VOLBA POVOLÁNÍ Erik Švidra 9.A 2015/16.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nesudˇ knihu podle obalu…
Advertisements

Technika,tak jak ji vidím já…
Povolání, zaměstnání, práce
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
DOPRAVA VYPRACOVALA: VERONIKA STEINOVÁ C1.B. Co je doprava Doprava je způsob přemisťování objektů z místa na místo. Těmito objekty rozumíme osoby, předměty,
PRACOVNÍ REHABILITACE Osob se zdravotním postižením (§69 násl. Zák.č.435/2004 Sb.)
A … jdeme na to - klikni si Poloautomatické střídání stránek s hudbou a poučením :
Netradiční formy práce – nástroj rovnováhy mezi pracovním a rodinným životem Sociologický výzkum – mnohopřípadová studie Martin Pobořil Daniel Topinka.
Sociální pojištění Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Mzdové výpočty II. Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/
Sportovní a podnikatelská střední škola, spol. s r.o.
aneb výběr budoucího povolání zábavnou formou
Ten dělá to a ten zas tohle
Jezdi pouze po pravé straně vozovky. Smíme jezdit jen jednotlivě za sebou. Každou změnu směru jízdy musíš dát najevo zřetelným upažením ruky. Součástí.
Lukáš Dobrovolný, 9.A Červen 2013
Prvních 17 let mého života jsem žila na vesnici. Začala jsem se nudit... Teď chci poznat život ve městě! Jmenuji se Zuzka (jméno je přeložené z německého.
 Materiál lze použít jako pomocnou vizuální pomůcku při výkladu o výdajích státu.
V zaměstnání I. Petr Machala. zajdete na personální oddělení podepíšete pracovní smlouvu seznámíte se s pracovním řádem Víte co následuje po úspěšném.
* INFLACE květen 2013VY_32_INOVACE_EKO_ Autory materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Ing. Dana Gebauerová a Ing. Romana Venclíková.
Vaše budoucnost s FM GROUP
Autory materiálu a všech jeho č ástí, není-li uvedeno jinak, jsou Ing. Dana Gebauerová a Ing. Romana Venclíková. St ř ední škola hotelnictví a slu ž eb.
Příprava na výkon povolání
Chtěl/a bych být jako… Jsme kamarádi a každý z nás má přání být někým. Teď vám řekneme kým…
Sociální služby 2. ročník Studijní obor: Sociální činnost
V zaměstnání III. Petr Machala. 1.Jaký je rozdíl mezi mzdou a platem? 2.Za co se dávají příplatky? 3.Co je to hrubá mzda? 4.Co se z hrubé mzdy odvádí.
Oblasti úpravy pracovního práva 1. Volný pohyb osob (pracovníků) 2. Rovné zacházení a boj s diskriminací 3. Pracovní podmínky 4. Ochrana zaměstnanců 5.
Křížovka – povolání Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Vzor titulní strany: Sociální služby 2. ročník Studijní obor: Sociální činnost Každý nový snímek musí mít logo a název projektu včetně čísla!!! Rozložení.
Venkovská sídla Autorem materiálu, není-li uvedeno jinak, je Bc. Jana Kloučková.
A) Determinanty poptávky po produktech a službách
Vývoj vzdělávacích aspirací žáků Popelář nebo doktor?
VÝPOČTY O PRACOVNÍCÍCH
Atmosférický tlak - Ještěd Zpracovala: Adéla Smetanová Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace.
Informační zdroje pro volbu povolání Technika a technické vzdělávání 2.
Vybrané kapitoly z pracovního práva V ČESKÉ REPUBLICE Seminář „Budoucnost pro připravené“ 2011.
Směny Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Pobořil, Ph.D.. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
VY_32_INOVACE_LID_20 Odměňování zaměstnanců. Obsah Odměňování pracovníků Mzda Mzdová soustava Formy a složky mzdy Druhy základní mzdy Pobídkové složky.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_62_INOVACE_73 8 _ Přímé bankovnictví II. AutorIng. Renata Wagnerová Průřezové téma Člověk a svět.
N á zev S Š : SOU Uherský Brod Autor: Mgr. Věra Dudová N á zev prezentace (DUMu): Hledání zaměstnání, nezaměstnanost, úřady práce, rekvalifikace N á zev.
VY_62_INOVACE_ Název výukového materiálu: Termínovaný vklad Autor: Mgr. Pavla Rosyvková Datum: Duben 2013 Předmět: Finanční gramotnost Cílová.
ANALÝZA VZDĚLÁVÁNÍ LIDÍ S POSTIŽENÍM V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI ANALÝZA VZDĚLÁVÁNÍ LIDÍ S POSTIŽENÍM V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
FLL 2015/16 Hodkovice nad Mohelkou Medvíďata Nakládání s odpady ve městě Hodkovice nad Mohelkou.
Téma 2 Odměňování Mzdy a platy v odměňování zaměstnanců.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí
TRADICE UPLATNĚNÍ DOPRAVNÍ DOSTUPNOST ŠIROKÁ NABÍDKA STUDIJNÍCH OBORŮ
ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Proč milovat důchod Poloautomatické střídání stránek s hudbou
ANNA MIHAD SHEHAHATA BAJTÍK 2017
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Problematika dlouhodobé nezaměstnanosti v ČR Autor bakalářské práce:
ZŠ Ludgeřovice Ema Musálková
Název školy:. ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor:. Mgr
Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
VY_62_INOVACE_ , silniční daň Ing. Blanka Kožíšková
Téma 2 Odměňování Mzdy a platy v odměňování zaměstnanců.
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
Pracovní právo STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
Číslo projektu:. CZ / / Číslo materiálu:
Čím chci být až vyrostu…
Personální a mzdová agenda ve vybraném podniku
Euroškola Česká Lípa střední odborná škola s.r.o.
KKOV M/01 Maturitní obor 4-letý – denní forma
Střední škola obchodně technická s. r. o.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Pavla Balejová Název materiálu: VY_12_INOVACE_ČJS.1.Bal.17_Bydliště Datum:
O dborné U čiliště a Z ákladní Š kola praktická Holešov
Fakulta zdravotnických studií
Transkript prezentace:

VOLBA POVOLÁNÍ Erik Švidra 9.A 2015/16

Čím jsem chtěl být, když jsem byl malý? Chtěl jsem být popelářem, protože mě fascinovala jízda vzadu na popelářském autě.

Čím jsem chtěl být, když jsem byl na 1.stupni ? Chtěl jsem být zemědělec, protože jsem vyrůstal u babičky na vesnici a chodil s ní na statek.

Čím chci být teď ? Teď chci být vojákem, protože chci chránit svou vlast.

Výhody: 1. Stálé platové podmínky 2. Příplatek na bydlení 3. Můžeš na sobě "pracovat" v pracovní době 4. Řádná dovolená v délce 37 kalendářních dnů (včetně sobot a nedělí) 5. Možnost studia nebo jazykových kurzů v rámci zaměstnání 6. Možnost 14ti denní preventivní rehabilitace Nevýhody: 1. Každou sekundu vás mohou zabít. 2. Psychické problémy

2. volba Jako druhou volbu zvažuji Masarykovu střední školu zemědělskou a Vyšší odbornou školu v Opavě. Proč ? Protože rozumím chovu skotu a zemědělských zvířat.

Kam jsem se dostal? Dostal jsem se na Střední školu hotelnictví a služeb a Vyšší odbornou školu, Opava,