Hypotéka České spořitelny

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Produkty finančního trhu
Advertisements

Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Není –li uvedeno jinak, je tento.
Partner pro Bytová družstva a Společenství vlastníků jednotek
EGovernement a projekt Datové schránky Registry orgánů státní moci CzechPoint Projekt Datové schránky Další komponenty Portál veřejné správy Elektronický.
Dopad daňových reforem na trh bydlení ing. Tomáš Prouza, MBA, ředitel péče o klienty a ombudsman Stavební fórum, Praha, 22. května 2007.
Ing. Jaroslav Holý Služba sledování změn.
Stavební spoření, úvěry, leasing
Informační systém základních registrů. Obsah Úvod Komunikace se základními registry Autentizace a autorizace Práce s údaji Funkcionalita v rámci Portálu.
Ekonomická gramotnost Hypotéky a spotřebitelské úvěry.
DUM - Digitální Učební Materiál Název školy: Střední odborná škola obchodní s.r.o. Broumovská 839, Liberec 6 IČO: REDIZO: Vzdělávací.
1. Poskytování informací komunikace mezi uchazečem a zadavatelem Dobrá praxe = Otevřenost 2 kvalita & množství forma a způsob uveřejňování a poskytování.
Vkladové služby.
Jakou máme spotřebu elektrické energie? (zadání projektu)
INTERNATIONAL BANK BANKOVNICTVÍ- PORADENSTVÍ-INVESTICE.
Hypoteční úvěr Stavební spoření
HYPOTEČNÍ ÚVĚR. STAVEBNÍ SPOŘENÍ.
Petr Machala. Kde můžete mít uložené peníze? Kdo vám může poskytnout úvěr? 1.Bankovní účty 2.Podílové fondy 3.ETF (fondy obchodované na burzách) 4.Investiční.
MBank Maximum výhod a pohodlí ??? PETRA NGUYENOVÁ ma381.
AEM 20. Listopadu 2003 Operátor trhu s elektřinou - činnosti, přeshraniční přenosy, burza.
1 INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA Děčín – Staré Město Připravte se na výzvu!
Finanční gramotnost Jana Leciánová Gymnázium Uherské Hradiště, 2013 Stavební spoření.
IPRM Náchoda – problémová zóna u nemocnice Seminář k 1. výzvě Města Náchoda pro podporovanou aktivitu 5.2b Regenerace bytových domů
Nominální a reálná úroková sazba
HYPOTEČNÍ NOVINKY NA BŘEZEN 2015 S platností od vám přinášíme další vlnu novinek Hypotéka pro cizince:  pro získání hypotečního úvěru u ČS pro cizince.
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_ INOVACE _ 15 Jméno autora: Mgr. Marcela Chalúpková Datum: říjen 2012 Ročník: 9. Vzdělávací.
Finanční trh. Pojmy Úrok- peněžitá odměna za půjčení peněz Úroková míra- velikost úroků v procentech, procentní vyjádření navýšení půjčené částky za určité.
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA ČR Obecná část Pravidel – změny oproti Pravidlům období
Česká spořitelna Partner pro Bytová družstva a Společenství vlastníků jednotek Vsetín
Ing. Veronika Dostálková MBA ZADLUŽOVÁNÍ Finanční gramotnost 3. ročník Září 2012.
Prezentace produktů KB pro české exportéry do Ruské federace Business den Ruské federace Iveta Ocásková
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_21_16 Název materiáluStavební.
Průvodní list Šablona: VI/2 Vytváření podmínek pro rozvoj znalostí, schopností a dovedností v oblasti finanční gramotnosti Vzdělávací materiál: Prezentace.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Přerov Podmínky pro dopracování projektu (problémy, rizika)
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
FINANČNÍ GRAMOTNOST Spoření ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
Druhy bank. Obchodní banky (komerční) Hypoteční banky Úvěrová a spořitelní družstva (kampeličky) Banky se speciálními funkcemi.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Veřejné zakázky.
Zákon 179/2010 Sb., kterým se mění zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, a některé další zákony Změny v oblasti uveřejňování.
Střední vzdělávání Maturitní zkoušky Změny právních předpisů
HYPOTEČNÍ ÚVĚR. STAVEBNÍ SPOŘENÍ.
Ceny PRODUKTŮ NA FINANČNÍM TRHU
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět: Finanční gramotnost Tematický.
Zadávání zakázek žadatelem/příjemcem dotace
Důležité upozornění Na základě auditního zjištění, prosíme, upozorněte Externí prodejce na skutečnost uvedenou v Metodickém pokynu č. 12. Tento pokyn,
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
Další akce: na podporu prodeje úvěrů od Buřinky – tentokrát :
Aktualizace metodiky a dokumentů od Buřinky
Akční úvěrování od Buřinky
Modelace úvěru BD Vánek
VKLADY Dárek k nové smlouvě o stavebním spoření pro děti do 15 let prodloužení akce do Výhody: zhodnocení vkladů až 3,4 % ročně, a to díky státní.
Úvěrové změny u Buřinky – aktualita 937 na Portále P24
POHYB PENĚZ 1-3% 7-15% 7-15% DANĚ BANKA POJIŠŤOVNA PRŮMYSL KLIENT
akce platí od do Jaké jsou podmínky pro získání odhadu zdarma?
HYPOTÉKY 1) Úprava metodiky hypoték
HYPOTÉKY Odesílání obchodů na zpracování před konce roku 2015
ÚVĚR OD BUŘINKY a to pro každou výši úvěru ve všech variantách fixací, které souvisí s novou konstrukcí úrokových sazeb Úvěru od Buřinky, která startuje.
Garantovaná úroková sazba 1,99 % p.a. na 5 i 8 let!
Část VI: Hypoteční úvěry
HYPOTÉKY HYPOTEČNÍ NOVINKY NA ZÁŘÍ 2015 Zvyšujeme úrokové sazby
HYPOTÉKY ODHAD SNÍŽENÍ ZDARMA SAZEB
Akční nabídka snížení sazeb a odhad nemovitosti ZDARMA!
Část XII: Přehled trhu - hypotéky a stavební spoření
NOVINKY OD BUŘINKY – DUBEN 2016
HYPOTÉKY 1,89% na 10 let! 1,99% na 8 let
Regenerace sídlišť Regenerace sídlišť Úprava veřejných prostranství
ZJEDNODUŠENÍ UKONČOVÁNÍ SMLUV O STAVEBNÍM SPOŘENÍ
DUM - Digitální Učební Materiál
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
Transkript prezentace:

Hypotéka České spořitelny

Dopady nového zákona o spotřebitelském úvěru na uzavírání úvěrů SSČS Na Portále P24 – aktualita 999 Dne 1. prosince 2016 vstoupí v účinnost nový zákon o spotřebitelském úvěru, který se bude vztahovat na všechny nově uzavírané úvěry SSČS. Co je zapotřebí? před novelou dokončit všechny schválené úvěry a oboustranně podepsat smluvní dokumentaci v opačném případě bude zapotřebí oboustranně nepodepsané úvěry do 30. 11. 2016 včetně  stornovat a znovu zadávat, aby došlo k vygenerování smluvní dokumentace odpovídající novým zákonným podmínkám od 1. 12. 2016 užívejte pro zadání úvěrové žádosti aplikaci BUŘINKA24, která bude generovat smluvní dokumentaci odpovídající novým zákonným podmínkám - neužívejte aplikaci SIRIUS !

Následující pravidla pro přechodné období: Termíny pro doručení Žádosti o úvěr v listinné podobě na HC: (vždy včetně potřebných dokladů ke schválení úvěru a s jistotou podpisu smluvní dokumentace do 30.11.2016) Žádost o úvěr se zajištěním nemovitostí nejdéle 15.11.2016 Žádost o úvěr bez zajištění nejdéle 23.11.2016 Smluvní dokumentace vyhotovená a oboustranně uzavřená do 30.11.2016 musí být do SSČS doručena do 9.12.2016 V případě, že se oboustranný podpis do 30.11. nestihne, zasílá se požadavek na STORNO žádosti prostřednictvím BUŘINKA24 nebo emailem na helpdesk@burinka.cz Novou úvěrovou žádost zadávejte nejdříve třetí den po provedeném a potvrzeném stornu ze SSČS . Stejné podmínky se vztahují i na smluvní dokumentaci, kterou si necháváte vytisknout a zaslat SSČS (je zapotřebí počítat s časovou prodlevou doručování a předávání písemností (se zapojením HC) a zadávat v aplikaci BUŘINKA24 volbu „Smlouvy vytiskne SSČS“ v období do 30. 11. 2016, existuje-li jistota podpisu smluvní dokumentace do 30. 11. 2016 včetně ( nejdéle dne 20. 11. 2016 a pak až ode dne 1. 12. 2016) !

HITOVKA MEZI ÚVĚRY NA REKONSTRUKCI JDE DO FINÁLE! Využijte pro své klienty historicky nejnižší ceny Úvěru od Buřinky Úrokové sazby platné do 31.10.2016 Stále běží soutěž pro nové klienty o atraktivní ceny: Každý týden se soutěží o dvě výhry v hodnotě 10 000 Kč. Výherci soutěže obdrží poukázky na nákup v obchodech BRENO, DATART, KIKA, KOUPELNY & KUCHYNĚ, SCANquilt, TRIDO Evo vrata, SIKO, stavebniny WOODCOTE CZ, a. s., a VEKRA. Pravidla soutěže klient: Pravidla soutěže prodejce: ÚOB Výše úvěru Kč Podzimní kampaň 2016 Fix 3 Y 40.000 – 399.000 4,95 % p.a. 400.000 – 800.000 4,55 % p.a. Fix 6 Y 40.000 - 399.000 5,25 % p.a. 4,85 % p.a. Pevná 5,75 % p.a. 5,35 % p.a.

BUŘINKA ZMĚNÍ SVŮJ CENÍK Od 1 BUŘINKA ZMĚNÍ SVŮJ CENÍK Od 1. ledna 2017 mění Buřinka cenu za správu a vedení účtu stavebního spoření. Cena za správu a vedení účtu stavebního spoření (včetně ceny za zaslání bilančního výpisu) vzroste o 15 až 100 Kč ročně, a to v závislosti na úrokové sazbě z vkladů, kterou klient má. I přesto nabídne k novým smlouvám a smlouvám v aktuálním tarifu se sazbou z vkladů 1 % nejnižší cenu za správu a vedení účtu stavebního spoření na českém trhu. Ostatním smlouvám Buřinka nabízí možnost změny tarifu na tarif v aktuální nabídce zdarma, díky které získají nejen nižší cenu za správu a vedení účtu, ale také výrazně nižší sazbu z úvěru ze stavebního spoření. Klienti obdrží informaci o změně dopisem nebo zprávou v internetovém bankovnictví SERVIS 24 v dostatečném předstihu, a to od 26. října 2016. Ukázku dopisu najdete zde: Detailní popis hlavních změn najdete zde: Změny jsou také barevně vyznačeny v novém Ceníku SSČS pro fyzické osoby: Ceníku SSČS pro právnické osoby: Argumentace pro klienta: