Základy maskování Tomáš Pinkr.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Sada č. XIV Identifikátor sady: VY_32_INOVACE_Sada XIV _ SP, DUM č.14
Advertisements

Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
TŘÍDĚNÍ ODPADU Nožičková Monika.
Houbový koláč s parmezánem
Mgr. Adéla Kostrounová Mgr. Marcela Rychlá
4.1 Předgrafická technika - tisk z výšky
Tónování barev Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Nicol Stavělová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT.
MINISTRANTI NAPAJEDLA
Základní vybavení kuchyně
Pokrmy z těstovin.
Pokrmy z brambor.
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.21 SOU Obořiště
Tupování BARVOU.
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.13 SOU Obořiště
Střední škola Oselce Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk, Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název: Modernizace.
Recept na perník.
Simona Keková, KMD FreeDeK
Jak upéct perníky Klikni zde..
Příprava vánoční večeře. Kapr s pivní omáčkou. Ingredience 1,5 kilogramu kapra bez vnitřností a šupinbez 1 velkou cibuli 1 mrkev 1 lžíci másla 1 lžíci.
ZAČNEME menu.  POTŘEBUJEME:  6 vajec  250 g pískového cukru  1 dl oleje  1 dl vody  250 g polohrubé mouky  1 vanilkový puding  Lžíce kakaa  2.
BUDOVA Z MODELOVACÍ HMOTY
Moučníky z litého těsta
Mexická kuchyně.
Bramboráky.
Bezpečnost práce v chemii
HORKÝ BANÁN PRO POKRAČOVÁNÍ STISKNĚTE ZDE. PŘIPRAVTE SI: 8 PLÁTKŮ TMAVÉHO TOUSTOVÉHO CHLEBA MÁSLO 2 BANÁNY 2 LŽÍCE MOUČKOVÉHO CUKRU 1 SÁČEK VANILKOVÉHO.
Ořechovo medové řezy Medovník.
Henna?. Co je henna? je keřík do výšky 2m (Lawsoniainermis) s malými, zelenými, vonnými lístky Lawsonia Inermis, Lawsonia Alba a Lawsonia Spinoza – známé.
Projektový Den Vánočka Chléb Rohlík zpracovali Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.“
Staročeský medovník Ingredience: 100 g másla 150 g krupicového cukru
Střední škola Oselce Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk, Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název: Modernizace.
Sněhuláci z papírových koleček
©Jiří Kos g hladké mouky 130 g moučkového cukru g tuku 2 celá vejce 1/2 čajové lžičky sody 1 lžička perníkového koření 3 lžíce medu.
Autor:Blanka Štrublová Zpracováno: Ročník (obor):1.CU H/01 Cukrář Tematická oblast:Těsta Předmět:Technologie Anotace:Výukový materiál slouží.
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Ingredience Brokolice 1/2 kg Brambory 4 ks Cibule střední 1 ks Česnek 2 stroužek Tavený sýr - trojúhelníček 2 ks Pomazánkové máslo velká, vrchovatá 1 lžíce.
VY_32_INOVACE_ZB04_2364TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj.
Předmět: Stolničení Ročník: 1.
Čokoládové muffiny Ingredience: Pokračujete kliknutím.
Lasaně zapečené se zeleninou
VY_32_INOVACE_ _Rozvoj klíčových kompetencí v předmětu Pracovní činnosti v ročníku. Příprava kynutých knedlíků s ovocem Autorem materiálu.
Vánoční stromeček Autor: Mgr. Helena Uhříková Škola: Základní škola Fryšták, okres Zlín, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/
Technologie pokrmů 1.Ročník obor kuchař s maturitou 26.hodina
Medovník Připravte si: Na těsto 20 dkg cukru krupice,
280 g hladké mouky 140 g másla 50 g mletých ořechů 10 g droždí kávová lžička cukru 2 lžíce mléka citronová šťáva citronová kůra kávová lžička mletého.
Ročník:2. Vzdělávací obor:65-51-H/01 Kuchař - číšník Předmět:Technologie přípravy pokrmů Tematický okruh:Základní technologické úpravy vývarů a polévek.
Vánoční perníčky 1. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Pavel Žižka. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Babiččiny Slíváky aneb švestkové kynuté buchty
Donuty. Donuty pečené ve speciální „pekárně“ Příprava těsta a pečení: Sypké suroviny smíchat.
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.
Z LEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VÝUKU TECHNICKÝCH OBORŮ A ŘEMESEL Š VEHLOVY STŘEDNÍ ŠKOLY POLYTECHNICKÉ P ROSTĚJOV REGISTRAČNÍ ČÍSLO CZ.1.07/1.1.26/
BANÁNOVÉ CHIPSY (Mustafa) 20/08/15 | Recept | GhanaGhana
Barva těles. Barva neprůhledného tělesa je určena tím, jakou složku bílého světla těleso odráží a jakou pohlcuje. Žlutý citrón odráží žluté světlo, ostatní.
ČEPAUGŠ (Anita a Zulaj) 21/01/15 | Recept | Č e č ensko Č e č ensko
DUM - Digitální Učební Materiál
DUM - Digitální Učební Materiál
Kookoo sabzi (Ata) 12/08/15 | Recept | Írán
Leporelo O Červené Karkulce Prezentace výsledného produktu projektu
VY_32_INOVACE_ Likérové špičky
Recept – Hororové cupcakes
Šlehačkový dort s ovocem
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Lékořicové cukrovinky 2
Perníky Předmět: Technologie Pekař Ročník: 2. ročník učebních oborů
Kuřecí moambe (Paul) 25/10/15 | Recept | Konžská dem. republika
Těžké šlehané hmoty / TŠH/.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
pH Kyselost nebo zásaditost roztoků
Recepty ,udělej si sám’.
Transkript prezentace:

Základy maskování Tomáš Pinkr

Vybavení maskovací těsto sladká krev pasta na vybarvování ran modelovací nůž infuzní set – na krvácení mastná líčidla – červené, modré, černé, bílé houbičky Akutol

Vybavení gel na vlasy – co nejpevnější buničitá vata štětce potravinářská barva červená kondomy obinadlo nůžky leukoplast

Vybavení injekční stříkačky kakao párátka papírové utěrky trocha mycího prostředku úlomky kostí – z moduritu miska na vodu

Těsto 5 lžic hladké mouky 3 lžíce jemně mleté soli 1 lžička kyseliny citronové 2 lžíce oleje 13 lžic vody pánev lžíce vařečka

Příprava těsta 5 lžic hladké mouky

Příprava těsta 5 lžic soli

Příprava těsta pořádně promíchat

Příprava těsta 2 lžíce oleje 2 lžičky kyseliny citronové

Příprava těsta 2 dl vody

Příprava těsta zamíchat v lepkavé hladké těsto

Příprava těsta zapálit sporák a nepřetržitě míchat (odpálit) – aby se těsto prohřálo rovnoměrně

Příprava těsta

Příprava těsta

Příprava těsta potřít si trochu ruce olejem a horké těsto prohníst

Příprava těsta prohnětené těsto uložit do igelito-vého sáčku – jinak okorá a bude nepoužitelné

Vybarvovací pasta 2 lžíce mouky lžička červené barvy lžička arabské gumy (ve výtvarných potřebách) pořádně promíchat kapka jaru voda na rozředění – raději méně, vždy lze rozředit polotekutá hmota

Tekutá krev sladká dokreslení poranění ½ kg medu 1-2 lžičky červené barvy lžička vařící vody pořádně promíchat a nechat vystydnout

Tekutá krev na krvácení voda červená barva dle potřeby – čím více, tím tmavší krev pořádně promíchat