Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy. Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Osteoporóza Role potravy v prevenci i léčbě
Advertisements

Shrnutí výhod při použití plukotraku 1.
Výživa člověka.
Lidské zdraví a potrava - pokračování
Název projektu Moderní škola Registrační číslo projektu
Maso Bc. Miroslav Kříž.
NÁRODNÍ ZNAČKA KVALITY KLASA Informace o výsledcích kampaně v letech
Objem a struktura trhu. Průmyslový řetězec Skládá se ze všech sektorů průmyslu, které jsou zapojeny do realizace výrobku Proces od získávání surovin přes.
Životní pojištění AMCICO AIG Life 2008
Integrovaná střední škola, Hlaváčkovo nám. 673, Slaný
VÝŽIVOVÁ HODNOTA POTRAVY 6. ROČNÍK
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_VEJPA_POTRAVINY1_01 Název materiálu:Poživatiny a potraviny. Tematická oblast:Potraviny a výživa 1. ročník Anotace: Prezentace.
Didaktické testy pro ověřování znalostí
Situace na trhu s masem v ČR a EU Miluše Abrahamová Pavel Froněk VÚZE Praha.
Chovatelská stanice: Barzoj
Integrovaná střední škola, Hlaváčkovo nám. 673, Slaný
Automatické předvádění Víte, jaké bohatství se skrývá v jednom litru piva?
Trvanlivost, skladování a tepelná úprava potravin
Jitka Rusková, DiS. nutriční terapeutka Poradenské centrum Výživa dětí
Sacharidy a jejich význam ve výživě člověka
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_ P9 _ 1.9 TEMATICKÁ OBLAST: Biologie člověka s rozsahem pro ZŠ Metabolické procesy trávicí soustavy TYP: DUM výkladový.
UGO.
Přírodní látky Mgr. Lenka Fasorová.
Potravinový talíř Člověk a jeho zdraví.
Pes a kočka Anotace: Kód: VY_52_INOVACE_Přv-Z 4.,6.32
16.1 Jaké živiny jsou obsaženy ve stravě?
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_VEJPA_POTRAVINY1_11
MultiVita pomáhá s chutí růst Ing. Radka Šimánková Manažerka značky Rama.
MARKETING.
Za léta, po které se chovu věnujeme, jsme vyzkoušeli různé druhy „rádoby“ superprémiových krmiv a potravinových doplňků, ale naše leonbergřice chtěla ještě.
MASO.
Nadregionální síť středních zdravotnických škol pro vyšší kvalitu vzdělávání a praxe (reg. číslo CZ.1.07/1.1.00/ ), OPVK Klíčová aktivita č. 2 –
Mezinárodní den mléka? Cože? Kdy?.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_NAV_283 Ročník: 2.
Stravovací služby Realizace a formy rychlého občerstvení
Regionální potravina a novinky v legislativě
Zásady zdravé výživy Dagmar Šťastná.
Zdravá výživa I Dagmar Šťastná.
Anatomická stavba obilného zrna
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lydie Klementová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Urbášek Dostupné z Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA Přáslavice.
Zdravá výživa Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PaedDr. Hana Hrubcová Název: VY_32_INOVACE_04_Zdrava_vyziva Škola: ZŠ a MŠ.
Potraviny poživatiny s výživovou (nutriční) a energetickou hodnotou.
Základní škola, Moravský Krumlov, náměstí Klášterní 134, okres Znojmo, příspěvková organizace VY_32_INOVACE_04_PR_ZÁKLADNÍ SLOŽKY POTRAVY.
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Bc. Martina Jeřábková Název materiálu:
Potrava
VY_32_INOVACE_Luk_II_08 Živiny Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost 1.4. Zlepšení.
Výživa a zdraví. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Umění, kultura, sport, zdraví, svět práce–
Předmět:chemie Ročník: 3. ročník učebních oborů Autor: Mgr. Martin Metelka Anotace:Materiál slouží k výkladu učiva o vitamínech. Klíčová slova: vitamíny,
Ovesná pochoutka Filip & Aleš.
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Látky tvořící naše tělo Název projektu: OP VK
Všechna neocitovaná díla jsou dílem autora.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Brandýs n. L. – Stará Boleslav, Školní 291
Potrava člověka Úkol: Na obrázku jsou některé zdroje živin, rozděl je na zdroje cukrů, tuků a bílkovin.
NUTRILITE™ ALL PLANT PROTEIN
AUTOR: Mgr. Alena Bartoňková
PESTROST STRAVY.
Název projektu: Moderní škola
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
KRÁLIČÍ MASO Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Lada Marholdová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Název: VY_52_INOVACE_PRV_05 Škola: ZŠ a MŠ Chraštice, Chraštice 44
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
DUM / VYDMUCHOV / POLIAČÍKOVÁ/ JAZYK A JAZYKOVÁ KOMUNIKACE/ 027
ZÁKLADY ZBOŽÍZNALSTVÍ
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška
Transkript prezentace:

Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy. Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy.

Nová řada Pedigree 44 % si přeje krmivo prospěšné pro zdraví psa 45 % upřednostňuje chuť krmiva 50 % očekává, že srst jeho psa bude lesklá 50 % spotřebitelů požaduje splnění nutričních nároků psa Nová řada Pedigree byla vytvořena na základě spotřebitelských očekávání: Nová řada Pedigree byla vytvořena na základě spotřebitelských očekávání: 35 % dává přednost vzhledu krmiva

Proč je nové Pedigree tak jedinečné? viditelné rozdíly v porovnání s konkurenčními výrobky rozšířená nabídka produktů výborná chuť a spousta zdraví unikátní křupavé polštářky plněné šťavnatou masovou náplní nový atraktivní a snadno rozlišitelný obal

Co obsahuje nové Pedigree? nové masové polštářky, připravené z vybraných přírodních surovin, pro silné svaly nové masové polštářky, připravené z vybraných přírodních surovin, pro silné svaly speciální granule pro zdravé zuby vybrané složky s přírodní vlákninou pro zdravé trávení vybrané složky s přírodní vlákninou pro zdravé trávení speciální tuky pro zdravou pokožku vitamín E a minerální látky pro přirozenou obranyschopnost organizmu vitamín E a minerální látky pro přirozenou obranyschopnost organizmu

Nový obal Pedigree uvádí i nový atraktivní obal : informace na zadní straně obalu požadované spotřebitelem informace na zadní straně obalu požadované spotřebitelem jednoduché rozlišení variant podle barevných označení jednoduché rozlišení variant podle barevných označení jednoduchá a jasná orientace mezi produktovými řadami jednoduchá a jasná orientace mezi produktovými řadami jednotlivá plemena psů typická pro každou produktovou řadu jednotlivá plemena psů typická pro každou produktovou řadu

Nová řada Nové Pedigree je navrhnuto tak, aby respektovalo specifické nároky psů v jednotlivých etapách života a stupeň jejich aktivity. Nové Pedigree je navrhnuto tak, aby respektovalo specifické nároky psů v jednotlivých etapách života a stupeň jejich aktivity.

Nová řada - přehled Junior - pro štěňata od 6 do 18 měsíců Senior - pro psy nad 8 let Adult - pro dospělé psy Adult mini - pro dospělé psy malých plemen do 10 kg Active - pro aktivní psy Adult Maxi - pro dospělé psy velkých plemen nad 25 kg

Nová řada - přehled

Produktová řada Adult Adult - hovězí a drůbeží 10 kg Adult - hovězí a drůbeží 3 kg Adult - hovězí a drůbeží 15 kg obsahuje maso bohaté na bílkoviny, tuky, obiloviny a důležité vitamíny obsahuje maso bohaté na bílkoviny, tuky, obiloviny a důležité vitamíny Adult - hovězí a drůbeží 500 g A nyní: Nová oblíbená masová varianta - hovězí a drůbeží! A nyní: Nová oblíbená masová varianta - hovězí a drůbeží! Pro dospělé psy

Produktová řada Adult - pokračování Z celkového objemu prodejů v mezinárodních řetězcích se prodá více než polovina balení ve velikosti kg. Majitelé psů chtějí svým mazlíčkům dopřát změnu ve stravě, a proto také hledají obměnu ve variantách. Z celkového objemu prodejů v mezinárodních řetězcích se prodá více než polovina balení ve velikosti kg. Majitelé psů chtějí svým mazlíčkům dopřát změnu ve stravě, a proto také hledají obměnu ve variantách. Pro dospělé psy Adult - drůbeží a rýže 10 kg Adult - drůbeží a rýže 3 kg Pro ten nejlepší výběr: Novinka - drůbeží a rýže 10 kg! Pro ten nejlepší výběr: Novinka - drůbeží a rýže 10 kg!

Produktová řada Adult mini Adult mini - drůbeží, rýže a zelenina 500 g - oblíbené balení Adult mini - drůbeží, rýže a zelenina 500 g - oblíbené balení Nyní ve dvou nových velikostech! Speciálně připravené pro potřeby malých psů V ČR je 44 % psů malých plemen, tj psů! Speciálně připravené pro potřeby malých psů V ČR je 44 % psů malých plemen, tj psů! Pro malé psy do 10 kg Adult mini - drůbeží, rýže a zelenina 3 kg - větší a výhodnější balení Adult mini - drůbeží, rýže a zelenina 3 kg - větší a výhodnější balení

Produktová řada Junior Junior - drůbeží a rýže 500 g Junior - drůbeží a rýže 3 kg Junior - drůbeží a rýže 15 kg S obsahem vápníku a fosforu pro zdravý růst zubů a kostí! Pro štěňata od 6 do 18 měsíců Speciální složení pro zdravý růst štěněte V ČR se ročně narodí nových štěňátek! Speciální složení pro zdravý růst štěněte V ČR se ročně narodí nových štěňátek!

Active, Adult Maxi, Senior Active Adult Maxi Senior

Jedinečnost a ještě vyšší kvalita za stejnou cenu!

Komunikace nového Pedigree

To si nemůžete nechat ujít! Děkujeme za pozornost!