Projekt CzechEkoSystem (Ekosystém pro rizikový kapitál)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, financování, vykazování činnosti Jana Moravcová
Advertisements

Nejčastější chyby při kontrole žádosti o dotaci 9. výzva IOP - Komunikační infrastruktura veřejné správy Ing. Jana Břicháčková.
Seminář pro příjemce nadačního příspěvku 6. listopadu 2012, Praha Sbírkový projekt Pomozte dětem 14. ročník.
Kontrola podle čl. 16 Kontrolor podle čl. 16 Oddělení kontroly dotací.
CzechInvest – Váš partner pro podnikání v ČR Ing. Marian Piecha, Ph.D., LLM | generální ředitel Praha, 3. prosinec 2013.
1 1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Projekt CzechEkoSystem (Ekosystém pro rizikový kapitál)
PF02-14 Podprogram na podporu obnovy venkova pro rok 2014
Nejčastější pochybení při administraci Monitorovacích zpráv se žádostí o platbu, monitorovacích hlášení a monitorovacích zpráv o zajištění udržitelnosti.
Projekt Svazu na podporu meziobecní spolupráce v ČR Projektový tým Svaz měst a obcí ČR Ostrava, 04. listopadu 2013.
MONITOROVACÍ ZPRÁVY v OP VK Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje Olomouc, 20. a 21. dubna 2009.
CzechInvest Koncepce podpory investic
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Vykazování věcných aktivit v rámci MZ Datum: Zpracovala: Mgr. Mária Borovská „Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Moravskoslezském.
Monitorovací zpráva (MZ) Projektová část
MONITOROVACÍ ZPRÁVA Tyto globální granty jsou spolufinancovány ESF a státním rozpočtem ČR.
Operační program Podnikání a inovace doporučení pro další programové období, vzorové projekty Ing. Renata Kořínková | vedoucí oddělení koordinace Strukturálních.
Integrovaný operační program – Administrace projektové žádosti a nejčastější chyby v projektových žádostech Ing. Lucie Vopěnková.
Projekt „Učíme digitálně“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.3.00/
Odborná sekce Rady kvality ČR „Kvalita v průmyslu a stavebnictví“ Poradenské služby v programech Operačního programu Podnikání a inovace 5. ledna 2009.
OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE Program Prosperita
Benefit7+ - vyplňování Monitorovacích zpráv (MZ) se žádostí o platbu
Specifické podmínky závěrečných Výzev 12. června 2014.
Ukončení realizace projektů
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, vykazování činnosti, financování Ing. Jana Moravcová
Nejčastější pochybení při administraci monitorovacích zpráv se žádostí o platbu, monitorovacích hlášení a monitorovacích zpráv o zajištění udržitelnosti.
Pro MAS projekty (období 2007 – 2013) Státní zemědělský intervenční fond, Ministerstvo zemědělství.
Základní kroky v administraci žádosti o dotaci. Přístup:  systém pro elektronické podávání žádosti o dotaci Výhody:  On-line.
PŘÍLOHY MONITOTROVACÍ ZPRÁVY Tyto globální granty jsou spolufinancovány ESF a státním rozpočtem ČR.
Moravská Třebová, Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí odboru finančního Dotace z Integrovaného operačního programu, oblast podpory 2.1 Zavádění.
Monitorovací zpráva a finanční prostředky Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“ Projekt je spolufinancován z prostředků z.
Seminář pro příjemce Ing. Jana Šůchová NVF. Phare 2003 RLZ Zprávy projektu: -Měsíční přehledy aktivit -Čtvrtletní technická zpráva -Čtvrtletní finanční.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Seminář pro žadatele o finanční podporu z OP VK 2007 – 2013 FINANČNÍ ČÁST.
Závěrečná monitorovací zpráva a její zpracování v Benefitu.
Hradec Králové. -Vyplňuje se prostřednictvím aplikace Benefit7 ( zadost.cz) – elektronická MZ. zadost.cz -Přílohy k MZ se přikládají.
Školení příjemců Phare 2003 RLZ Finanční zprávy Ing. Kateřina Auerveková NVF Praha.
1 INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA Děčín – Staré Město Připravte se na výzvu!
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, vykazování činnosti, financování Ing. Jana Moravcová
Projektový cyklus - realizace
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecné informace k finanční části seminář pro žadatele – 3. výzva
Jana Böhmová Monitorovací zpráva v aplikaci Benefit7 ORR, Krajský úřad Kraje Vysočina.
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji. DŮLEŽITÉ INFORMACE K EKONOMICKÉ STRÁNCE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
Postupy při proplacení dotace, závěrečná žádost o platbu u projektů nezakládajících veřejnou podporu.
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Kroměříž
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Přerov
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka Prioritní osa 3 – Udržitelné využívání.
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka Prioritní osa 3 – Udržitelné využívání.
1 TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Operační program Vzdělávání.
Seminář pro žadatele v rámci Výzvy č. 3/ Ing. Iva Cahelová Ing. Kateřina Gřondilová Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa.
PŘÍLOHY MONITOROVACÍ ZPRÁVY 6. října OBSAH  Jednotlivé přílohy monitorovací zprávy  Elektronická žádost o platbu.
Závěrečná zpráva o realizaci IPRM PRAHA.
Strukturální fondy – nové možnosti, nové zkušenosti… Ing. Radim Konečný
Monitorovací zprávy projektů realizovaných v OP LZZ z hlediska obsahu Seminář pro příjemce.
Schválením žádosti projekt nekončí
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost OBECNÉ INFORMACE (seminář pro žadatele – 2. výzva, 2. GG PO 1)
Provozování vodohospodářské infrastruktury
Vyúčtování projektů nestátních neziskových organizací za rok 2016
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Setkání regionálních výrobců
PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI MONITOROVÁNÍ PROJEKTŮ SEMINÁŘ PRO PŘÍJEMCE 5. května 2010.
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z přezávazkování/nedočerpání Programu Olomouc Zlín
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z přezávazkování/nedočerpání Programu Olomouc Zlín
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Věcná část řízení projektu (seminář pro příjemce – 1. a 2. výzva)
Chytré obce Výzva č. 12/2016 Likvidace nepotřebných vrtů
Implementace KAP v Jihočeském kraji I
Ověření a udržitelnost malého projektu
Nejčastější chyby při kontrole žádosti o dotaci 9
Doporučené body monitorovací zprávy (MZ) pro příjemce
Transkript prezentace:

Projekt CzechEkoSystem (Ekosystém pro rizikový kapitál) Ing. Lucie Vrtišová | Projektový manažer

Koučování v projektu CES Jeden kouč může koučovat více účastníků. Odměna kouče je závislá na množství vykonané práce (počet koučovacích hodin) a je uhrazena účastníkem na základě smluvního ujednání s koučem (např. smlouva o dílo, objednávka). Vyplacená odměna je uhrazena účastníkovi ex post měsíčně, tj. za každý měsíc, kdy bylo koučování realizováno.

Vyúčtování účastník x CI Účastník k žádosti o úhradu dokládá: vyplněný formulář žádosti o platbu; podepsanou smlouvu mezi účastníkem a koučem (nebo objednávku); doklad o úhradě odměny (výpis z bankovního účtu účastníka); monitorovací zprávu účastníka

Monitorovací zpráva účastníka I. Reporting o poskytnutých službách koučování (bod č. 4 MZ) Datum koučování Počet hodin koučování Místo koučování Prodiskutovaná témata Popis, co vše bylo náplní koučování (okruhy z diskutovaných témat, doporučení, tipy, zkušenosti, výtah z diskutovaných témat apod.) a rozpracování průběhu koučování. Do přílohy vložit fotodokumentaci (např. flipchartu), další materiály dokládající uskutečněné koučování (podklady, prezentace apod.) a zápis z průběhu koučování podepsaný třemi stranami.

Monitorovací zpráva účastníka II. Nastavení a sledování milníků (bod č.3 MZ) Nejpozději během 2. měsíce nastavit pro následujících 6 měsíců podrobné cíle vývoje firmy (milníky) a rámec cílů pro období 1 roku. Každých 6 měsíců tyto cíle aktualizovat obdobně jako při prvním nastavení. V měsíčních intervalech vyhodnotit dosažení milníků či provést korekci obsahu a termínu nastaveného milníku.

Způsobilé výdaje Stanovený výčet způsobilých výdajů Splnění podmínek: viz. vypracovaná metodika rozdělení způsobilých nákladů kouče x poradce Splnění podmínek: musí být vynaloženy v souladu s cíli výzev musí bezprostředně souviset s realizací projektu musí u nich existovat prokazatelná přímá vazba na výstup projektu musí být doloženy průkaznými doklady: fotodokumentací (př. flipchartu), dalšími materiály dokládající uskutečněné koučování či poradenství (podklady, prezentace apod.) a zápisem z průběhu jednání podepsaný oběma stranami musí být vynaloženy nejdříve v den schválení projektu datum posledního uskutečnění zdanitelného plnění účetních dokladů musí být nejpozději v den plánovaného ukončení projektu musí být uhrazeny dodavatelům

Aktuální statistika projektu I. výzva Doporučené projekty: 20 Koučink: 5254 hod. Poradenství: 5320 hod. II. výzva Doporučené projekty: 4 Žádosti v řešení: 29

Kontakt: lucie.vrtisova@czechinvest.org Děkuji za pozornost. Kontakt: lucie.vrtisova@czechinvest.org

Agentura pro podporu podnikání a investic Státní příspěvková organizace založena v roce 1992 Štěpánská 15 120 00  Praha tel. 296 342 500