Aktivně a zdravě Marketingová akce podporovaná ČPP

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Finanční gramotnost: Hospodaření s penězi. PROČ CHTÍT VĚDĚT VÍC … 06 Hospodaření s penězi „Peníze Vás neudělají šťastnými, umožní Vám však být nešťastnými.
Advertisements

Kooperativa Perspektiva Kombinuje v sobě původní podstatu životního pojištění (zabezpečení sebe a svých nejbližších pro případ nepříznivých životních situací)
Název školy : Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor : Mgr. Irena Nešněrová Datum : květen.
FINANČNÍ GRAMOTNOST POJIŠTĚNÍ OSOB. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola.
Univerzitní informační systém IV., Svojanov 2005 Financování studií Ing. Tomáš Klein
Redukce lůžek Existuje prostor pro redukci lůžek akutní péče?
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
PREZENTUJÍCÍ Proces poskytnutí dotace z Fondu Vysočiny Eva Navrátilová Krajský úřad Kraje Vysočina Odbor životního prostředí a zemědělství.
1 Seminář - Koordinace řízení českých a rakouských zásahových složek při řešení mimořádných událostí - metodiky, taktické postupy, legislativa – České.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová Název: VY_62_INOVACE_1802_ŽIVOTNÍ P. Téma: Pojem F. G._ Životní pojištění Číslo projektu:
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_12.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S1_07.
PRACOVNÍ PRÁVO III. Pracovní doba. Mzda.. Definice pracovní doby. Je to stanovená doba, v níž je zaměstnanec povinen vykonávat práci pro zaměstnavatele.
Seminář na MZ Bezpečnost zdravotních služeb - současná priorita MZ MUDr. Markéta Hellerová Ministerstvo zdravotnictví.
 Název školy : Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Svoboda nad Úpou, okres Trutnov  Autor : Mgr. Irena Nešněrová  Datum.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_11.
DUM - Digitální Učební Materiál TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Software Licence a distribuce Karel Nymsa Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/ Životospráva rodiny.
Pojistný trh nabídka a poptávka po pojistných produktech investování prostředků technických rezerv.
ORGANIZACE PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ 2016/2017 část I. - Přihláška na SŠ
Cestovní pojištění Západočeská univerzita
Situace na trhu práce v JmK a veřejná služba
Pasivní bankovní operace -přímé bankovnictví
Výukový materiál Zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Allianz pojišťovna, a. s. Novinky MBI.
Koordinace rodinných dávek, pohřebné
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Motivační a věrnostní programy jako nástroj budování loajality zákazníků Autor práce: skopalová.
EU_62_A_sada 2_02_M_Finanční produkty_Pol
Ing. Lenka Bombera Piskačová
Digitální učební materiál
ŠKOLA: Městská střední odborná škola, Klobouky u Brna,
Příjmy z kapitálového majetku
Evaluace předmětů studenty (Anketky)
Model důchod-výdaje.
Účetnictví – význam informací
Ing.Lenka Bombera Piskačová
Správa rozhodčího v informačním systému FIS
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Databáze MS ACCESS 2010.
Schvalovací proces + hodnoticí kritéria
Makro v Excelu.
Kvadratické nerovnice
Schvalovací proces + hodnoticí kritéria
Výpočet pojistného.
Goniometrické funkce Autor © Ing. Šárka Macháňová
NV č. 201/2010 Sb. ze dne 31. května 2010  o způsobu evidence úrazů, hlášení a zasílání záznamu o úrazu ve znění NV č. 170/2014 Sb. ze dne 6. srpna 2014.
Digitální učební materiál
Hlavatý 4.B – Cestovní ruch
Čím vším se řídí reklama pro odborníky
1.
Podnikové dětské skupiny Kristina Zapletalová
Zrušena možnost platit složenkou
VY_32_INOVACE_VJ36.
Pojištění motorových vozidel
Vnitřní a vnější úhly v trojúhelníku
Gymnázium Na Vítězné pláni, Praha 4
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
Uskutečněné a očekávané změny právních předpisů důležité pro zástupce ředitele Praha
Vítáme vás! Název společnosti.
Podpora sociální práce na území Statutárního města Kladna
NNO a dobrovolnictví „Pomáháme těm co pomáhají… “ Jiří Tošner
– pojištění ve financování
Život bez střeva , Praha.
NOVINKY OD BUŘINKY – DUBEN 2016
Seminář o stavebním spoření
Právní úprava cestovního ruchu v ČR
ÚVĚRY Buřinka pro produkt Úvěr od Buřinky - kromě pevné úrokové sazby - dává klientovi nově možnost výběru i fixace úrokové sazby na 3 roky. Podmínky.
Měření tíhového zrychlení
Transkript prezentace:

Aktivně a zdravě Marketingová akce podporovaná ČPP

Aktivně a zdravě Marketingová podpora pro širokou veřejnost – mířená na podporu zdravého životního stylu (pohyb, výživa, volný čas) přes aplikaci Aktivně a zdravě Klient díky stažené aplikaci získá i možnost sjednat produkty IŽP a RIZIKOVKA s dvojnásobným plněním (z vypočtené)pojistné částky u rizik denního odškodného hospitalizací úrazem a nemocí pro všechny pojištěné osoby na smlouvě (a jež mají toto riziko sjednáno)

Aktivně a zdravě – jakých produktů se marketingová akce týká ? RIZIKOVKA Investiční životní pojištění EVOLUCE PLUS Investiční životní pojištění ŠTÍSTKO + týká se též programů: Refresh, Single, i technických změn u smluv, jež už jsou sjednány s akcí Aktivně a zdravě - tedy jen při sjednání smlouvy z kalkulátorů SUS PLUS! Nová smlouva

Aktivně a zdravě – jak je možné sjednat smlouvu s akcí? v rámci aplikace je možné získat od 1.12.2018 verifikační kód pro sjednání smlouvy s akcí Aktivně a zdravě verifikační kód se použije při uzavření smlouvy (event. technické změně u smlouvy, která již bude sjednána s akcí Aktivně a zdravě) a klient získá možnost využít dvojnásobné plnění z vypočtené pojistné částky u hospitalizace nemocí a hospitalizace úrazem v případě sjednání alespoň jednoho z těchto rizik !

Aktivně a zdravě – jak a kde konkrétně v kalkulačkách PSW ? Karta Osobní údaje – nové okénko Aktivně a zdravě Po aktivaci okénka Aktivně a zdravě se musí zadat verifikační kód z aplikace, pokud neodpovídá parametrům- zobrazí se chybová hláška

Aktivně a zdravě – jak a kde konkrétně v kalkulačkách PSW ? tiskové výstupy po zadání kódu do kalkulačky: NÁHLED PS – nová část Projekt Aktivně a zdravě Bude se tisknout jen tehdy, pokud bude kód v kalkulačce zadán !

Aktivně a zdravě – jak a kde konkrétně v modelaci ? modelace: nová část Projekt Aktivně a zdravě Za část Rizika nová textace (stejná textace jako na PS): Pojistná smlouva je uzavřena s projektem Aktivně a zdravě. Znamená to, že v případě pojistné události z připojištění denního odškodného za pobyt v nemocnici z důvodu úrazu či denního odškodného z pobyt v nemocnici z důvodu nemoci (je-li na smlouvě pojištěno alespoň jedno z uvedených rizik), bude pojistné plnění poskytnuto ve výši dvojnásobku vypočtené částky. Tato akce platí pro všechny osoby na smlouvě, jež mají připojištění denního odškodného za pobyt v nemocnici z důvodu úrazu či z důvodu nemoci pojištěno. Dvojnásobné plnění u těchto rizik platí po dobu platnosti daného rizika, nejdéle však pro pojistné události vzniklé do 31. 12. 2030. Bude se tisknout jen tehdy, pokud bude kód v kalkulačce zadán !

Aktivně a zdravě – jak a kde konkrétně v záznamu z jednání? ZZJ Nová textace: Distributor pojištění doporučuje využít výhody, plynoucí z akce Aktivně a zdravě, kdy bude poskytnuto dvojnásobné plnění z připojištění denního odškodného za pobyt v nemocnici z důvodu úrazu či nemoci z vypočtené pojistné částky pro všechny osoby, jež mají toto riziko na smlouvě pojištěno.