SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 2.5.2018 Tato akce je financována.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, financování, vykazování činnosti Jana Moravcová
Advertisements

Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Nejčastější pochybení při administraci Monitorovacích zpráv se žádostí o platbu, monitorovacích hlášení a monitorovacích zpráv o zajištění udržitelnosti.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Finanční aspekty projektů šablon.
MONITOROVACÍ ZPRÁVY v OP VK Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje Olomouc, 20. a 21. dubna 2009.
MONITOROVACÍ ZPRÁVA Tyto globální granty jsou spolufinancovány ESF a státním rozpočtem ČR.
Příloha č. 6: Údaje o podporovaných sociálních službách v Plzeňském kraji.
Žádost o grant Co je v žádosti napsáno, musíte se dodržet Žádost se porovnává s údaji v monitorovací zprávě Ze žádosti vychází kontrolní orgány Příručka.
Nejčastější pochybení při administraci monitorovacích zpráv se žádostí o platbu, monitorovacích hlášení a monitorovacích zpráv o zajištění udržitelnosti.
PŘÍLOHY MONITOTROVACÍ ZPRÁVY Tyto globální granty jsou spolufinancovány ESF a státním rozpočtem ČR.
Schůzka projektového týmu Postdoc I. 6. ( ) Zaměstnáním čerstvých absolventů doktorského studia k vědecké excelenci, reg. č. CZ.1.07/2.3.00/
Způsobilé výdaje poskytovatelů sociálních služeb pro Individuální projekt Pardubického kraje na sociální služby.
Informace ze schůzky na MŠMT Postdoc I. + Postdoc II.
Závěrečná monitorovací zpráva a její zpracování v Benefitu.
Vnitřní závazné předpisy
Projekt: „Podpora a rozvoj služeb v sociálně vyloučených lokalitách MSK “ Moravskoslezský kraj.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji II“ Závěrečné setkání k realizaci projektu Lenka Sládková, Jana Moravcová
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, vykazování činnosti, financování Ing. Jana Moravcová
METODIKA - VÝKLAD MPSV pro poskytování dotací ze státního rozpočtu nestátním neziskovým subjektům v oblasti podpory rodiny pro rok 2008 Mgr. Ivana Grosskopfová,
OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE Program Prosperita
Operační program ESPON 2013 Informační den Program ESPON 2013 Projektová partneři Mgr. Milada Hroňková Ministerstvo pro místní rozvoj ČR 21. února 2011.
Seminář k projektu „ Vybrané služby sociální prevence v Jihomoravském kraji“ 27. března 2015 Tento seminář je financován z Evropského sociálního fondu.
RKC Regionální konzultační centra Vykazování nákladů Romana Žáková.
PROVÁDĚNÉ KONTROLY PLNĚNÍ PODMÍNEK ROZHODNUTÍ Úřad vlády České republiky Odbor právní a kontrolní.
Seminář pro příjemce finanční podpory z OP VK Způsobilé a nezpůsobilé výdaje Jihomoravský kraj Oddělení evropských dotací Březen 2009.
Úvodní konference projektu „Zajištění vybraných služeb sociální prevence v Jihomoravském kraji“ Rozdrojovice, Tato konference je financována.
Způsob financování sociálních služeb v rámci projektu „Služby sociální prevence v Olomouckém kraji“ Ing. Pavel Poles Odbor strategického rozvoje kraje.
Kontrolní poznatky z výkonu veřejnosprávních kontrol OKP KrÚ JMK Pracovní schůzka s ekonomy neškolských PO –
Individuální projekt Jihomoravského kraje OP LZZ Zajištění vybraných sociálních služeb na území Jihomoravského kraje pracovní seminář 3. března 2010 Tento.
Individuální projekt Jihomoravského kraje OP LZZ Zajištění vybraných sociálních služeb na území Jihomoravského kraje pracovní seminář 9. prosince 2009.
Seminář k projektu „Zajištění vybraných služeb sociální prevence v Jihomoravském kraji“ Tento seminář je financován z Evropského sociálního.
Seminář k projektu „Zajištění vybraných služeb sociální prevence v Jihomoravském kraji“ Tato konference je financována z Evropského sociálního.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č Dne od 17:00hod.
Financování sociálních služeb 2015 Olomouc
Porušení pravidel OP LZZ Bc. Jana Hrazdilová Ing. Radek Rinn Podporujeme Vaši budoucnost.
Seminář pro žadatele v rámci Výzvy č. 2/ /11/2010 Ing. Iva Cahelová Ing. Kateřina Gřondilová Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa.
Závěrečná konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence v Jihomoravském kraji“ Tato konference je financována z Evropského sociálního.
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok  RJMK dne projednala návrh rozpočtu JMK na rok 2016 a doporučila ZJMK ke schválení.  Rozpočet.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) 10. dubna 2013 Ing. Michaela Stříbrná vedoucí odd.finan.nepř.nákladů
Individuální projekt Jihomoravského kraje OP LZZ Tento projekt je financován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje.
Základní síť sociálních služeb ve Středočeském kraji Registrační číslo projektu: CZ.1.04/3.1.00/ Oblast podpory: Podpora sociální integrace.
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
Seminář k projektu „Zajištění vybraných služeb sociální prevence v Jihomoravském kraji“ 25. června 2014 Tento seminář je financován z Evropského sociálního.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Veřejné zakázky.
Září 2008Ing. Luboš Dobiáš INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblast podpory 1.1 Oblast podpory 1.2 Oblast podpory 1.3 Výzvy k předkládání žádostí Individuálních.
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok Východiska pro sestavení návrhu rozpočtu JMK na rok 2016  Návrh zákona o státním rozpočtu České republiky.
Monitorovací zprávy projektů realizovaných v OP LZZ z hlediska obsahu Seminář pro příjemce.
Seminář pro příjemce Operační program vzdělávaní pro konkurenceschopnost Monitorovací indikátory
PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V ÚSTECKÉM KRAJI 2 - POSOSUK 2
Seminář pro poskytovatele Návrh vzdělávacích aktivit 2017 „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference.
„Služby sociální prevence v Olomouckém kraji“ Projekt registrační číslo: CZ /0.0/0.0/15_005/ je hrazen v rámci Operačního programu Zaměstnanost.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 5. dubna 2017 Tato akce je financována.
Individuální projekt Jihomoravského kraje OP LZZ
PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V ÚSTECKÉM KRAJI 2 - POSOSUK 2
Krajský úřad Ústeckého kraje 9. února 2009
Odbor sociálních věcí, oddělení správní a realizace projektů
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
vzdělávaní pro konkurenceschopnost Monitorovací indikátory
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
„Služby sociální prevence v Olomouckém kraji“ Projekt registrační číslo: CZ /0.0/0.0/15_005/ je hrazen v rámci Operačního programu Zaměstnanost.
Porada ekonomů PO dne Informace oddělení rozpočtu a financování
Finanční kontrola v příspěvkových organizacích kraje
Ing. Stanislava Správková
Implementace KAP v Jihočeském kraji I
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována z Evropského.
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována z.
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
PROVÁDĚNÉ KONTROLY PLNĚNÍ PODMÍNEK ROZHODNUTÍ
Transkript prezentace:

SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 2.5.2018 Tato akce je financována z Evropského sociálního fondu, státního rozpočtu České republiky a rozpočtu Jihomoravského kraje prostřednictvím Operačního programu Zaměstnanost.

Výstupy z kontrol poskytovatelů 32 provedených kontrol do 4/2018 Nejčastější pochybení: nesoulad vykázaných výnosů či zcela nevykázané výnosy nezpůsobilé výdaje nesoulad s vnitřní dokumentací

Výstupy z kontrol poskytovatelů Kontrolované dokumenty: pověření vnitřní směrnice pracovně právní dokumentace účetní doklady evidence podpořených osob kompletní vykázané náklady a výnosy

Plán kontrol 2018 - 24.5.2018 – Charita Strážnice 21.6.2018 – OCH Blansko (PRO Blansko), Obec Petrovice 14.9.2018 – Sdružení pěstounských rodin (DPC) 18.10.2018 – CSS Vyškov (AD) 22.11.2018 – CSS Znojmo (AD) 13.12.2018 – Na počátku (AD – byty)

Monitorovací zprávy Nejčastější pochybení: neodůvodněné odměny pravidla 3E (hospodárnost, efektivnost, účelnost) nárokování výdajů nesouvisejících se základními činnostmi chybně nárokované mzdy

Monitorovací zprávy textová část soupiska rozpis mzdových nákladů kopie dokladů nad 10 tis. Kč pozn. pracovní výkazy

Monitorovací zprávy vždy vše (kromě účetních dokladů) odesílat elektronicky do stanoveného termínu po podání není možné MZ měnit, pouze doplnit další monitorovací období 1.1.2018 – 30.6.2018 1x za rok doplnění textové části MZ

Monitorovací listy podpořených osob zasíláno přes offline formulář vždy do 10. dne každého měsíce za měsíc předcházející minimálně tabulka podpořených osob, u nových klientů MLPO s vygenerovaným evidenčním číslem zasílat v jednom emailu výše podpory k 30.6.2018

Monitorovací listy podpořených osob Tabulka podpořených osob k 30.6.2018: počet lůžkodnů u služby AD, DPC počet intervencí (30´) u služby STD, IC doplněné datum v případě ukončení klienta průkazně termín: 10.7.2018, emailem

Monitorovací listy podpořených osob Jméno Příjmení datum narození vstup do SS dne odchod ze SS dne výše podpory* * pro SS: leden 2018 1   AD - počet lůžkodnů 2 STD - počet 30´ intervencí 3 4 5 6 7 8 9 únor 2018