Léčebné lázeňství a jak dál ?

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Regionální konference cestovního ruchu
Advertisements

Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Nordic Walking Ivo Šenk
Jak podnikat v cestovním ruchu ?
Jak změnit obecní knihovnu v informační centrum obce Metodický návod výstup z projektu Knihovna – informační centrum obce.
Company LOGO Konference „Modernizace veřejné správy 2007 – 2013“, Plány v oblasti zefektivňování veřejné správy Ministerstvo vnitra ČR.
Vzdělání a prosperita Nejlepší investice do budoucnosti je vzdělání.
Nouzové přežití obyvatelstva a humanitární pomoc
Programová konference ČSSD Michal Hašek Předseda Asociace krajů ČR a hejtman Jihomoravského kraje , Hradec Králové Silné, samostatné a spravedlivé.
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
Konference Dobrovolnictví v obci – jak na to? Soběslav, října 2013 Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci -
Poskytování informací krajskými odbory ÚZIS ČR
Plánovaný rozvoj služeb
Veřejná správa – úvod.
Budování kapacity NNO Globální grant Operační program Rozvoj lidských zdrojů.
Zdravotnictví V odvětví zdravotnictví v ČR je zaměstnáno pracovníků a výdaje státního rozpočtu do tohoto odvětví představuji asi 9% HDP. Po roce.
Vzor titulní strany: Sociální služby 2. ročník Studijní obor: Sociální činnost Každý nový snímek musí mít logo a název projektu včetně čísla!!! Rozložení.
Služby.
SCLLD MAS Pobeskydí ve verzi návrhu Ostrava,
Název vzdělávacího materiálu Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblast Pracovní a trestní právo Datum vytvoření20.
Jméno autora: František Sajdl Třída/ročník: H3A, 3.ročník
© Moravskoslezský kraj DATABÁZE NEJLEPŠÍCH PRAKTIK Spolupráce veřejné správy s podniky.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Odkud stát získává peníze.  Přímé : platí daňový poplatník (občan odvádějící tuto daň) přímo státu, prostřednictvím finančního úřadu  Nepřímé : platí.
Organizace zabezpečování veřejných statků a služeb (1)
Aneta Kafková, Marie Strašíková
Sociální služby 2. ročník Studijní obor: Sociální činnost
Kraje a rozvoj podnikání Praha, 28. března RNDr. Miloš Vystrčil.
Vzor titulní strany: Sociální služby 2. ročník Studijní obor: Sociální činnost Každý nový snímek musí mít logo a název projektu včetně čísla!!! Rozložení.
Od 1. dubna 2011 je účinný zákon o Úřadu práce České republiky, kterým se mění struktura a řízení úřadů práce. Tolik citace z tisku, co to však znamená?
Půl na půl – rovné příležitosti žen a mužů Vzdělávání zaměstnavatelů v oblasti rovných příležitostí žen a mužů TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM.
Seminář školních metodiků prevence okresu Liberec Kateřina Gruntová, DiS.
Studium pro školní metodiky prevence
MAS Rozvoj Tanvaldska z.s.. 14 obcí obyvatel 43 členů.
NZIS ukazatele pro řízení Seminář 20.května 2003.
1 Region á ln í operačn í program regionu soudržnosti Středn í Morava 2007 – 2013 (ROP)
Typy rozpočtů Název školyGymnázium Zlín - Lesní čtvrť Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuRozvoj žákovských kompetencí.
EURES Evropské služby zaměstnanosti Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace Bc. Kateřina Krčmářová , Plzeň.
VY_32_INOVACE_CER_11 Ročník:3.,4. Vzdělávací obor:65-42-M/01 Hotelnictví Tematický okruh:Průvodcovství Téma:Historie lázeňství - řešení Jméno autora:Mgr.
VY_32_INOVACE_CER_12 Ročník:3.,4. Vzdělávací obor:65-42-M/01 Hotelnictví Tematický okruh:Průvodcovství Téma:Zlatý věk lázeňství - řešení Jméno autora:Mgr.
Vzdělání z hlediska teorie statků
Služby obyvatelstvu Klára Čermáková 3.C. Dělení podle: - oblasti spotřeby: - pro potřeby celé společnosti = kolektivní (státní správa, obrana, bezpečnost)
Návrh CHKO Český les Cílená stimulace hospodářského rozvoje území RNDr. Emil Chochole vedoucí Odboru regionálního rozvoje KÚPK Babylon,
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje místní akční skupiny Prostějov venkov o.p.s Veřejné projednání Vranovice-Kelčice 4. března 2015.
II. kolo kulatých stolů – SMS ČR MAS Hustopečsko – MěÚ Hustopeče 26. srpna 2015.
Strategie spolupráce obcí Společnost pro rozvoj Humpolecka, z. s. 2. Kulatý stůl v Humpolci
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona : III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_13.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola při dětské léčebně, Janské Lázně, Horní promenáda 268 Autor: Mgr. Michaela Čapková Datum: Název:
Střednědobé plány krajů, sítě sociálních služeb a přechod financování sociálních služeb Mgr. Ivana Stráská.
„Partnerství pro konkurenceschopnost“ Název projektu: „Partnerství pro konkurenceschopnost“ Zkrácený název projektu:„PARKON“ OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
1 Aktivity MŠMT v oblasti primární prevence rizikového chování dětí a mládeže Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha.
Autor: Bc. Jana LehárováObor: Ekonomika a podnikání Datum: Ročník: IV. Předmět: Cestovní ruch Střední škola oděvní, služeb a ekonomiky Červený.
Sociální práce v roce 2012 Bc. Ivana Vedralová. Od Úřad práce ČR převezme:  Činnosti, které přímo souvisejí s řízením, rozhodováním a výplatou.
Služby.
Neziskový sektor. Neziskový sektor Cílem neziskových organizací je uspokojení řady lidských potřeb: Ochrana lidských práv Ochrana přírodního prostředí.
Metodické centrum pro výstavbu a rekonstrukci knihoven
Koncepce rozvoje sociálních služeb pro osoby se zdravotním postižením poskytovaných příspěvkovými organizacemi Zlínského kraje na období Luhačovice.
16., 21. a , 9:00 Krajský úřad Ústeckého kraje
RESORT ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A ZAMĚSTNANOSTI
Historie lázeňství Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ISSN
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
Postavení CR v hospodářství
KLUB VEŘEJNÉ SPRÁVY ČMA
Obor zdravotních služeb MZ
Sdružení lázeňských míst Statuty lázeňských míst 21. června 2013
Snídaně s novináři, Účelná a bezpečná farmakoterapie v domovech pro seniory, výsledky tří let realizace projektu PhDr. Ivana Plechatá
Příprava občanů k obraně státu …
Náměty pro vědu, výzkum a inovace v českém lázeňství
Sociálně aktivizační služby
Transkript prezentace:

Léčebné lázeňství a jak dál ? Josef Ciglanský| Lázně Františkovy Lázně a.s. Teplice, 02.10.2015

Co znamená léčebné lázeňství? ČIL – přírodní léčivé zdroje Krajský úřad – souhlas s poskytováním zdravotní služby (personální a materiální zabezpečení) Může vyžadovat víc snímků.

Spolupráce Lázeňské společnosti Státní správa – legislativa Samospráva - místní podmíky Školství – vzdělání, výzkum Zdravotní pojištovny Lázeňské společnosti

Jak dál ? Rozhodující bude kvalita poskytované zdravotní služby Certifikace – ISO, Medispa, Eurospa, Hotelstar

Klientela Tuzemská Zahraniční (tradiční, nová)

Úkoly pro lázeňské společnosti Vytvořit kvalitní službu hotelovou Zajistit kvalitní službu zdravotní – výzkum! Vzdělavat personál jazykově Připravovat své kapacity pro novou zahraniční klientelu Čínu, arabský svět, severské země Může vyžadovat víc snímků.

Úkoly pro ostatní Dopravní cesty Kultruní, společenské a sportovní vyžití pro klientelu Stabilní legislativa Může vyžadovat víc snímků.

Co to přinese? Zdraví a spokojenost hostů Zisky lázeňských společností Zaměstnanost Rozvoj lázeňských míst Přijmy státu, krajů, obcí Může vyžadovat víc snímků.