Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Seminář o mořských rybách Dne 13.10. 2009 jsme navštívili restauraci Na hradbách, kde byl pro nás připraven seminář o pokrmech z mořských ryb. Tato akce.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Seminář o mořských rybách Dne 13.10. 2009 jsme navštívili restauraci Na hradbách, kde byl pro nás připraven seminář o pokrmech z mořských ryb. Tato akce."— Transkript prezentace:

1 Seminář o mořských rybách Dne 13.10. 2009 jsme navštívili restauraci Na hradbách, kde byl pro nás připraven seminář o pokrmech z mořských ryb. Tato akce byla zařazena v rámci francouzských dnů, které v Ostravě probíhaly od 12.10.do 5. 11. 2009. Už v příchodu nás zaujala zajímavá vůně mořských tvorů.

2 Seminář o mořských rybách Přivítal nás šéfkuchař, který byl průvodcem naším celým seminářem. Proběhla prezentace mořských živočichů. Dozvěděli jsme se zajímavosti o přípravě, chutnosti a kvalitě masa.

3 Seminář o mořských rybách Měli jsme možnost vidět chobotnice, slávky,kraba, lososa, krevety a spoustu dalších…

4 Seminář o mořských rybách K našemu překvapení byl jeden z exponátů stále naživu …HUMR…

5 Seminář o mořských rybách Dále jsme mohli ochutnat ústřice… jediná odvážná však byla Lucka…říkala, že to bylo chutné…no nevím no… A JE TAM …

6 Seminář o mořských rybách My ostatní jsme si vystačili s jednohubkami z psího žraloka a tuňáka

7 Seminář o mořských rybách Nakonec jsme si vše mohli prohlédnou z blízka očima i dotekem…

8 Seminář o mořských rybách Odnesli jsme si mnoho zkušeností a zážitků. Někteří se i najedli Tímto chci poděkovat pí Rádkové, že nám umožnila se dovědět o Francii zas o kousek víc. Poděkování patří také panu šéfkuchaři za jeho čas a ochotu odpovídat na naše otázky. A4. B Děkuji za pozornost … Čus …


Stáhnout ppt "Seminář o mořských rybách Dne 13.10. 2009 jsme navštívili restauraci Na hradbách, kde byl pro nás připraven seminář o pokrmech z mořských ryb. Tato akce."

Podobné prezentace


Reklamy Google