dohlížíme na správnost prováděných akcí, vypracujeme monitorovací, etapové a závěrečné zprávy včetně žádostí o platby a všech povinných příloh  připravujeme projekt na kontroly, účastníme se spolu se žadatelem kontrol a jednáme v zastoupení s kontrolními orgány ZÁSADY NAŠÍ ČINNOSTI

 spolupracujeme s organizacemi, které nemají personální kapacity na vyhledávání ani zpracování projektových žádostí o dotaci ani na jejich pozdější řízení. Mezi naše nejčastější klienty patří: • obce • města • nestátní neziskové organizace • mateřské, základní a střední školy • malí a střední podnikatelé NAŠI KLIENTI

ZAMĚŘUJEME SE NA TYTO PROGRAMY  Regionální operační programy  Program rozvoje venkova  Operační program Životní prostředí  Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost  Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost  Operační program Praha Adaptabilita  Operační program Praha Konkurenceschopnost  Integrovaný operační program

EUROMANAŽEŘI ROP SČ  od je naše společnost členem sítě euromanažerů ROP Střední Čechy  posláním sítě je posílení schopnosti žadatelů předkládat kvalitní projektové záměry, tyto projekty realizovat a zajistit jejich udržitelnost Základní činnosti, které v rámci sítě euromanažerů poskytujeme : •poskytování informací •informování Úřadu regionální rady o případných problémech žadatelů •shromažďování podnětů k budoucímu rozvoji území •zvyšování informovanosti veřejnosti o ROP SČ a publicitě programu

NAŠE PROJEKTY Název: Kasárna Kolín Příjemce: Občanské sdružení Prostor Náklady: 38 mil. Kč Program: ROP SČ  zpracování žádosti o dotaci  organizace VŘ  projektové řízení

Název: Zručský zámek ožívá II Žadatel: Město Zruč nad Sázavou Náklady: 91 mil. Kč Program: ROP SČ  zpracování projektové žádosti  projektové řízení  organizace výběrových řízení NAŠE PROJEKTY

Název: In-line stezka a cyklostezka Benátky - Zdětín Žadatel: Město Benátky nad Jizerou Náklady: 21 mil. Kč Program: ROP SČ  zpracování projektové žádosti  projektové řízení  řízení propagace a marketingu NAŠE PROJEKTY

Název: Wellness Park Chateau Mcely Příjemce: Chateau Mcely, s.r.o. Náklady : 89 mil. Kč Program: ROP SČ  zpracování žádosti o dotaci  projektové řízení  organizace výběrových řízení

Název: Vybudování místních komunikací a obnova veřejných prostranství Příjemce: Obec Horky nad Jizerou Náklady: 6 mil. Kč Program: Program rozvoje venkova  zpracování projektové žádosti  projektové řízení  organizace výběrových řízení NAŠE PROJEKTY

Název: Základní síť sociálních služeb ve Středočeském kraji Příjemce: Středočeský kraj Náklady: 587 mil. Kč Program: OP Lidské zdroje a zaměstnanost  zpracování projektové žádosti  řízení projektu

EPK, s.r.o. Kutnohorská 17 Mgr. Luboš Rambousek Kolín IVjednatel společnosti Tel: , IČ: SPOLEHLIVĚ VÁS PROVEDEME CESTOU K EVROPSKÝM DOTACÍM