17.12.- -31.12.2008  Milí přátelé,  připravili jsme pro vás další soutěž, už ne rozjezdovou, ale téměř naučnou. Ne, nebojte se, zatím nám ještě duševní.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Realizace KA 02 v rámci projektu„Nadané dítě.eu“
Advertisements

Podpora personálních procesů v HR Vema Jaroslav Šmarda
Velká soutěž pro členy fanklubu „ Jeden den s Kabátem aneb s Kabáty v zákulisí“
Prezentační manažer Kapitola 8.0 (Rozšířené efekty)
Benešovská hasičská liga s Ferdinandem Bukovany SDH: Bukovany Zpracováno: SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ BUKOVANY STRANA 1/26.
Nabídka pro partnery. Nabídka pro partnery Co jsou světové gymnaestrády Světové gymnaestrády pořádá Mezinárodní gymnastická federace (FIG) jedenkrát.
PRŮZKUM NA TÉMA: „Dopady finanční krize“ eficia .
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Prostředí tabulkového kalkulátoru, základní operace Vypracoval : Mgr. Zdeněk Hrdina Projekt Anglicky.
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
Kdyby ses zeptal/a....
Practice with Numbers Answer the following questions in Czech. Remember to use the correct case of nouns after numbers. Vzor: Kolik minut má hodina?
vyhodnocení Ahoj všem, kdo soutěžili i těm, kdo to nestihli nebo si zkrátka netroufli. Několik slov pro osvěžení paměti : Soutěž vznikla za vydatné pomoci.
Obálka Výroční zpráva 2012 Česká inovace o.p.s logo.
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
1. den - středa :15 Sraz před třídami 8:30 Odjezd na tajuplný výlet - s sebou si vzít vhodné sportovní oblečení (i pláštěnku), svačinu,
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Výzkumné projekty MPO řešené v r na ZČU náležitosti účetních dokladů na ZČU u projektů se samostatným bankovním účtem.
PROGRAM  Struktura studia  Přednášky, semináře  Zápočty a zkoušky  Zapisování cizích jazyků a sport. aktivit  Vnitřní předpisy  Studijní oddělení.
Registrační číslo projektu: VY_32_INOVACE_MAM_KC_3_11
mimořádná Valná hromada SPŘ Praha 1 Zpráva komise k tvorbě Stanov SPŘ Složení komise: Ing. Jan Doležal Ing. Jaromír Pitaš Ing. Jaroslav Švec.
Copak nám nadělil rok 2008 V tomto roce jsme zažili mnoho nečekaných změn. Dokonce takových změn, že je nám mnozí můžou závidět, ale určitě se nechceme.
Nástroje územního plánování
Vzdělávání zaměstnanců Střediska sociálních služeb městské části Praha 9 je finančně podpořeno z Evropského sociálního fondu v rámci realizace projektu.
Představení projektu Sympaťák Tipsport ELH 2005/2006.
AZ kvíz Lomené výrazy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Šárka Macháňová. Dostupné z Metodického portálu
Kolja 5 (první část). Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Přijímací řízení na střední školy školní rok 2014/2015
Seznámení s BLMF Pro: Schůze zástupců týmů Datum: Autor: Výbor BLMF.
1 Roverský mikulášský víkend 2005 © Einstein, fotografie ©Nick.
Organizace Sněm okresu Hodonín 2013 Delf – Tomáš Svoboda.
O PROJEKTU Projekt realizuje Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství v rámci nadačního programu ČESKÁ STAVEBNÍ AKADEMIE Projekt.
Přístup k vlastnímu hodnocení ze strany ČŠI
Montessori Prachatice, ZŠ Národní
PYRAMIDA Opakování ČR 1. část.
Hra na zapamatování Informace o hře Vytvořil: Jakub Hrubý 6.A
Zsv. Gymnázium Vítězslava Nováka Husova 333/II, Jindřichův Hradec Název dokumentu: Ročník: Autor: Gymnázium Vítězslava Nováka Husova 333/II, Jindřichův.
Dej svým nápadům šanci - Technologické inovační centrum s.r.o.
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
PYRAMIDA Práce a energie

SOUTĚŽ studentského sdružení EKONOM I. Řešitelské příklady II. Tip na kurz akcie ČEZ (BCPP, :15) III. Losování ze všech účastníků soutěže Počet.
Hra – riskuj – Objem a povrch krychle a kvádru – 2
Přijímací řízení v roce uchazeč může pro 1.kolo přijímacích zkoušek podat 2 přihlášky, počet přihlášek na 1 SŠ není omezen (uchazeč si musí dávat.
STRANA 1RWE Transgas ENERGIE BUDOUCNOSTI MÁ JEN JEDNO JMÉNO V Praze
Smluvní vztahy a registrace Jaroslav Žákovčík Praha
VZDĚLÁVÁNÍ ÚČASTNÍKŮ KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE SPRÁVNÍCH OBVODECH HL. MĚSTA PRAHY.
Doména Pro připojení do internetu musí mít každý počítač přidělenu tzv. IP adresu, která se skládá z dekadických čísel. Pro připojení do internetu musí.
Dopravní značky Zde si vyzkoušíte zda si aspoň kapku pamatujete dopravní značky. Zkuste to bez pomoci rodičů, sourozenců či internetu. Zde najdete jen.
Zsv.
Škola Jídelna Sportovní odpoledne v ŠD Odehnalová Vladimíra Kočí Jaroslava Jančíkova Marie Strašák Zdeněk x Němcová Jana x Husaříková Marie Skalník.
ARCHIMEDIÁDA Základní škola Bratří Čapků 1332 Ústí nad Orlicí.
Vlastní hodnocení školy a školní vzdělávací program
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ ve šk. roce 2014/2015
HRAVĚ ŽIJ ZDRAVĚ! Internetový kurz zdravého životního stylu
Význam odvolacích údajů
1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Lada Němcová. Základní škola Rosice, okres Chrudim Rosice 97, Rosice; IČO: ;
Hradec Králové. -Vyplňuje se prostřednictvím aplikace Benefit7 ( zadost.cz) – elektronická MZ. zadost.cz -Přílohy k MZ se přikládají.
Klubový zpravodaj. Obsah Co se tento měsíc stalo Novinky v klubu Naši členové + body Vaše inzerce Soutěž Poplatky Chat Co nás čeká… Překvapení na závěr.
Aktivní škola - podpora, zlepšení kvality vzdělávání a výuky na základní škole Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
PYRAMIDA Celá čísla.
Materiály jsou určeny pro výuku matematiky: 3. ročník Učivo v elektronické podobě zpracovala Mgr. Iva Vrbová.
Název školy: Základní škola speciální Litvínov, Šafaříkova 991 Autor: Mgr. Jaroslava Stejskalová Název materiálu: VY_32_INOVACE_50_Občanská výchova_Morálka.
Dokumentace školy Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Liberec 12. prosince 2013 Mgr. Karel Bárta.
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
7. ROČNÍK HRAVĚ ŽIJ ZDRAVĚ
Třídní učitel Mgr. Zdeněk Bažant
LINKIN PARK SLIPKNOT STRÁNKY O LINKIN PARK STRÁNKY O SLIPKNOT VIDEO:
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí
Vážení sportovní přátelé, zejména pak příznivci sjezdového lyžování
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Transkript prezentace:

 Milí přátelé,  připravili jsme pro vás další soutěž, už ne rozjezdovou, ale téměř naučnou. Ne, nebojte se, zatím nám ještě duševní zdraví slouží, i když je to opravdu někdy s podivem! Nenechte se odradit.  Forma soutěže „prosincová open „ zůstává stejná jako u předchozí rozjezdovky, otázek kvízového charakteru je sice víc, ale ponechali jsme vždy jen jednu správnou odpověď.  Také lehce humorné ladění zůstalo. Koneckonců blíží se vánoční svátky s koncem roku a tuto vrcholně sváteční rozjímavou atmosféru je přece jen dobré něčím lehce okořenit. Některým z nás k tomu bude hrát právě rozbalené DVD Corrida Tour, vylovené zpod vánočního stromečku, další budou tisknout k srdeční krajině Dárkový certifikát nebo tričko fanklubu a nemalá skupinka fandů uloží klubovou kartu tajně pod polštář pro splnění těch nejodvážnějších kabátích snů v dalším roce.  I já jsem na ní tři dny usínala, aby mi přinesla spásný nápad na další soutěžní otázky a zejména odměny pro vítěze. Za pomoci kolegů z fanklubu a zejména Entýho, šéfa „nástrojovky“ Kabátů (to je brácha toho draka, co před časem tančil s vlky!), jsme vymysleli otázky, které velmi úzce souvisí s tím, o co se vlastně hraje!

Tématem jsou výrazy, které uslyšíte tam, kam budete pozváni, když odpovíte správně na všechny otázky naší prosincové soutěže!  Hantýrka nebo slangové výrazy, chcete-li. Víc už vám napovídat nebudu, většina z vás jsou přece ostřílení rockeři, kteří se už pár koncerty propili! A ti, kteří ještě nepožívají (důvěry rodičů k návštěvám koncíků a fesťáků – pozn.aut.), určitě budou vědět, kde hledat. Začínáme a uzávěrka je ve středu 31. prosince s poslední sekundou roku Vyhodnocení bude do pěti dnů od ukončení soutěže (když mě nepřejede sněhová rolba). o atraktivní ceny

Bomba

S KABÁTY ve zkušebn ě !

Pro vítěze kategorie „člen fanklubu Kabát“ 1.místo – návštěva kabátí zkušebny a poslech písniček z připravované nové desky 2.místo – návštěva zkušebny Kabátu a poslech nových písniček z připravované desky 3.místo – návštěva u Kabátů ve zkušebně a poslech písniček z nově připravované desky 1. místo – certifikát o absolvování základního kurzu komunikačního muzikantského minima + suvenýr od Kabátů 2. místo – certifikát o absolvování základního kurzu komunikačního muzikantského minima + backstage pass Turné Corrida místo – certifikát o absolvování základního kurzu komunikačního muzikantského minima + foto skupiny Kabát Neregistrovaní váhavci

 Pravidla soutěže :  1.)Ze soutěžících se správnými odpověďmi budou vylosováni 3 výherci v kategorii „člen fanklubu Kabát“ a 3 v kategorii „neregistrovaní“. Registrace bude posuzována podle došlé platby čl. příspěvku na účet fanklubu. Soutěž bude vyhodnocovat organizátor, tj. vedení Fanklubu.  2) Účastník soutěže dává organizátorovi souhlas se zpracováním svých poskytnutých údajů pro  účely pořádání a vyhodnocení této soutěže, a to ve lhůtě do 3 měsíců po skončení soutěže. Informace získané při soutěži jsou považovány za důvěrné a nebudou poskytnuty třetí straně.Na tj. zde, se uveřejní pouze jméno, příjmení a bydliště vítězů.Jejich použití se řídí zákonem č.101/2000 Sb., v platném znění.  3.) Organizátor si vyhrazuje právo za soutěže kohokoliv vyřadit(především se jedná o soutěžící, jež porušili pravidla).  4.) Výhru nelze právně vymáhat.  5.) Organizátor soutěže si vyhrazuje právo ve výjimečných případech změnit pravidla soutěže, případně soutěž zastavit, přerušit či odložit. V takovém případě organizátor oznámí tyto změny předem na stránkách fanklubu 

1. Co je to „playlist“? a) Jmenný seznam kapel s uvedením pořadí a času, kdy vystupují ( festivaly). b) Jmenný seznam hráčů (muzikantů) a zaměstnanců agentury, který je podkladem pro výplaty mezd. c) Jmenný seznam skladeb v pořadí, jak jsou hrané při konkrétním vystoupení. 2. „Hendka“ je : a) Výraz převzatý z němčiny (das Hand=ruka)označující mobilní telefonní přístroj používaný manažerem výhradně pro svolávání jednotlivých členů kapely těsně před vystoupením. b) Výraz převzatý z angličtiny(the hand=ruka) označující dívku, která je při vystoupeních pověřena různými neodkladnými důležitými úkoly, tzv.“ k ruce“, nebo-li „pravá ruka“ kapely atd. c) Výraz převzatý a upravený označující bezdrátový mikrofon. 3.„Kopákem “ je nazýván : a) Buben, do kterého se „kope“, neboť je ovládán bubeníkovou nohou. b) Technik, do kterého se kope, v případě, že někde usnul, neboť je ovládán nohou šéfa techniků. c)Zaměstnanec, který hloubí (kope) díry, potřebné k ukotvení vysokých sloupů jevištní konstrukce zpravidla na fotbalových hřištích. 4. Side fill je : a)boční odposlech, b)zadní odposlech, c) čtecí zařízení.

5. Drum fill je: a) boční odposlech, b) čtecí zařízen, c) Hurvajzův odposlech. 6. Co si představujete pod výrazem „bílej digital dýlej“ : a) Nevím. b) Krabička u kytary, která přepíná zvuky, značky Delay, v bílém provedení. c) Část textu písně Virtuoz z desky Corrida. 7. Co znamená přezdívka Entý : a) Zkratka počátečních písmen N.T. označující funkci nástrojový technik. b) Hlavní hrdina amerického filmu Stevena Spielberga E.T.Mimozemšťan. c) Počáteční písmena přezdívky jednoho z kytaristů kapely Kabát, jehož charakteristickou vlastností je, že ničemu nevěří. 8. Když se řekne „véčko“, znamená to, že : a) Frontman skupiny Kabát hovoří o svém novém oděvním doplňku s výstřihem do V. b) Hurvajz signalizuje, že potřebuje dvě piva. c) Kytaristé hovoří o svých pracovních nástrojích.

9. Co znamená, když se řekne, že je „blbá zem“: a) Slangový výraz pro město nebo místo s nevyhovujícím publikem. b) Špatně uzemněné podium. c) Nekvalitní povrch před jevištěm, tzv. „vyšlapanej plac“. 10. Co dělá booster : a) Člověk z realizačního týmu, pověřený nošením piva. b) Zařízení, které hutní zvuk. c) Kontroluje vstupenky. 11. Skina je : a) členka ultrapravicového extremistického hnutí. b) povrch podlahy stage připomínající kůži. c) plachta z lehkého průsvitného materiálu zpravidla černé barvy, zakrývající konstrukci stage. 12. Back drop je : a) zadní závěs, b) opona, c)střecha.

13. Boďák je : a) V muzikantské hantýrce bodyguard, který střeží jednotlivé členy kapely. b) Sešit sloužící k zapisování bodového hodnocení pořádku na pokojích jednotlivých členů kapely při turné. c) Bodový reflektor, osvětlující jednotlivé členy kapely při koncertě. 14. Kde můžete vidět nejvíc „šavlí“ pohromadě : a) Na stanovišti TOI. b) V okolí občerstvovacích stánků. c) Ve stánku zvukaře a osvětlovačů. 15. Co jsou to „lupy „: a) Zvětšovací skla sloužící osvětlovačům k vytváření laserových efektů. b) Nahraná muzika podbarvující zvuk kapely (např. smyčce). c) Nerozlučný průvodce rockerových dlouhých vlasů.

16. Kdo je „lupič“ : a) Ten, co pouští lupy. b) Ten, co tančí s vlky. c) Ten, co tančí s bedny. 17. Co jsou to „světlušky“ : a) Drobný noční hmyz. b) Rozsvícené zapalovače při refrénech. c) Členové týmu osvětlovačů. Otázky připravila evita, odborný poradce Entý,Jířa, člen ochranky Rocker007

Uzávěrka je ve středu 31. prosince s poslední sekundou roku Vyhodnocení bude do pěti dnů od ukončení soutěže. Výsledky budou spolu se správnými odpověďmi zveřejněny na webu do 10.ledna. Zároveň zde bude sdělení, kde, kdy a jak si vítězové převezmou ceny.

Vám všem přeje fanklub Kabát

Pf 2009