„Služby sociální prevence v Olomouckém kraji“ Projekt registrační číslo: CZ.03.2.60/0.0/0.0/15_005/0000057 je hrazen v rámci Operačního programu Zaměstnanost.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, financování, vykazování činnosti Jana Moravcová
Advertisements

Rozpočty územně samosprávných celků v roce 2011 Leden 2011.
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Informace k vyplňování monitorovacích zpráv v rámci individuálního projektu „Vybrané služby sociální prevence v Olomouckém kraji“ reg. č. CZ.1.04/3.1.00/
MONITOROVACÍ ZPRÁVY v OP VK Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje Olomouc, 20. a 21. dubna 2009.
Poskytování sociálních služeb na základě Smlouvy o zajištění dostupnosti vybraných sociálních služeb v Olomouckém kraji v rámci projektu Zajištění dostupnosti.
1 Sociální integrace OK Zajištění dostupnosti vybraných sociálních služeb v Olomouckém kraji Cena za poskytování sociální služby Platební podmínky – fakturace.
Poskytování sociálních služeb na základě Smlouvy o zajištění dostupnosti vybraných sociálních služeb v Olomouckém kraji v rámci projektu Zajištění dostupnosti.
Informace k vyplňování monitorovacích zpráv v rámci projektu Zajištění dostupnosti vybraných sociálních služeb v Olomouckém kraji Mgr. Lucie Ševčíková.
Monitorovací zpráva (MZ) Projektová část
Smlouva o realizaci grantového projektu v rámci globálního grantu CZ.1.07/ Zvyšování kvality ve vzdělávání ve Středočeském kraji Operačního programu.
Základní informace o projektu Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Žádost o grant Co je v žádosti napsáno, musíte se dodržet Žádost se porovnává s údaji v monitorovací zprávě Ze žádosti vychází kontrolní orgány Příručka.
Specifické podmínky závěrečných Výzev 12. června 2014.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, vykazování činnosti, financování Ing. Jana Moravcová
Způsobilé výdaje poskytovatelů sociálních služeb pro Individuální projekt Pardubického kraje na sociální služby.
Monitorovací zpráva a finanční prostředky Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“ Projekt je spolufinancován z prostředků z.
Závěrečná monitorovací zpráva a její zpracování v Benefitu.
Hradec Králové. -Vyplňuje se prostřednictvím aplikace Benefit7 ( zadost.cz) – elektronická MZ. zadost.cz -Přílohy k MZ se přikládají.
Výkon státní správy na úseku evidence obyvatel (činnost ohlašovny) zákon č. 133/2000 Sb., o evidenci obyvatel a rodných číslech a o změně některých zákonů.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, vykazování činnosti, financování Ing. Jana Moravcová
 ELEKTRONICKÁ ŽÁDOST ELZA Speciální verze pro 2. kolo výzvy → ke stažení na webových stránkách Plzeňského kraje.
INDIVIDUÁLNÍ PROJEKT Služby sociální prevence v Královéhradeckém kraji III.
ÚČETNICTVÍ 2 7. KAPITOLA: ÚČETNICTVÍ 2 7. KAPITOLA: ZÚČTOVÁNÍ SE ZAMĚSTNANCI A INSTITUCEMI SOCIÁLNÍHO A ZDRAVOTNÍHO POJIŠTĚNÍ Vysoká škola technická a.
Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Závěrečná konference globálních grantů Operačního.
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji. DŮLEŽITÉ INFORMACE K EKONOMICKÉ STRÁNCE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
Úvodní konference projektu „Zajištění vybraných služeb sociální prevence v Jihomoravském kraji“ Rozdrojovice, Tato konference je financována.
Způsob financování sociálních služeb v rámci projektu „Služby sociální prevence v Olomouckém kraji“ Ing. Pavel Poles Odbor strategického rozvoje kraje.
Individuální projekt Jihomoravského kraje OP LZZ Zajištění vybraných sociálních služeb na území Jihomoravského kraje pracovní seminář 3. března 2010 Tento.
Zkušenosti s uplatňováním principů veřejné podpory v Královéhradeckém kraji Systém řízení a financování sítě sociálních služeb v Královéhradeckém kraji.
Jednání Kolegia pana radního K 21 v rámci KKS dne
„Služby sociální prevence v Olomouckém kraji“ Projekt registrační číslo CZ /0.0/0.0/15_005/ je hrazen v rámci Operačního programu Zaměstnanost.
Informační schůzka k podávání žádostí o finanční podporu z rozpočtu JMK v souladu s ustanovením § 105 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách
Vybrané služby sociální prevence v Olomouckém kraji reg. č. CZ.1.04/3.1.00/ Odbor investic a evropských programů 27. března 2013 Kongresový sál.
Financování sociálních služeb 2015 Olomouc
Problematika Úřadu práce v kontextu poskytovatelů sociálních služeb 18. února 2014 Mgr. Jana Marie Landová.
1 Vybrané služby sociální prevence v Olomouckém kraji Finanční stránka: cena za poskytování sociální služby, platební podmínky, fakturace, smluvní sankce,
Monitorovací indikátory v době udržitelnosti ROP Střední Morava.
Monitorovací indikátory v době udržitelnosti projektu ROP Střední Morava.
Individuální projekt Jihomoravského kraje OP LZZ Tento projekt je financován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje.
Základní síť sociálních služeb ve Středočeském kraji Registrační číslo projektu: CZ.1.04/3.1.00/ Oblast podpory: Podpora sociální integrace.
Informace k individuálního projektu „Služby sociální prevence v Olomouckém kraji“
Monitorovací zprávy projektů realizovaných v OP LZZ z hlediska obsahu Seminář pro příjemce.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – OP VVV CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 22. července 2015 Mgr. Zuzana Slimáková.
Seminář pro příjemce Operační program vzdělávaní pro konkurenceschopnost Monitorovací indikátory
Seminář pro poskytovatele Návrh vzdělávacích aktivit 2017 „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference.
„Služby sociální prevence v Olomouckém kraji“ Projekt registrační číslo: CZ /0.0/0.0/15_005/ je hrazen v rámci Operačního programu Zaměstnanost.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Vyúčtování projektů nestátních neziskových organizací za rok 2016
Krajský úřad Ústeckého kraje 9. února 2009
Odbor ekonomický Krajského úřadu Jihomoravského kraje
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Pracovní workshop pro příjemce 2. výzva 2. GG oblast podpory 1. 1, 1
Tel , Problematika zaměstnávání zahraničních pracovníků z pohledu inspektorátu práce Mgr. Dagmar Lahresová.
vzdělávaní pro konkurenceschopnost Monitorovací indikátory
Monitorování realizace projektu, věcná část monitorovací zprávy
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Věcná část řízení projektu (seminář pro příjemce – 1. a 2. výzva)
Seminář pro příjemce podpory z OP VK
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Místní poplatky Školení obcí Olomouckého kraje listopad 2017 Novela zákona č. 565/1990 Sb., o místních poplatcích (dále jen „ZMP“) s účinností od 1. 7.
INDIVIDUÁLNÍ PROJEKTY
PODPORA SOCIÁLNĚ-PRÁVNÍ OCHRANY DĚTÍ NA KRAJSKÉM ÚŘADĚ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE II Metodické setkání na téma „Standardy kvality sociálně-právní ochrany na.
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována.
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Operační program Rybářství 2014 – 2020
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Dokončení DŘ 2012 a Podmínky DŘ 2013
Transkript prezentace:

„Služby sociální prevence v Olomouckém kraji“ Projekt registrační číslo: CZ.03.2.60/0.0/0.0/15_005/0000057 je hrazen v rámci Operačního programu Zaměstnanost z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky. 31.5.2018

Organizace doručování monitorovacích zpráv - průběžnou monitorovací zprávu doručit do 10 kalendářních dnů od skončení každého MO (= zúčtovacího období) – viz bod 8.4 - závěrečnou monitorovací zprávu doručit do 20 kalendářních dnů od skončení posledního MO (= zúčtovacího období) – viz bod 8.5 _____________________________________________________ - doručit 1 paré fyzicky spolu se zúčtovací fakturou a všemi MLPÚ - monitorovací zprávu zaslat taktéž elektronicky: m.zbozinkova@kr-olomoucky.cz p.drexler@kr-olomoucky.cz

Organizace doručování monitorovacích zpráv adresa pro doručení monitorovacích zpráv a zúčtovacích faktur: Olomoucký kraj Odbor strategického rozvoje kraje oddělení projektového řízení Mgr. Monika Zbožínková Jeremenkova 1191/40b 779 11 OLOMOUC

Opravy a sankce v případě, že dojde k prodlení s doručením průběžné monitorovací zprávy, je stanovena smluvní pokuta 500 Kč za každý započatý den prodlení – viz bod 11.1 Smlouvy v případě, že dojde k prodlení s doručením závěrečné monitorovací zprávy, je stanovena smluvní pokuta 1000 Kč za každý započatý den prodlení – viz bod 11.2 Smlouvy v případě neúplnosti nebo formálních nedostatků monitorovací zprávy je poskytovatel povinen zprávu doplnit nebo opravit, a to do 5 pracovních dnů ode dne, kdy je k tomu vyzván a v doručit ji v elektronické formě – viz bod 8.6 Smlouvy (v případě opakovaného porušení bodu 8.6 je Objednatel oprávněn odstoupit od Smlouvy – viz bod 12.1 d Smlouvy)

Koncepce průběžné monitorovací zprávy jeden soubor ve formátu *xls o více listech poskytovatel vyplňuje pouze bílá pole maximum vysvětlivek – červený trojúhelník https://www.kr-olomoucky.cz/monitorovaci-zpravy-cl-3292.html _______________________________________________________ Pojmy popsány v metodice sledování a vykazování monitorovacích indikátorů z 12. 1. 2016 viz : https://www.kr-olomoucky.cz/metodiky-a-vzory-cl-3290.html

Naplňování primárních ukazatelů a sankce nenaplnění poměrné části primárních ukazatelů stanovených ve Smlouvě určené podle poměru délky zúčtovacího období oproti celému období, na které je primární ukazatel stanoven, opravňuje Objednatele k uplatnění slevy - viz bod 11.7 Smlouvy snížení ve výši 10% z Vyrovnávací platby při naplnění některého ze stanovených primárních ukazatelů pouze v rozsahu 80% - 90% včetně snížení ve výši 20% z Vyrovnávací platby při naplnění některého ze stanovených primárních ukazatelů pouze v rozsahu 50% - a méně než 80% snížení ve výši 30% z Vyrovnávací platby při naplnění některého ze stanovených primárních ukazatelů v rozsahu nižším nrž 50%

Kontroly Objednatel je oprávněn provádět pravidelnou či namátkovou kontrolu plnění předmětu smlouvy - 10.1 Účetnictví Evidence Naplňování standardů kvality Sociálních služeb a další

Kontaktní údaje ● Mgr. Pavel Drexler Oddělení sociálních služeb Odbor sociálních věcí         Krajský úřad Olomouckého kraje Jeremenkova 1191/40a, 779 11 Olomouc ● tel.: 585 508 487 ● e-mail: p.drexler@kr-olomoucky.cz Děkuji za pozornost