Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Donuty. Donuty pečené ve speciální „pekárně“ Příprava těsta a pečení: Sypké suroviny smíchat.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Donuty. Donuty pečené ve speciální „pekárně“ Příprava těsta a pečení: Sypké suroviny smíchat."— Transkript prezentace:

1 donuty

2 Donuty http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/lidl_cz/hs.xsl/11523.htm pečené ve speciální „pekárně“ Příprava těsta a pečení: Sypké suroviny smíchat a promíchat se zbývajícími ingrediencemi v hladké těsto. Pekárnu na donuty připravit tak, jak je uvedeno v návodu. Donuty péct tak, jak je uvedeno v návodu. Když jsou donuty dopečeny, vyjměte je z pekárny a posypte je trochou moučkového cukru. Donuty můžete případně přelít také čokoládovou či jinou polevou. Přístroj na donuty - popis: * výkon 800 W * na 7 donutů * s optickou signalizací ukončení pečení * jednoduché čištění díky nepřilnavé vrstvě * včetně receptů Cena v Lidlu: 299,- Kč (od 7.6.2010)

3 Voňavé donuty (cca 50 donutů) 260 g mouky 1 bal. prášku do pečiva 130 g cukru 1 bal. cukru vanilkového 3 vejce 0,25 litru mléka 5 PL oleje slunečnicového Donuty s jogurtem 150 g hrubé mouky 3 lžičky prášku do pečiva 50 g ovesných vloček 40 g cukru 4 lžíce slunečnicového oleje 4 polévkové lžíce vody 180 g jogurtuovocného 1 malý pohárek jahod nebo banánu Dietní donuty 175 g mouky tmavé 1 bal. prášku do pečiva 1 špetka muškátového oříšku 1 špetka skořice 6 PL cukru třtinového 8 PL oleje 8 PL jogurtu


Stáhnout ppt "Donuty. Donuty pečené ve speciální „pekárně“ Příprava těsta a pečení: Sypké suroviny smíchat."

Podobné prezentace


Reklamy Google