Architektonická soutěž

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Architektonická soutěž
Advertisements

EKONOMIKA Tematický celek: Podnik a podnikání Téma: Komanditní společnost - osobní obchodní společnost Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno.
Obchodní akademie a VOŠ Valašské Meziříčí Středoškolské studium – OA, VSČ, IT Vyšší odborná škola – IT v podnikové praxi Bakalářské studium – denní i distanční.
Ochrana urbanistických a architektonických hodnot zástavby poznatky veřejného ochránce práv Kancelář veřejného ochránce práv JUDr. Marek Hanák, JUDr. Jana.
TRANSPARENTNÍ ORGANIZACE Financování politických stran Jakub Michálek 6. října 2011.
Programové období 2014 – 2020 a proces SEA Mgr. Zuzana Plešková Ministerstvo životního prostředí 14. února 2014.
© IHAS 2011 Tento projekt je financovaný z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu ČR.
ZŠ Brno, Řehořova 3 S počítačem snadno a rychle Informatika ročník III
Žadatel je povinen při výběru dodavatele projektu postupovat dle závazných podmínek v kapitole 9. Zadávání zakázek žadatelem/příjemcem dotace před podpisem.
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ a IOP obecná část Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek ( Příloha OM OP LZZ D9) Závazná.
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ a IOP Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek ( Příloha OM OP LZZ D9) Závazná postupy pro.
Shromáždění delegátů 2015 Jaroslav Majer Stavební bytové družstvo Plzeň - jih se sídlem v Přešticích Hlávkova 23, Přeštice Shromáždění delegátů.
Problematika aktualizace ÚAP - RURÚ Program jednání: Úvod Informace z porady MMR s Krajskými úřady konané dne v Praze Pozvánka na seminář Metadata.
Soutěž „nul a jedniček“ pro fotografující nadšence Zruč n. Sázavou 27. února 2016.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Dobrá Jana Název DUM: VY_32_Inovace_ Přísloví a rčení Název sady: Český jazyk 4. ročník Číslo projektu:
Základní škola a Mateřská škola Dobrá Voda u Českých Budějovic, Na Vyhlídce 6, Dobrá Voda u Českých Budějovic EU PENÍZE ŠKOLÁM Zlepšení podmínek.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Radoslava Benová Název materiálu:
E-aukce, workshop, , Praha E – aukce Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Odbor veřejného investování Ing. Jan Novotný.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 26. srpna 2010 Ing. Michaela Stříbrná.
Veřejná podpora, veřejné zakázky (příklady z praxe) Ing. Josef Žid.
ORGANIZACE PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ 2016/2017 část I. - Přihláška na SŠ
41 Číslo materiálu: VY 32 INOVACE 4/06 Název materiálu: Hudební forma
Vnitropodniková komunikace ve vybraném subjektu
Metodika hodnocení specifických kritérií grantových projektů v rámci výzvy č. 36 / 1.2 OP LZZ Školení pro žadatele Praha, 22. března 2010.
Zpráva o činnosti revizní komise UNIFY ČR v roce 2016
Cvičení 4 Právní formy podniku.
Webová aplikace MS OLOMOUC.
Střední vzdělávání Maturitní zkoušky Změny právních předpisů
Bc. Josef Velíšek Odbor regionálního rozvoje KÚPK
Jednotné principy klasifikace na GJKT
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Ing. Jana Kadlecová Název materiálu:
Organizace a požadavky
Udělení titulů Mistr HZS ČR nejlepším sportovcům roku 2012
Příspěvek na konferenci
BASKETBAL DÍVKY
Porada OÚPSŘ KrÚ JMK s vedoucími ÚÚP Územně analytické podklady ÚAP kraje s využitím ÚAP obcí ÚAP a změny v právních předpisech Ing. arch. Jana.
Výroba II.. Výroba II. Organizace výrobních pracovišť V jedné dílně jsou příbuzné stroje Výrobek prochází několika dílnami Technologické uspořádání.
Obecné nařízení o ochraně osobních údajů z pohledu HK ČR
Schvalovací proces + hodnoticí kritéria
RIZIKO.
Centrální adresář knihoven a informačních institucí v ČR
SPORTU A SPORTOVNÍCH HER
Stavební právo.
Plnění Politiky architektury a stavební kultury ČR
Pasport chodníků.
Závaznost ÚPD pro orgány státní správy lesa
ZŠ TGM Ivančice Zajímavosti o mé škole.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/19
RIZIKO.
Česká padelová tour 2018 seriál oficiálních soutěžních turnajů vrcholící Mistrovstvím České republiky v padelu vyhlašuje:
Portál PUBLIKACE jako nástroj evidence výsledků vědeckovýzkumných aktivit Situace ke konci roku 2016 Cíl na rok 2017 – z nástroje dílčích sběrů vytvořit.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Části obchodního dopisu, osnova
NESAT XIII (North European Symposium for Archaeological Textiles)
Příprava zapisovatelů na SZZ
Připravovaná metodika na ochranu nerostného bohatství
Rozpočtové hospodaření obcí v roce 2018
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Kapitola 3 Hospodaření organizací
Kontrola a hodnocení předložených žádostí o NFP
Studentská grantová soutěž, studentské vědecké konference
KATEDRA ARCHITEKTURY ATELIÉROVÁ TVORBA I.
Územní plán s prvky regulačního plánu
KRIZOVÝ ŠTÁB MĚSTA HRANIC
Řídící výbor – , hod. Městský úřad Český Krumlov projekt „MAPII – ORP Český Krumlov“ reg. č. CZ /0.0/0.0/17_047/
Návrh Zadání Územního plánu Mariánské Lázně
STŘEDOŠKOLSKÁ ODBORNÁ ČINNOST
Elektronická aukce směnek možnost rozšíření E-ZAKu
Připravované změny vyhlášky o kvalitě dodávek elektřiny a vyhlášky o Pravidlech trhu s elektřinou a další požadavky na „lokální“
Transkript prezentace:

Architektonická soutěž NOVOSTAVBA MORAVSKOSLEZSKÉ VĚDECKÉ KNIHOVNY V OSTRAVĚ

VEŘEJNÁ SOUTĚŽ O NÁVRH na zpracování urbanistického, architektonického, technického a provozního řešení Vlastní soutěž proběhla zcela v intencích soutěžních podmínek. Bylo převzato 83 podkladů pro zpracování soutěžních návrhů. V termínu pro odevzdání tj. k 15. 9. 2004 bylo odevzdáno celkem 43 soutěžních návrhů.

Přezkoušení soutěžních návrhů Při přezkoušení zda návrhy vyhovují soutěžním podmínkám a po zasedání soutěžní poroty, potvrdila tato vyřazení 12 soutěžních návrhů pro formální nedostatky, ať už pro narušení anonymity nebo pro nedodržení závazných podmínek stavebního programu. Hodnoceno bylo tedy 31 zbývajících návrhů.

Výsledky Z hodnocení poroty vyšel vítězně návrh soutěžního čísla 26, což je návrh architektů Ladislava Kuby a Tomáše Pilaře z Brna se spoluautory Lukrécií Lachmanovou a Janem Kratochvílem. Porota usoudila, že tento vítězný návrh natolik převyšuje ostatní oceněné návrhy, že rozhodla o zrušení druhé ceny a udělení dvou třetích cen.

vítězný návrh

Třetí ceny získaly návrh č. 16 autorů Ing. arch. Tomáše Havlíčka a Ing. arch. Vítězslava Nového z Brna

a návrh č. 25 autorů Mgr. Ing. arch. Wieslava Kubicy z Třince, Ing. arch. Daniela Piecucha z Českého Těšína, Ing. arch. Luďka Šamšuly z Olomouce a pana Michala Pokorného z Prahy

Porota rovněž rozhodla o udělení dvou odměn, a to návrhu č. 31 autorů Jiřího Smolíka, Zdeňka Rychteříka, Mileny Kubiszové, Martina Šafránka a spolupracovníků Jakuba Maršíka a Pavla Marka z ateliéru VYŠEHRAD v Praze

architektů Pavla Rady, Milana Raka, Alexandra Skalického, Ivety Rakové, Libora Rydla a spolupracovníků Bc. Aleny Režné, Bc. Jiřího Vokřála, arch. Škopána, Ing. Lenky Němcové a Jana Rybáře z Brna a návrh č. 43

Výstava soutěžních návrhů Ve smyslu soutěžních podmínek, po odeslání protokolů o průběhu soutěže všem zúčastněným, budou všechny soutěžní návrhy vystaveny a zpřístupněny veřejnosti. Výstava proběhne ve dnech 20. 10. 2004 až 13. 11. 2004 v Galerii výtvarného umění v Ostravě