Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Zpráva o činnosti revizní komise UNIFY ČR v roce 2016

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Zpráva o činnosti revizní komise UNIFY ČR v roce 2016"— Transkript prezentace:

1 Zpráva o činnosti revizní komise UNIFY ČR v roce 2016
Věra Kubíčková, předseda RK

2 Revizní komise pracovala v roce 2016 ve složení:
předsedkyně – Věra Kubíčková členky – Zdeňka Faltýnková a Mgr. Lada Zbořilová Ve své kontrolní činnosti postupovala RK dle schváleného plánu kontrol na rok Kontrolovala provádění pokladních operací, evidenci a zakládání účetních dokladů, vedení účetnictví a bankovních účtů, vedení evidenční knihy drobného majetku UNIFY ČR, plnění závazků vůči FÚ, OSSZ, ZP a zákonného pojištění, výběr členských příspěvků a roční čerpání rozpočtu.

3 Revizní komise se účastnila jednání VV UNIFY ČR, kde zabezpečovala kontrolu zadaných úkolů a podílela se na práci VV UNIFY ČR. Účetnictví vede od paní Alena Bansethová. Od není UNIFY ČR plátcem DPH. Zápisy v Peněžním deníku jsou vedeny včas a odpovídají údajům v prvotních a dalších účetních dokladech. Protokoly o provedených kontrolách byly odevzdány VV a jsou uloženy v kanceláři UNIFY ČR, Antala Staška 1670/80, Praha 4.

4 Revizní komise provedla kontrolu účetnictví v následujících dnech roku 2016:
18.března, 27.července, 25. listopadu a 17. března 2017. Závěrečná kontrola za rok 2016 proběhla Kontroly se konaly za přítomnosti účetní paní Aleny Bansethové a členů revizní komise. Při provedených kontrolách nebyly zjištěny žádné závady ani žádná pochybení.

5 Děkuji Vám za pozornost


Stáhnout ppt "Zpráva o činnosti revizní komise UNIFY ČR v roce 2016"

Podobné prezentace


Reklamy Google