Singletrack Glacensis

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Doporučení pro přípravu žádosti;
Advertisements

Nejčastější chyby při kontrole žádosti o dotaci 9. výzva IOP - Komunikační infrastruktura veřejné správy Ing. Jana Břicháčková.
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR Oblast intervence 3.1 Služby v oblasti sociální integrace aktivita a) investiční.
Seminář k ukončování projektů FS Vzorové obsahy 10. června 2008 Praha RNDr. Alois Kopecký, ŘO FS Ministerstvo pro místní rozvoj ČR.
Co je důležité znát pro realizaci projektu?
Nejčastější pochybení při administraci Monitorovacích zpráv se žádostí o platbu, monitorovacích hlášení a monitorovacích zpráv o zajištění udržitelnosti.
Projekt Svazu na podporu meziobecní spolupráce v ČR Projektový tým Svaz měst a obcí ČR Ostrava, 04. listopadu 2013.
Fakulta stavební Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava 17. listopadu 15, Ostrava – Poruba.
MONITOROVACÍ ZPRÁVY v OP VK Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje Olomouc, 20. a 21. dubna 2009.
Žádost o grant Co je v žádosti napsáno, musíte se dodržet Žádost se porovnává s údaji v monitorovací zprávě Ze žádosti vychází kontrolní orgány Příručka.
Přílohy související s podáním a realizací dotace z PRV Lipová, „Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Společně Měníme a Rozvíjíme Venkov – SMARV PRV ČR III /005/3310a/672/
Realizace projektu - ČR Centrum pro regionální rozvoj.
Nejčastější pochybení při administraci monitorovacích zpráv se žádostí o platbu, monitorovacích hlášení a monitorovacích zpráv o zajištění udržitelnosti.
Základní povinnosti příjemců dotací Ing. Lukáš Brabenec 12. června 2014.
Pro MAS projekty (období 2007 – 2013) Státní zemědělský intervenční fond, Ministerstvo zemědělství.
RPS/CSF Technická pomoc RPS Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Zpracovala: Bc. Jana Bartošková Datum: 25. října 2010.
Povinné přílohy žádosti pro 5. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Ing. Johana Chalupová Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU.
CRR ČR pobočka Olomouc 1 pobočka CRR ČR pro NUTS II Střední Morava se sídlem v Olomouci Centrum pro regionální.
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004 – 2006 ŽÁDOST O PODPORU Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
Závěrečná monitorovací zpráva a její zpracování v Benefitu.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR odbor politiky bydlení Podpora výstavby technické infrastruktury.
GP Bydlete na venkově 2008 Celkový objem finančních prostředků: 1,2 mil. Kč Předmět podpory: projektová dokumentace pro stavební řízení - 1. rekonstrukce.
FINANČNÍ ZAJIŠTĚNÍ PROJEKTU DM TO JESENÍKY II
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, vykazování činnosti, financování Ing. Jana Moravcová
Promocja w ramach Interreg V-A Republika Czeska – Polska Propagace w rámci Interreg V-A Česká republika-Polsko Wspólny.
Specifická pravidla VÝZVA Č. 6 IROP – REŽIJNÍ VÝDAJE MAS Mgr. Helena Kosová , Jince.
Valná hromada Svazku vodovodů a kanalizací Ivančice Svazek vodovodů a kanalizací Ivančice B.M. Kuldy 20, Ivančice IČ DIČ CZ
Základní fakta Celková částka pro ZŠ a SŠ v republice (mimo hl. město) mil Kč Minimální částka na jeden projekt: 15 mil. Kč Maximální výše podpory.
 projektová dokumentace pro územní řízení 2009  žádost o vydání územního rozhodnutí září 2010  vydání územního rozhodnutí srpen 2011  nabytí právní.
Postupy při proplacení dotace, závěrečná žádost o platbu u projektů nezakládajících veřejnou podporu.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č Dne od 17:00hod.
Luhačovice, Libor Lukáš Statutární náměstek hejtmana Zlínského kraje Řídící výbor KOMUNIKAČNÍ INFRASTRUKTURY Zlínského kraje.
Pravidla pro zadávání veřejných zakázek pro přímo řízené organizace na MZ ČR Ing. Mgr. Zdeňka Zatloukalová.
Seminář pro žadatele k 13.,14., a 15. výzvě IROP Ing. Helena Mertová Zadávání a kontrola veřejných zakázek 16. –
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Kroměříž
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Přerov
Fond mikroprojektů v Euroregionu Glacensis v období v rámci Programu Interreg V-A Česká republika - Polsko.
Lenka Kšanová (Praha, duben 2016) Výzva dodatkových aktivit- finanční část.
Regionální operační program NUTS II Severovýchod Informační seminář pro Seminář Greenway Jizera , Mladá Boleslav.
 Schválení šablon – začátek dubna 2016 (vyjednávání s EK)  Avízo výzvy – duben 2016  První výzva (vlna) – květen 2016  Právní akt o poskytnutí podpory.
PŘÍLOHY MONITOROVACÍ ZPRÁVY 6. října OBSAH  Jednotlivé přílohy monitorovací zprávy  Elektronická žádost o platbu.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Nové podmínky administrace projektů Ing. Zdeněk Bogoč.
Projekt „Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje Reg.č. CZ.1.07/1.1.00/ Zadávání veřejných zakázek Ing. Jana Nedrdová Ústí nad Labem,
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Veřejné zakázky.
Centrum pro regionální rozvoj ČR Vinohradská 46, Praha 2 | tel.: | fax: | | Příprava.
Integrovaný plán rozvoje města Hodonín Seminář pro žadatele
Seminář pro žadatele k 5. výzvě IROP „ VYSOCE SPECIALIZOVANÁ PÉČE V OBLASTECH ONKOGYNEKOLOGIE A PERINATOLOGIE " Ing. Oldřich Hnátek Zadávání a kontrola.
Monitorovací zprávy projektů realizovaných v OP LZZ z hlediska obsahu Seminář pro příjemce.
Schválením žádosti projekt nekončí
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost OBECNÉ INFORMACE (seminář pro žadatele – 2. výzva, 2. GG PO 1)
Seminář pro žadatele k 25. výzvě IROP „KNIHOVNY"
Vyúčtování projektů nestátních neziskových organizací za rok 2016
Management projektu Fakulta sportovních studií MU Brno 2013 Ing
Animace škol (šablony)
Seminář pro žadatele k 21. výzvě IROP „MUZEA"
RSK, KÚ Ústeckého kraje.
Seminář pro žadatele k 29. výzvě IROP „Rozvoj sociálních služeb"
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z přezávazkování/nedočerpání Programu Olomouc Zlín
Zadávání zakázek žadatelem/příjemcem dotace
Projekt „CzechELib" – informace od realizátora IPs
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z přezávazkování/nedočerpání Programu Olomouc Zlín
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Nejčastější chyby při kontrole žádosti o dotaci 9
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Výzva dodatkových aktivit- finanční část
Transkript prezentace:

Singletrack Glacensis Singletrack Glacensis - cykloturistika v polsko-českém příhraničí” - turystyka rowerowa na pograniczu polsko-czeskim” SPOTKANIE PARTNERSKIE - SETKÁNÍ PARTNERŮ 4.12.2018 v Ústí nad Orlicí INTERREG V-A Republika Czeska – Polska fot. Jarek Patron, IRT

Singletrack Glacensis 1. LIMITY/ MEZNÍKY PROJEKTU: BUDŻET PROJEKTU / ROZPOČET PROJEKTU Całkowity budżet projektu –1 741 086,2 € celkový rozpočet projektu Kwota dofinansowania – 1 553 353,12 € výše dotace CZAS TRWANIA PROJEKTU / DÉLKA TRVÁNÍ PROJEKTU: Całkowity czas trwania projektu 29.9.2017 – 31.10.2020 Celková doba trvání projektu DECYZJA / ROZHODNUTÍ: EU: 12.10.2018, ČR: 7.11.2018 DZIAŁANIA / ČINNOSTI: 2018 - przygotowanie / příprava 2019 – budowa / stavba 2020 – promocja / propagace

Singletrack Glacensis 1. GŁÓWNE DANE PROJEKTU / HLAVNÍ ÚDAJE O PROJEKTU: Cele projektu / Cíle projektu: Cílem projektu je vytvořit v regionu Orlických a Bystřických hor a podhůří nový atraktivní produkt cestovního ruchu šetrný k přírodě 4 bike areály se singletracky: Peklák Česká Třebová, Zdobnice, Spalona, Miedzygorze. značené spojky s logem Singletrack Glacensis mezi areály propagační a informační činnost v areálu Peklák proběhne veřejná bikerská vyjížďka za účasti médií s cílem nastartovat úspěšný a efektivní provoz singletracků. Celem projektu jest stworzenie w regionie Gór Orlickich i Bystrzyckich oraz przedgórza nowego, atrakcyjnego produktu w zakresie ruchu turystycznego, przyjaznego dla natury 4 kompleksy typu singletrack: Peklák Česká Třebová , Zdobnice w Górach Orlickich, Spalona, Międzygórze oznakowane odcinki łączące między poszczególnymi kompleksami działania promocyjne i informacyjne w kompleksie Peklák odbędzie się publiczna jazda na rowerach górskich wspólnie z mediami, w celu uruchomienia udanego i skutecznego funkcjonowania singletracków. Główny Beneficjent / Hlavní příjemce: ze strony czeskiej / na české straně: Region Orlicko-Třebovsko Partnerzy Projektu / Partneři projektu: Gmina Zdobnice / Obec Zdobnice Gmina Bystrzyca Kłodzka / Obec Bystrzyca Kłodzka

Singletrack Glacensis 2. AKTIVITY PARTNERŮ NA PROJEKTU – REGION ORLICKO-TŘEBOVSKO: příprava a řízení celého projektu, řízení vlastních aktivit organizace pracovních setkání (3x, 1.setkání 4.12.2018) výstavba singletracků (nástupní místo Peklák Česká Třebová, 15 km nových singletracků, 4 km rekonstrukce sjezdových tratí, 25 km vyznačení MTB tras) a související náklady (projektová dokumentace, pozemková agenda, autorský a technický dozor) vyznačení spojek mezi areály na české straně (Peklák Česká Třebová – Zdobnice – Orlické Záhoří) monitorovací stanice (1 ks) opravářská stanice (1 ks) nabíjecí stanice pro elektrokola (1ks) Propagační kampaň puzle A4 (2 000 ks) propagační tričko razítko a průkaz bikera reklama v celostátním deníku a ve specializovaném tisku tiskové zprávy společná Č-P bikerská výjížďka (promoakce) závěrečný Č-P workshop povinná publicita (dočasný velkoplošný reklamní panel, pamětní deska)

Singletrack Glacensis 2. DZIAŁANIA PARTNERÓW PROJEKTU – REGION ORLICKO-TŘEBOVSKO: przygotowanie i zarządzanie projektem, zarządzanie własnymi działaniami organizacja spotkań roboczych (3 spotkania, 4.12.2018.....) budowa singletracków (brama wjazdowa Peklák Česká Třebová, 15 km nowych singletracków, 4 km rekonstrukcja tras zjazdowych, 25 km oznakowanie szlaków MTB oraz powiązane koszty (dokumentacja projektowa, agenda nieruchomości, nadzór inżynierski i autorski). oznakowanie połączeń między kompleksami po stronie czeskiej (Peklák Česká Třebová – Zdobnice – Orlické Záhoří) stacja monitorująca (1 szt.) stacja naprawcza (1 szt.) stacja doładowawcza e-bike (1 szt.) działania promocyjne puzzle tematyczne A4 (2 000 szt.) koszulka promocyjna pieczęć i karta bikera reklama w dzienniku krajowym oraz w eksperckim czasopiśmie rowerowym informacje prasowe wspólna czesko-polska przejażdżka bikerska (w celu promocji) końcowe warsztaty czesko-polskie obowiązkowa promocja (tymczasowy wielkoformatowy panel reklamowy, tablica pamiątkowa)

Singletrack Glacensis 2. AKTIVITY PARTNERŮ NA PROJEKTU – Gmina Bystrzyca Klodzka příprava a řízení projektu organizace pracovních setkání (3x) výstavba singletracků (34 km singletracků, Spalona a Miezygorze) a související náklady nabíjecí stanice e-bike (1 ks) opravářská stanice (3 ks) monitorovací stanice (2 ks) doplňující vybavení (stojany na kola atd.) vyznačení spojek mezi areály povinná publicita (dočasné reklamní tabulky 2 ks, pamětní desky 2 ks) propagační kampaň: Logo Internetové stránky Reklama v celostátním a specialivoaném deníku Mapa celé oblasti Mapa jednotlivých částí Razítko pro průkaz bikera

Singletrack Glacensis 2. DZIAŁANIA PARTNERÓW W PROJEKCIE – Gmina Bystrzyca Kłodzka przygotowanie, zarządzanie projektem organizacja spotkań roboczych (3 x) budowa singltracków (34 km singltracków, Spalona i Międzygórze) oraz powiązane koszty stacja doładowawcza e-bike (1 szt.) stacje napraw (3 szt.) stacja monitorująca (2 szt.) dodatkowe wyposażenie (stojaki na rowery itp.) oznakowanie odcinków łączących poszczególne kompleksy obowiązkowa promocja (tymczasowa tablica reklamowa 2 szt., tablica pamiątkowa 2 szt. działania promocyjne Logo Stronice internetowe Reklama w dzienniku krajowym oraz w eksperckim czasopiśmie rowerowym Mapa całego obszaru Mapy poszczególnych miejsc Pieczęć i karta bikera

Singletrack Glacensis 2. AKTIVITY PARTNERŮ NA PROJEKTU – Obec Zdobnice příprava a řízení projektu organizace pracovních setkání (3x) výstavba singletracků (10 km singletracků, 1 pumptrack, 1 cvičný trail) a související náklady (projektová dokumentace, pozemková agenda, autorský a technický dozor) nabíjecí stanice E-bike opravářská stanice monitorovací stanice povinná publicita (dočasná reklamní tabulka a pamětní deska) propagační kampaň: propagační předměty (flash, cyklistické lahve, bloček, sportovní šátek..)

Singletrack Glacensis 2. DZIAŁANIA PARTNERÓW W PROJEKCIE – Gmina Zdobnice przygotowanie, zarządzanie projektem organizacja spotkań roboczych (3 x) Budowa singletracków (10 km singletracków, 1 pumptrack, 1 trail treningowy) oraz powiązane koszty (dokumentacja projektowa, agenda nieruchomości, nadzór inżynierski i autorski). stacja doładowawcza e-bike stacje napraw stacja monitorująca obowiązkowa promocja (tymczasowa tablica reklamowa, tablica pamiątkowa) działania promocyjne artykuły promocyjne (flash, butelki na rowery, pad, sportowy szalik …)

Singletrack Glacensis 3. SPOLUPRÁCE A POVINNOSTI PARTNERŮ PROJEKTU: Finanční a projektové řízení partnera projektu Singletrack Glacensis, zahrnuje tyto činnosti: řízení a kontrola realizace výstupů dle rozpočtu projektu partnera (komunikace s dodavateli a jejich řízení a koordinace, průběžná kontrola plnění a závěrečná přejímka výstupů, kontrola předávacích protokolů a faktur) zadání veřejných zakázek na projektu (CZ: do 400 000 Kč bez DPH/ PL: 33 000 EUR bez DPH přímé zadání, nad 400 000 Kč výzva 3 dodavatelům, zadání podle zákona – stanovení předpokládané hodnoty, kvalifikace, specifikace termínů plnění, specifikace součinnosti zadavatele aj.) finanční řízení realizace v součinnosti s účetní projektu (řízení cash flow, zpracování projektových podkladů pro zaúčtování výdajů (faktur) a vydávání pokynu pro jejich proplacení, řízení inkasa příjmů projektu – dotací) zpracování dílčích zpráv o realizaci projektu a dílčích žádostí o platbu zpracování a projednávání změn projektu povinná publicita projektu (ve 4 areálech instalace dočasné reklamní tabulky – plakátu A3 – lead partner na Pekláku velkoplošný reklamní panel, 4 pamětní desky na závěr, informace na webových stránkách partnerů – minimálně viz dodaná předloha – do 31.12.2018) zajištění ostatních činností v realizační fázi projektu (např. kolaudace – zprovoznění, provozní pravidla, archiv projektu, zařazení do majetku, ev. výpůjčky apod.)

Singletrack Glacensis 3. WSPÓŁPRACA I OBOWIĄZKI PARTNERÓW PROJEKTU : Zarządzanie finansami i projektami partnera projektu Singletrack Glacensis obejmuje następujące działania: zarządzanie i kontrola realizacji wyników według budżetu projektu partnera, (komunikacja z dostawcami i zarządzanie nimi oraz koordynacja, bieżąca kontrola wykonania i końcowy odbiór wyników, kontrola protokołów odbioru i faktur) zlecenia przetargów na projekty (CZ: do 400 000 Kč bez DPH/ PL: 33 000 Eur bez VAT bezpośrednie zlecenie nad 400 000 Kč wezwanie 3 dostawcom, zlecenie według ustawy – wyznaczenie odgadywanej wartości, kwalifikacja, specyfikacja terminów wykonania, specyfikacja współdziałań zleceniodawcy i inne) zarządzanie finansowe realizacji we współpracy z księgowym projektu (zarządzanie przepływem pieniężnym, opracowywanie dokumentów projektowych do rozliczania wydatków (faktur) i wydawanie instrukcji ich płatności, zarządzanie inkasem poborów projektu - dotacje) sporządzanie częściowych raportów o realizacji projektu oraz częściowych wniosków o płatność opracowanie i omawianie zmian projektu obowiązkowa promocja projektu (w czterech kompleksach instalacja tymczasowej tablicy reklamowej A3 - lead partner Peklák wielkoformatowy panel reklamowy, 4 tablice pamiątkowe na zakończenie, informacje na stronicach internetowych partnerów - minimum według dostarczonego wzorca - do 31.12.2018) zapewnienie innych działań w fazie realizacji projektu (np. zatwierdzenie - uruchomienie, zasady działania, archiwum projektów, przypisanie do nieruchomości, ew. pożyczki itp.)

Singletrack Glacensis Harmonogram předkládání monitorovacích zpráv a ŽOP Harmonogram przedstawiania raportów z monitorowania i ŽOP Monitorovací období / Okres monitorowania Typ souhrnné zprávy / Typ raportu zbiorczego Termíny pro předložení dílčích monitorovacích zpráv včetně Soupisek dokladů / Terminy podania raportów częściowych łącznie Zestawień dokumentów Termín pro předložení souhrnné zprávy se žádostí o platbu / Termin podania raportu zbiorczego razem z wnioskiem o płatność pořadí / kolejność počátek / początek konec / koniec 1. 29.9.2017 31.1.2019 průběžná / bieżący 2.3.2019 30.4.2019 2. 1.2.2019 31.7.2019 30.9.2019 30.11.2019 3. 1.9.2019 31.1.2020 2.3.2020 30.5.2020 4. 1.2.2020 31.10.2020 závěrečná / końcowy 30.11.2020 28.2.2021

Singletrack Glacensis 4. HARMONOGRAM/ PLÁN SETKÁNÍ Plán společných pracovních setkání / Plan wspólnych spotkań roboczych: Partner 1. setkání / 2. setkání / 3. setkání / spotkanie spotkanie spotkanie ROT 4.12.2018 6/2019 2/2020 Bystrzyca Kłodzka 2/2019 9/2019 4/2020 Zdobnice 4/2019 11/2019 7-8/2020 Společná bikerská vyjížďka Peklák – 6/2020 ...... organizace ROT Wspólna przejażdżka bikerska Workshop na hranici 14 lidí – 9/2020.... organizace ROT – místo Zdobnice Warsztaty na granicy

5. VÝBĚROVÁ ŘÍZENÍ STAVBY SG / PRZETARGI NA BUDOWĘ SG Singletrack Glacensis 5. VÝBĚROVÁ ŘÍZENÍ STAVBY SG / PRZETARGI NA BUDOWĘ SG Veřejné zakázky Singletrack Glacensis  druh stavby /rodzaj budowy  vč. billboardu a pamětních desek   Předpokl. hodnota/Zakładana wartość vč. DPH / łącznie VAT termín druh zadávacího řízení/ rodzaj postępowania przetargowego Sdružení zadavatelů / stowarzyszenie zleceniodawców ROT + město ČT nástupní místo / brama wjazdowa Město/Miasto ČT: 11 988 680 ROT: 4 285 872 Celkem/Razem: 16 274 552 625 944 Kč € 6/19-10/19 Zjednodušené/ uproszczone podlimitní řízení, společné zadání Město ČT + ROT ROT SG 10 185 117 391 735 5/19-5/20 podlimitní řízení Obec/Gmina Zdobnice 4 404 400 169 400 6/19-5/20 VZMR Bystrzyca Kłodzka 2 x SG 14 192 412 545 862

Singletrack Glacensis 6. ORGANIZACE VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK NA STAVBY – ORGANIZACJA PRZETARGÓW Příkazní smlouvy Smlouva o společném postupu (ROT, město ČT do 17.12.2018) Harmonogram zadání veřejných zakázek (Česko): Harmonogram udzielania zamówień publicznych (Republika Czeska): Uzavření příkazních smluv s RTS (SR ROT 14.12.218) 31.12.2018 Dodání finální DZS 30.11.2018 Kontrola (RTS, zadavatelé) 15.12.2018 Odstranění vad a nedodělků 31.12.2018 Příprava zadávací dokumentace od RTS 15.1.2019 Kontrola ZD od CRR 15.2.2019 Vyřízení připomínek 28.2.2019 Organizace 3 zadávacích řízení RTS - Česko 3-5/2019 Organizace 1 zadávacího řízení – Polsko 12/2018 Uzavření smluv o dílo s dodavateli 31.5.2019 Stavba - realizace: nástupní místo Peklák 5/19 - 10/19 Budowa-realizacja: SG Peklák 6/19 - 5/20 SG Zdobnice 6/19 - 5/20 Bystrzyca Klodzka 6/19 - 5/20

Singletrack Glacensis 7. LOGO A ZNAČKA PROJEKTU Gmina Bystrzyca Klodzka má v rozpočtu: - logo a grafický manuál 5 734 € (149 084 Kč vč. DPH) Internetové stránky projektu 9 800 € (254 800 Kč vč. DPH) Diskuse: - použití loga v rámci jiných projektů : např. Singletracky Buková hora- Suchý vrch, Miedzylesie a další SG v Polsku z původního velkého projektu (9 partnerů) – na území Euroregionu Glacensis místní značky zastřešené značkou Singletrack Glacensis pravidla pro přistoupení ke značce v budoucnosti společný web Singletrack Glacensis s prolinky na detailní stránky použití webových adres Závěr: logo již existuje (autorská práva z polské strany budou poskytnuta), grafický manuál bude dotvořen z rozpočtu projetku SG na polské straně je projekt na 133 km SG, 13 areálů, s vlastním webem, bude prolink na stránky Singletrack (Radek Pietuch), z rozpočtu SG budou vytvořeny webové podstránky 4 nových areálů 4 areály projektu budou mít na www vlastní prezentaci po skončení udržitelnosti projektu (cca 2026) by měla být prezentace všech areálů stejným stylem

Singletrack Glacensis 7. LOGO I MARKA PROJEKTU Gmina Bystrzyca Kłodzka posiada w budżecie: - logo i instrukcję graficzną 5 734 € (149 084 Kč łącznie VAT) Stronice Internetowe projektu 9 800 € (254 800 Kč łącznie VAT) Dyskusja: - Wykorzystanie logo w ramach innych projektów: np. Singletracki Buková hora- Suchý vrch, Międzylesie i inne SG w Polsce z pierwotnego wielkiego projektu (9 partnerów) – na terenie Euroregionu Glacensis miejscowe marki okryte marką Singletrack Glacensis zasady przystąpienia do marki w przyszłości wspólny web Singletrack Glacensis łącznie odnośników do stronic detalicznych użycie adresów webowych Podsumowanie: logo już istnieje (prawa autorskie z polskiej strony będą udzielone), graficzna instrukcja będzie dotworzona z budżetu projektu SG na polskiej stronie jest projekt na 133 km SG, 13 kompleksów, z własnym webem, będzie prolink do stronic Singletrack (Radek Pietuch), z budżetu SG będą wytworzone podstronice webowe 4 nowych kompleksów 4 kompleksy projektu będą miały na www własne prezentacje po zakończeniu trwałości projektu (około 2026r.) miałaby zostać ujednolicona prezentacja wszystkich kompleksów

Singletrack Glacensis K diskusi / Do dyskusji: použití /wykorzystanie logo Singletrack Glacensis u případných dalších subjektů v česko-polském příhraničí / ewentualnymi następnymi podmiotami na pograniczu polsko-czeskim” Závěr/Podsumowanie: v oblasti odpovídající / w regionie: Euroregion Glacensis

Singletrack Glacensis 8. WEBOVÉ STRÁNKY / STRONICE WEBOWE V rozpočtu Bystryca Klodzka 9 800 Eur W budżecie Bystrzyca Kłodzka 9 800 Eur www. Singletrackglacensis.com (registrace/rejestracja polská strana) www. singletrackglacensis.eu (registrace /rejestracja polská strana) www. singletrackglacensis.cz (registrace /rejestracja v ČR - OHGS)

Singletrack Glacensis 9. KONTAKTY Region Orlicko – Třebovsko – lead partner: RNDr. Renata Šedová, manažerka projektu, +420 603 956 870, sedova@ohgs.cz Ing. Ivana Glattová, finanční manažerka +420 776 565 965, glattova@ohgs.cz Ing. Karel Švercl, technicky, Město Česká Třebová, tel: +420 605 246 688, karel.svercl@ceska-trebova.cz Obec / Gmina Bystrzyca Klodzka - partner: Ewa Koczergo, tel: +48 748 113 731, turystyka@bystrzycaklodzka.pl Obec / Gmina Zdobnice - partner: Petr Novotný, starosta, +420 602 467 361, petr.novotny@zdobnice.com David Dařílek, technicky, tel: +420 604 764 734, david.darilek@seznam.cz