NESENÉ PLUHY SERVO 45 M VYROBENO VE VODŇANECH.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Širokozáběrový čtyřrotorový středový shrnovač
Advertisements

Nesené pluhy JUPITER II
Pneumatické secí stroje s čelním zásobníkem
VELKÝ ZÁB Ě R S Č ISTOU SKLIZNÍ! Š i r o k o z á b ě r o v é d v o u r o t o r o v é s t ř e d o v é s h r n o v a č e TOP 852 / 972 S - line.
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Výroba a prodej zemědělských strojů a ND
Systém kování s originálními vlastnostmi
Nesený TERRADISC – sklon disků Nesený TERRADISC – sklon disků  V závislosti na typu a vlhkosti půdy, množství rostlinných zbytků, pracovní hloubce a rychlosti.
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Kombinovaný kypřič SATURN a NEPTUN
GRAVITACE Podmínky používání prezentace © RNDr. Jiří Kocourek 2013
EM radiální pneu + Jeřábové pneu Product Story
JUMBO L combiline.
První – učebního oboru „Mechanik opravář motorových vozidel
Řemenový dopravník Prezentace pro Den strojařů
strojírenství Strojírenská technologie Upínací přípravky ST52
Mechanizační prostředky na ochranu rostlin
Radializace Nový Smokovec, září 2011.
Jednorotorové nesené stranové shrnovače
Nesené diskové žací stroje se sníženou hmotností
EUROTOP 620 / 701 / 771 / 881 D v o u r o t o r o v é s t ř e d o v é s h r n o v a č e Šetrná manipulace s minimálním zne č išt ě ním píce! Tvorba pravidelného.
Š i r o k o z á b ě r o v é n e s e n é d i s k o v é ž a c í s t r o j e NOVACAT 402 / 442 H VÝROBA KRMIV S NÍZKÝMI NÁKLADY!
Rovnovážná poloha tělesa
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 2. Téma: Pěstování Rostlin zahrada
Frézování - rovinné Používá se k srovnávání prken, fošen nebo hranolů, k frézování (hoblování) ploch do úhlů, spárování a k srážení hran. Rozlišujeme:
Určeno pro 2. ročník oboru mechanik strojů a zařízení
PRINCIP, ÚČEL, ROZDĚLENÍ A POUŽITÍ
Produktová prezentace AC 75
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 1.,2.,3. Téma: Pěstování rostlin
Modernizace výuky odborných předmětů
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 2. a 3. Téma: Pěstování rostlin
EUROTOP 421 / 461 A S minimální energetickou náro č ností! J e d n o r o t o r o v é t a ž e n é s t r a n o v é s h r n o v a č e.
NOVINKY - únor MOTOROVÉ PILY A STIGA P46 + ZAHRADNÍ POMOCNÍCI
STRNIŠŤOVÝ MANAGEMENT OPTIMALIZUJE PRACOVNÍ POSTUPY A TÍM SNIŽUJE NÁKLADY A ZLEPŠUJE CELKOVOU EKONOMIKU PODNIKU!
Dvourotorové stranové shrnovače
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Tato prezentace byla vytvořena
ČÁSTI AMP – TLUMENÍ A ULOŽENÍ
Obor: H/01 Zemědělec – farmář
ŠIROKOZÁB Ě ROVÉ Ž ACÍ KOMBINACE NOVADISC 730 / 900 Malá energetická náročnost.
Tato prezentace byla vytvořena
TDI – Sádrokartonové příčky
Tato prezentace byla vytvořena
VÝROBA KRMIV S NÍZKÝMI NÁKLADY
Tato prezentace byla vytvořena
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Všestranně využitelný stroj
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace Určen pro: 2. ročník oboru strojírenství Vzdělávací.
TRAMVAJOVÉ SBĚRAČE. Typy sběračů Schunk Základní typy tramvajových sběračů Sběrače SBE pružinový zvedací mechanismus elektricky izolovaný spouštěcí motorový.
Fyzika pro lékařské a přírodovědné obory Ing. Petr VáchaZS – Mechanika tuhého tělesa.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338 Hradec Králové Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_11_A_11.
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace Určen pro: 2. ročník oboru strojírenství Vzdělávací.
 Dvoudisková botka s přesazenými disky  Disky s průměrem 380 mm a šířkou 3 mm  Dvouřadé kuličkové ložisko  Bezúdržbové uložení disků  Ochrana disků.
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT   Vzdělávací materiál: Prezentace Určen pro: 2. ročník oboru strojírenství.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okres Brno – venkov, příspěvková organizace AUTOR: Jiří Toman NÁZEV: VY_32_INOVACE_24_01 Mechanická.
Nesené diskové podmítače OD ROKU 2011 VÝROBA VE VODŇANECH
Dvourotorové středové shrnovače
Polonesené diskové podmítače OD ROKU 2011 VÝROBA VE VODŇANECH
Nesený diskový žací stroj se shazováním řádků šnekovým dopravníkem
NESENÉ PLUHY SERVO 35 S VYROBENO VE VODŇANECH.
Dvourotorové středové shrnovače
NESENÉ PLUHY SERVO 35 VYROBENO VE VODŇANECH.
Čtyř, šesti a osmirotorové obraceče HIT
NESENÉ PLUHY SERVO 25 / 25 NOVA
MT 7-9m New MT 7-9m Easy & MT 7-9m evolutions
VÝKON.
Transkript prezentace:

NESENÉ PLUHY SERVO 45 M VYROBENO VE VODŇANECH

SERVO 45 M / 45 M N / 45 M P / 45 M NP Nesený otočný pluh v provedení od 4 do 6 radlic pro traktory do 240 k. SERVO 45 M ve standardním provedení. SERVO 45 M NOVA s permanentní pojistkou proti přetížení. SERVO 45 M PLUS s hydraulicky nastavitelným pracovním záběrem. SERVO 45 M NOVA PLUS s maximálním komfortem výbavy pro orbu v každých podmínkách.

SERVO 45 M / 45 M N / 45 M P / 45 M NP ORBA S NÍZKÝMI NÁKLADY 45 M NOVA 45 M PLUS 45 M NOVA PLUS Počet těles 4 5 6 Výška rámu - cm 80 (90) 80 Profil rámu - mm 140 x 140 Rozteč těles - cm 95 (102) 95 Pracovní záběr těles - cm skokově 30-35-40-45-50 (32-38-43-48-54) plynule od 30 do 49 (32-54) plynule od 30 do 49 (32-54) Jištění těles šroubem hydropneumatické Základní hmotnost - kg 1550 1400 1910 1620 1895 1520 1785 2090 1740 2055 ORBA S NÍZKÝMI NÁKLADY

SERVO 45 M NOVA – NONSTOP JIŠTĚNÍ Ochrana pluhu i pracovních orgánů. Vhodný průběh jisticího momentu – se zvyšující se výškou zdvihu klesá síla působící na těleso. Minimalizuje vytahování kamenů. Výškový výkyv tělesa do 40 cm, stranový výkyv do 20 cm. Centrální nastavení jisticího tlaku pro všechna tělesa. Každé těleso s vlastním akumulátorem.

SERVO 45 M PLUS – PLYNULE NASTAVITELNÝ PRACOVNÍ ZÁBĚR Hydraulicky nastavitelný pracovní záběr z kabiny traktoru i v průběhu orby. Automatické přestavení tažného bodu s eliminací stranového zatížení. Optimální využití pracovního záběru a tažné síly traktoru dle podmínek. Snadná orba klínových ploch, okrajů polí, …

SERVO 45 M – ZÁVĚS, RÁM Masivní závěs - dle podmínek orby a traktoru je horní závěs nastavitelný ve 3 polohách a spodní ve 4 polohách. Otočný čep 130 mm uložený v kuželíkových ložiskách. Šroubovaný rám 140 x 140 mm pro přenos zatížení na krut a na ohyb. Vnější výztuha v oblasti největšího zatížení. Prodloužená vnější konzola pro zvýšení stability.

SERVO 45 M – NASTAVENÍ SERVOMATIC   Nastavení záběru prvního tělesa pomocí zadního šroubu  : Je-li záběr prvního tělesa příliš úzký, povolte šroub. Je-li záběr příliš široký, přitáhněte šroub. Nastavení tažného bodu pomocí předního šroubu  : Pokud táhne traktor směrem k již obdělané oblasti, šroub povolte, aby se k obdělané oblasti přiblížilo spodní rameno závěsu. Pokud traktor táhne směrem k neobdělané oblasti, šroub přitáhněte, aby se k neobdělané oblasti přiblížilo spodní rameno závěsu. Záběr prvního tělesa i tažný bod lze rychle a exaktně nastavit. Tyto dvě funkce se navzájem neovlivňují, takže dodatečné seřízení je zbytečné. Seřizovací šrouby s pojistkou proti otočení umožňují přesné a snadné nastavení pluhu. SERVO 45 M – NASTAVENÍ SERVOMATIC

SERVO 45 M – PROVEDENÍ, VÝBAVA Výška rámu / rozteč těles. Plné / páskové odhrnovačky různých typů. Zahrnovací límce / předradličky. Hladké / tvarované krojidlo. Opěrná kola plechová, pneumatická, … Systém TRACTION CONTROL pro dotížení zadní nápravy traktoru, … Osvětlení s výstražnými tabulkami v základní výbavě pluhu.

Kvalitní originální opotřebitelné náhradní díly za přijatelnou cenu! SERVO 45 M / 45 M N / 45 M P / 45 M NP Kvalitní originální opotřebitelné náhradní díly za přijatelnou cenu!

František Hájek Lesoňovice v okrese Žďár nad Sázavou „S neseným čtyřradličným pluhem SERVO mám zkušenosti již od roku 2000. Kvalita práce je dobrá, odhrnovačky zaklápí rostlinné zbytky a kvalitně drobí. Opotřebení jednotlivých dílů odpovídá našim kamenitým podmínkám,“ konstatuje soukromý zemědělec František Hájek.

ZD Nové Město na Moravě I ve velkém podniku se dobře uplatní nesený pluh, který orá především menší pozemky. Tato úloha připadá na dva čtyřradličné pluhy SERVO 35 NOVA, které jsou vybavené rovněž systémem hydropneumatického jištění orebních těles. Na hlinitopísčitých půdách v nadmořské výšce 755 až 790 metrů odvádí SERVO velmi dobrou práci.

Oldřich Kobza z Hořenic na Chomutovsku Oldřich Kobza je zastáncem pravidelné orby, přičemž svou kvalitou musí tato operace splňovat náročné požadavky. Dalším pořízeným strojem se tak stal nesený čtyřradličný pluh SERVO 35 NOVA. Hydropneumatické jištění funguje spolehlivě a dovoluje plynulou orbu i v kamenitých půdách bez nutnosti zastavování traktoru. Tělesa se mohou vykývnout jak nahoru, tak i do strany. Úkoly pluhu nespočívají jenom v drobení půdy a otočení ornice se zaklopením veškeré organické hmoty tak, aby na povrchu pozemku zůstal “čistý stůl“. Vzhledem k ekologickému režimu hospodaření je pluh klíčovým strojem pro likvidaci plevelů a výrazného omezení výskytu chorob a škůdců.

ZEPO Bořitov na Blanensku Pětiradličný pluh SERVO 35 S PLUS NOVA pracuje v agregaci s traktorem JD 7530 (175 k). Nesený pluh s možností plynulého nastavení pracovního záběru využívají v Bořitově od roku 2015, a to především při orbě menších a nepravidelných pozemků. Roční výkonnost pluhu je přibližně 300 ha.

ZOD Olešník, okres České Budějovice Pětiradličný pluh SERVO 45 M NOVA pracuje v agregaci s traktorem CASE MAGNUM o výkonu motoru 220 k. Na obrázku je nesený pluh při orbě strniště žita s přípravou pod kukuřici. Pluh pořízený v roce 2018 dosahuje v závislosti na podmínkách hodinové výkonnosti 2,5 ha. V Olešníku již vlastní i osmiradličný pluh SERVO 6.50 PLUS NOVA.

ZD Podchlumí Dobrá Voda Na základě velice dobrých zkušeností se stroji značky Pöttinger zakoupil podnik v roce 2018 také nesený pětiradličný pluh SERVO 45 S PLUS. Pluh je vzhledem k půdním podmínkám dobře vybavený, disponuje mimo jiné variabilním nastavením pracovního záběru, plnými odhrnovačkami 46 Wc Durrastar, zahrnovacími límci, tvarovanými krojidly, dvojitým pneumatickým opěrným kolem či systémem TRACTION CONTROL pro přídavné nerovnoměrné dotížení zadní nápravy traktoru. Redukce prokluzu snižuje spotřebu PHM.

ZÁLESÍ AGRO Luhačovice SERVO 45 S PLUS NOVA využíváme na zimní orbu a zaorává také hnůj. Pluh nahradil starší stroj a zkušenosti s ním máme velice dobré. S traktorem 230 koní se závažím 1 200 kg oráme do hloubky 20 až 25 cm, co dovolí podloží. Většinou jezdí po svahu kvůli členitosti terénu. Pracovní záběr volí obsluha podle potřeby, v kopcích záběr hydraulicky stáhne. Pluh má NONSTOP jištění pro orbu v každých podmínkách a velmi využíváme také dotěžování zadní nápravy TRACTION CONTROL.

„Kdo se rozhodne pro PÖTTINGER, získá více než stroj …“ Děkujeme za pozornost! VYROBENO VE VODŇANECH Donnerstag, 27. Dezember 2018