Zuzka Mallátová – Gibraltar 2017 dovolená

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
• V posledním víkendu o prázdninách jsme jeli do Českého Krumlova.
Advertisements

Z železniční zastávky Dobratice p.Prašivou
Německo září – 4. října.
Návštěva průmyslové školy v Písku Exkurze na SPŠ v Písku.
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
1. Požehnání s vámi zůstává. Požehnání s vámi zůstává
Výlet do Anglie 14. až 19. března 2010.
Kolja 5. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol? RL8 nová slova.
New York City mistrovství světa v tanci TEREZA SEKAVOVÁ studentka primy.
Jména a pády Put the nouns between slash marks into the appropriate case, as determined by the context. Vzor: Román se stal tím, čím v /minulost/ byla.
Třída 3.B ZŠ Mánesova Pavla Mitáčková V úterý 15.4 jsme se neučili. Jeli jsme na výukový program do Koryčan. Ráno jsme se sešli u školy. Jeli s námi.
Londýn Lukáš Povišer (student tercie). Všechno je tam velice drahé. Skoro všechny městské autobusy jsou dvoupatrové a červené.
MISTROVSTV Í MAŽORETEK TEREZA SALIVAROVÁ 2003 – b udoucí studentka primy.
Seminář o mořských rybách Dne jsme navštívili restauraci Na hradbách, kde byl pro nás připraven seminář o pokrmech z mořských ryb. Tato akce.
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Polsko – Škola v polských Jankowicích. Natálie Kučerová.
Výlet do Anglie Josef Chrpa 2007 – Student Septimy.
ESTONSKO ÚČASTNÍCI: VERONIKA BURIANOVÁ KATEŘINA HEMKOVÁ ANGELIKA SPILKO TEREZA VAŇHOVÁ UČ. ZUZANA JEDLIČKOVÁ UČ. VĚNCESLAVA DRÁBKOVÁ.
Příslovce Mgr. Michal Oblouk.
Gibraltar je britské území na nejjižnějším výběžku Iberského poloostrova. Průliv je deset mil široký a třicet mil dlouhý (18 km x 55 km). Úžina je pojmenovaná.
JAKUB ŠVEC STUDENT SEXTY
Temelín. Dne osmá a devátá třída ze školy B. Bolzána navštívila jadernou elektrárnu Temelín. Přivítali nás v informačním centu, kde jsme so.
Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová
Mýma očima New York City a W.D.C
Orlík. Příjezd  Dnes jsme se vydali na exkurzy do vodní elektrárny Orlík.  Moc hezky nás přivítal bývalý zaměstnanec, který provází návštěvy.
Itálie 2010 Lyžařský výcvikový kurz se Standou a Milanem (ck Atlantika)
Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník
Masarykovo gymnázium Barbora Ondruchová.
jsme jely do Tunisu na dovolenou. Poprvé jsme zažily let letadlem a byla to krása, letušky byly příjemné a stevard nám udělal foto pilotní kabiny.
Svahová 2010 „Dokonalá parta“. Svahová je krásná trochu větší vesnice. Leží v Krušných horách, asi 20 kilometrů od Chomutova.
Školní výlet do Mariánských Lázní Jeli jsme luxusním autobusem, byl dvoupatrový, byla to PARÁDA!!!
Mýma očima Roman Lavička student kvarty školní studentský pobyt Anglie 2005.
ÚPICE Centrum Jestřebích hor Partnerská města a osobnosti Naše město začalo spolupracovat s městy: Naše město začalo spolupracovat s městy: Piechowice.
Dovolená v Řecku Absolvoval Milan Haco Taková normální dovolená v Řecku, jako vždy… …krásný hotel… …krásný bazén…
 Do Prahy jsme jeli autobusem v 10:35 hod. od,,Mléčných lahůdek“. Jeli jsme tam 93 minut. Cesta byla docela dlouhá. Autobus nás dovezl na konečnou zastávku,,Florenc“
…aneb výlet za čertíky do Litoměřic.  Když jsme se šli projít, tak jsme narazili na sochu Karla Hynka Máchy. Prohlíželi jsme si jí.  Ve třídě jsme.
MÍSTA, KTERÁ BYCH CHTĚLA NAVŠTÍVIT
Zeleň v Březnici. Důvody: Toto téma jsme si vybrali,protože bydlíme v Březnici nebo jeho okolí. Důvody: Toto téma jsme si vybrali,protože bydlíme v Březnici.
Partnerství škol Bremen El Médano Šumperk jsme v Šumperku uvítali naše přátele z Brém a El Médana. Po dojemném shledání jsme se vydali na.
Shanxi, Č ína M ě sto postavené V horách Shan To je úžasné a musíme se ptát, jak, pro č a kdy se jim to poda ř ilo. Odkud a jak sem dostali vodu... moc....
Gibraltar je britské území na nejjižnějším výběžku Iberského poloostrova. Úžina gibraltarského průlivu je deset mil široká a třicet mil dlouhá (18 km x.
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
Moje prázdniny Nikola Dudíková.
Letní dovolená Zpracovaly: Sabina Plevová, Barbora Dvořáková.
Holandsko 2015 Klára Balínová. Madurodam.
CESTA KOLEM SVĚTA MARTIN KRYSTYNÍK. NIZOZEMSKO (Amsterdam) Nizozemsko jsem si vybral, kvůli tomu, že jsem se tam chtěl vždycky podívat. Letěl jsem z Prahy.
Zase jsme si hráli……... VVP Libavá Zase jsme si hráli na vojáčky Počasí se vydařilo A zase jsme se bavili jako malý kluci.
MÝMA OČIMA ADÉLA ŠÍPKOVÁ STUDENTKA PRVNÍHO ROČNÍKU ANGLIE- 2002/ ŠKOLNÍ ZÁJEZD.
Téma: Nejoblíbenější školní aktivita Zpracovala: Kristýna Veverková Třída: 2.A Střední škola diplomacie a veřejné správy.
M Ý M A O Č I M A TEREZA NAVRÁTILOVÁ. ANGLIE-2002/STUDIJNÍ POBYT Do Anglie jsem byla poslána (letecky) svým milovaným otcem, prostřednictvím Student Agency.
Základní informace Celý název: Erebos- hra, která zabíjí Autor: Ursula Poznanski Nakladatelství: Fragment Počet stran: 320.
Kavky potřebují pomoc Daniel Dvořák 6.B. Kavka obecná Corvus monedula Samec-délka křídla :223 mm do 250 mm Samice-délka křídla od : 214 mm do 243 mm Samec-hmotnost.
Erasmus+ Praxe v EU Anglie – Birmingham Tereza Černá 2015.
 Chci se s Vámi podělit o své zážitky z letního tábora s výukou angličtiny, kde se mi už dvakrát líbilo a kam byste se mohli podívat i vy. 
Anglie Natálie Kováčiková Anna Valíčková. Proč jsme vůbec jeli do Anglie? Do Anglie jsme cestovali díky projektu Čtení a cizí jazyky zajímavě Potkali.
ADÉLKA KUTILOVÁ studentka sekundy
VÝLET DO PRAHY PROSINEC 2013.
Národní park Berchtesgaden
Mýma očima PETR SCHWARZ student sekundy ANGLIČTINA V TURECKU 2016
Praxe - Anglie 2015 Veronika Bartáková.
Španělsko “Co jsme si odnesli z Evropy“
Krystýna Cirhanová studentka sekundy Angličtina v Egyptě-2015
Josef Chrpa student kvarty Gibraltar 2004 výlet
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
EVROPŠTÍ TRPASLÍCI Mgr. Lenka Dostálová PROSINEC Vlastivěda
Výlet na Lipno Letošní prázdniny jsme s paničkou vyrazily na Lipno. Kde jsme si nenechaly ujít stezku do korun stromů. Panička nahoru jela sedačkovou lanovko.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
SLOVENSKO 2018.
ADÉLA KUTILOVÁ studentka kvarty Růžená / anglický tábor
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Transkript prezentace:

Zuzka Mallátová – Gibraltar 2017 dovolená Mýma očima Zuzka Mallátová – Gibraltar 2017 dovolená

Minulé prázdniny jsem se při dovolené ve Španělsku byla podívat na Gibraltar.

Hora na Gibraltaru Gibraltar je území, na němž se tyčí vysoká hora, sice je na území Španělska, ale spadá pod Anglii. Je tam přísně hlídaný přechod přes hranice, takže jsme se na území Gibraltaru dostali až na druhý pokus, jelikož poprvé jsme zapomněli pasy.

Hned na hranicích je letiště a přechází se přes vzletovou dráhu Hned na hranicích je letiště a přechází se přes vzletovou dráhu. Byl docela zážitek vidět, jak kousek před vámi přistává letadlo. Přes celé území až k hoře je to docela kus cesty.

Samozřejmě mě zaujaly klasické anglické telefonní budky.

Hora dřív sloužila k obraně, ale dnes je z ní turistická atrakce Hora dřív sloužila k obraně, ale dnes je z ní turistická atrakce. Nahoru se dá jet autobusem i lanovkou, my jsme si vybrali lanovku. Už z kabinky byly vidět opice, které Gibraltar proslavily. Jako první nás přivítala jedna, která se vezla na okýnku autobusu.

Můj nejlepší zážitek byl, když nám jedna snědla svačinu Můj nejlepší zážitek byl, když nám jedna snědla svačinu. Jiná si sedla do kočárku před restaurací a pozorovala okolní dění a další dělaly salta.

Moc se mi tam líbilo a ráda bych se tam někdy podívala znovu.