Modernizace a obnova přístrojového vybavení kardio-vaskulárního centra nemocnice Karlovy Vary 24.1.2011 14:00 Projekt je spolufinancován Evropskou unií.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zajištění včasné rehabilitace po úrazech a operacích pohybového a nervového systému ve FN Brno Projekt „Zajištění včasné rehabilitace po úrazech a operacích.
Advertisements

Název projektu: „Aby byl domov domovem I“ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.3.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Aby byl domov domovem I“ realizovaném.
Ekonomika nemocnic Jihomoravského kraje ve vztahu k poskytované péči Analytická studie Nemocnice ve statistických údajích, které zpracovaly krajské.
V ZDĚLÁVÁNÍM K VYŠŠÍ ADAPTABILITĚ ZAMĚSTNANCŮ SPOLEČNOSTI O.K. T EXTIL, S. R. O. CZ.1.04/1.1.02/
V MSK je celkově 18 zdravotnických zařízení
PF02-14 Podprogram na podporu obnovy venkova pro rok 2014
Projekt: „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
MONITOROVACÍ ZPRÁVY v OP VK Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje Olomouc, 20. a 21. dubna 2009.
Přehled realizovaných plateb a opatření k urychlení proplácení projektů financovaných z ROP Střední Morava 2. září 2009 Olomouc 8. září 2009 Zlín Výroční.
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013 Dřevohostice
OPERAČNÍ PROGRAM PRAHA - ADAPTABILITA Nestátní neziskové organizace – partneři pro rozvoj PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI MMR, STAROMĚSTSKÉ.
Možnosti strukturálních fondů EU – Služby v oblasti bezpečnosti, prevence a řešení rizik Hradec Králové, Ing. Miloš Ciniburk zástupce ředitele.
Role MZ ČR v souvislosti s veřejnou podporou – financování investic ve zdravotnictví
Podpora podnikání a investic a EU v následujícím období Ing. Ondřej Votruba | ředitel Divize Investic Brno, 24. duben 2013.
Základní informace o projektu Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA STRAKONICE (= IPRM)
Finanční prostředky pro příští programové období prosince 2006 Ing. Bohdan Hejduk, náměstek ministra.
OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE Program Prosperita
Tento projekt je spolufinancovaný z Evropského fondu regionálního rozvoje. Akce se koná v rámci Programu cezhraničnej spolupráce SR-ČR pod názvem.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
Jednání RHMP, Evropský sociální fond Evropský fond pro regionální rozvoj Praha a fondy EU Praha a fondy EU 7. výzva OPPK Ing. Milan Richter.
Moravskoslezský kraj: Tradice, rozvoj, kvalita
1 Možnosti financování vzdělávacích programů pro zaměstnance v rámci OP LZZ Prezentující Ing. Lenka Piruchová.
2. setkání pracovníků ORP v oblasti regionálního rozvoje v Královéhradeckém kraji se zástupci Královéhradeckého kraje a CEP 2. BLOK Centrum evropského.
Modernizace a obnova přístrojového vybavení komplexního onkologického centra FN Brno Projekt „Modernizace a obnova přístrojového vybavení komplexního.
ESF v ČR realizace Jana Kouřilová Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Název projektu: Kvalitní vzdělání je efektivní.
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka „Stav financování vodohospodářských.
Statutární město Ostrava
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „RÚ Hrabyně – nákup mycích a desinfekčních automatů“ realizovaném v letech 2010 až 2012 Rehabilitačním ústavem Hrabyně Registrační.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
Strukturální fondy EU a ICT v polygrafických podnicích Pavel Karásek.
ČINNOST PŘÍSTROJOVÉ KOMISE
RPS/CSF Technická pomoc RPS Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
Regenerace a revitalizace Masarykova náměstí v Jilemnici
Integrovaný operační program Oblast intervence - Služby v oblasti veřejného zdraví.
Aktuální krize zdravotnictví
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Ing. Jana Moravcová
Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková, MŠMT Pardubice, 2.dubna 2004 Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková,
Modernizace přístrojového vybavení pro posílení prevence nozokomiálních nákaz na oddělení CS FN Brno Brno :00 Projekt „Modernizace přístrojového.
ROP: FINANCE PRO VÁŠ INVESTIČNÍ ZÁMĚR Výroční konference Regionálního operačního programu Střední Morava Zlín, 8. září 2009.
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
Monitorovací systém Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Tisková konference
1 Fondy Evropské unie. 2 Stav čerpání z fondů EU ČR má k dispozici na programové období z fondů Evropské unie 26,7 miliardy eur. V přepočtu.
1 Informační a komunikační technologie pro veřejnost Karlovarského kraje Projekt byl spolufinancován ze strukturálních fondů Evropské Unie Knihovny a strukturální.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Naplňování krajských priorit za přispění evropských zdrojů z Regionálního operačního programu Moravskoslezsko Prezentuje: Jaroslav Palas
ŠANCE PRO VÁŠ ROZVOJ Projekt „Modernizace a obnova přístrojového vybavení centra komplexní onkologické péče Nemocnice Jihlava“je spolufinancován.
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
ŠANCE PRO VÁŠ ROZVOJ Projekt „Modernizace a obnova přístrojového vybavení KC Nemocnice Jihlava“je spolufinancován Evropskou unií z Evropského.
Zahájení úvodní slova představení projektu etapy projektu představení projektového týmu Národní digitální archiv.
INTEGROVANÉ BEZPEČNOSTNÍ CENTRUM krok k bezpečnému regionu Ing. Evžen Tošenovský Dr. h. c. hejtman Moravskoslezského kraje.
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
Péče o pacienty s cerebrovaskulárním onemocněním v ČR.
PŘEDSTAVENÍ NOVÉHO PŘÍSTROJOVÉHO VYBAVENÍ KARDIOVASKULÁRNÍHO CENTRA NEMOCNICE JIHLAVA 17. a Projekt 5. Výzvy IOP „Modernizace a obnova přístrojového.
Podzimní škola WHO 2001 v ČR, Praha 12. – Monika Klusáková, Mgr. Zuzana Velebová Bc. Renáta Grossová – Klementová Akční plán podpory zdraví.
Zdravotnictví v Regionálním operačním programu Jihovýchod Ing. Erika Šteflová Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice do vaší budoucnosti.
. Financování ze strukturálních fondů EU v oblasti zdravotnictví ( ) Praha 2. dubna 2009.
Název projektu: „Výstavba pavilonu E v MŠ Pod Hájem„ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.2.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Výstavba pavilonu E v.
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Pořízení NIS a virtualizace desktopů do Rehabilitačního ústavu Hrabyně “ realizovaném v letech 2012 až 2015 Rehabilitačním ústavem.
GENEZE PŘÍPRAVY PROJEKTU IOP EU
Kardiovaskulární centrum Zlín
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Operační program VaVpI spuštěn
Reforma psychiatrické péče
Vyhlášení 3. výzvy předkladatelům grantových projektů k předkládání projektových žádostí o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost globální granty Krajský úřad Jihomoravského kraje odbor regionálního rozvoje/odd. evropských dotací.
SOŠ a SOU Centrum odborného vzdělávání Libereckého kraje pro oblast služeb Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální.
Transkript prezentace:

Modernizace a obnova přístrojového vybavení kardio-vaskulárního centra nemocnice Karlovy Vary 24.1.2011 14:00 Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj.

Program 14:00 Zahájení 14:05 Proslovy hostů a prezentace projektu 14:30 Prostor pro dotazy 14:45 Pohoštění

Významné mezníky projektu Integrovaný operační program představuje jeden z hlavních tématických operačních programů pro čerpání strukturálních fondů v programovém období 2007–2013. Projektová žádost byla předložena v rámci 5. výzvy Integrovaného operačního programu, která byla zahájena 15. února 2010 a ukončena 8. dubna 2010. V rámci 5. výzvy bylo k realizaci vybráno z původních 28 zaregistrovaných 26 projektů v celkové výši 1,7 mld. Kč. Projektová žádost byla odevzdána 7. dubna 2010.

Významné mezníky projektu Rozhodnutí o poskytnutí dotace získal projekt 29. července 2010. Datum zahájení projektu: 1.8.2010 Předpokládané datum ukončení projektu: 31.7.2011 Celkové plánované výdaje projektu: 59,05 mil. Kč Dotace z Evropského fondu pro regionální rozvoj: 50,2 mil. Kč Výběrová řízení na externí management projektu, publicitu a dodavatele zdravotnických prostředků jsou již uzavřena. Přístroje budou dodávány postupně během následujících měsíců.

Kardiovaskulární centrum pro dospělé Koncem roku 2009 vytvořilo MZ ČR národní síť kardiovaskulárních center. Zařadilo do ní 17 pracovišť, z toho 11 má statut komplexního kardiovaskulárního centra, které zahrnuje i kardiochirurgii, šest má statut kardiovaskulárního centra 2. stupně, bez kardiochirurgie. – Věstník MZ ČR částka 9, ročník 2009. Kardiologické oddělení karlovarské nemocnice společně s oddělením intervenční radiologie prošlo úspěšně auditem a byl mu přiřazen status kardiovaskulárního centra 2. stupně. Nosnou myšlenkou vybudování sítě kardiovaskulárních center je centralizace know how a přístrojového vybavení do menšího počtu středisek, jež mají být schopna poskytovat specializovanou péči na regionální úrovni.

Kardiovaskulární centrum pro dospělé Poskytuje komplexní služby v rámci oboru kardiologie pro celý karlovarský region. Funguje jako referenční pracoviště pro nemocnice Sokolov, Cheb, Mariánské Lázně a nemocnici Ostrov nad Ohří i pro jednotlivé kardiologické ambulance. Spádové pracoviště pro 320 tis. obyvatel Karlovarského kraje. Ročně je na oddělení provedeno 1 800 srdečních katetrizací, 700 koronárních angioplastik a 200 implantací kardiostimulátorů.

Cíle projektu Zvýšení dostupnosti specializované kardiologické péče v regionu. Eliminace deficitu v úrovni specializované péče a vyrovnání její úrovně na celonárodní standard. Doplnění vybavení zdravotnickými prostředky.

Přístrojové vybavení Angiografická linka používá se k rentgenovému zobrazení

Přístrojové vybavení RTG přístroj pro komplexní elektrofyziologické vyšetření Záznamové elektrofyziologické zařízení používá se k vyšetření poruch srdečního rytmu, synkop nejasného původu apod.

Přístrojové vybavení Intravaskulární ultrazvukový přístroj Přístroj k fyziologickému měření hemodynamické významnosti stenóz Slouží k ultrazvukovému vyhodnocení významnosti stenóz (zúžení) koronárních tepen a posouzení jejich fyziologické významnosti.

Přístrojové vybavení Monitorovací zařízení (centrála, bed-side monitor, telemetrická jednotka) pro monitorování EKG, tlaku a saturace krve kyslíkem u pacientů na kardiologickém oddělení - pro 2 lůžka

Přístrojové vybavení Echokardiografický přístroj High-tech vč. 3D jícnové sondy Duplexní sonografický přístroj

Přístrojové vybavení Ventilátor pro umělou plicní ventilaci Transportní ventilátor pro umělou plicní ventilaci

Přístrojové vybavení Zařízení k radiofrekvenční ablaci – ablační jednotka

Karlovarská krajská nemocnice a. s. Děkujeme za pozornost. www.kkn.cz