Není Crack jako Crack Made By: Michal Karban,Michajil Burdikov,Dalibor Boháč, Marek Štěpán, Jakub Rosinský.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
BIS Cracking Roman Danel VŠB – TU Ostrava.
Advertisements

Projekty realizované Policií České Republiky v rámci Evropského návratového fondu Evropský návratový fond (ENF)
Analýza fungování institutu dohod o výkonu pěstounské péče v ČR SocioFactor s.r.o.
Alžběta Trtková ČJ – SV  Projekt, který varuje zejména děti a dospívající před nástrahami internetu.  Projekt je pod záštitou Ministerstva školství,
„Rekonstrukce chodníku podél silnice III/01152(II/474) km 0,000 – 0,222“ Tento projekt byl spolufinancován z rozpočtu Státního fondu dopravní infrastruktury.
Autorská práva Made by: Michal Karban, Michajil Burdikov, Dalibor Boháč, Marek Štěpán, Jakub Rosinský.
Téma: Viry, antivirová ochrana,spamy – 1. část Vypracoval/a: Ing. Jana Wasserbauerová.
Warez scéna, crack. Warez, co to je? Warez je termín počítačového slangu označující autorská díla, se kterými je nakládáno nelegálně, zejména v rozporu.
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Autor: Mgr. Petr Nedbal Název: VY_32_INOVACE_9C_1_Pravěk II.-vznik zemědělství.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Irena Čiháková Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje Národní.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Prostředí internetu Číslo DUM: III/2/VT/2/2/27 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
FINANČNÍ GRAMOTNOST VLASTNICTVÍ HMOTNÉ A DUŠEVNÍ ZPRACOVALA: MGR. IVA NOVOTNÁ SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ČESKÁ KAMENICE, JAKUBSKÉ NÁM. 113, PŘÍSPĚVKOVÁ.
Experimentální metody oboru – Pokročilá tenzometrie – Měření vnitřního pnutí Další využití tenzometrie Měření vnitřního pnutí © doc. Ing. Zdeněk Folta,
IP adresace (IPv4) Velikost a určení IP adresy I. Epocha (dělení na třídy) II. Epocha (zavedení masky) Speciální adresy Příklady a řešení IP adres Souhrn.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr. Veronika Kubincová Název materiálu: VY_32_INOVACE_18_10_ Lidská práva Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
OCHRANA PROTI PIRÁTSTVÍ Lenka Zatloukalová, Lucie Pavlíková, Jitka Zapletalová, Kateřina Wlachová, 1.a.
Licence - povolení, oprávnění, svolení k užití programu - hranice mezi legálním užíváním, krádeží, přestupky z nedbalosti - za jejich použití (případně.
Síťové operační systémy OB21-OP-EL-KON-DOL-M Orbis pictus 21. století.
Software Licence a distribuce Karel Nymsa Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/
Nelegální kopírování, autorská práva Prezentace vytvořena s podporou grantu FRVŠ.
Hospodářský proces Hospodářský proces. Hospodářský proces Hospodářský proces rozdělujeme na následující fáze: a) výroba b) rozdělování a přerozdělování.
Počitačová bezpečnost - je obor informatiky, který se zabývá zabezpečením informací v počítačích (odhalení a zmenšení rizik spojených s používáním počítače).
Interaktivní tabule, USB disky, paměťové karty, záložní zdroj
Software =je v informatice sada všech počítačových programů používaných v počítači, které provádějí nějakou činnost. - Software je protiklad k hardwaru,
PROJEKT ISTI INFORMAČNÍ SYSTÉM TECHNICKÉ INFRASTRUKTURY VEŘEJNÉ SPRÁVY
Zkušenosti s vydáváním online publikace na ČVUT a jejich možnosti ve výuce FRANTIŠEK PODZIMEK KATEDRA ZDRAVOTNICKÝCH OBORŮ A OCHRANY OBYVATELSTVA
Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace Třebívlice Autor: Olga.
Účetnictví a výkaznictví
Evropský návratový fond (ENF)
Co se neuveřejňuje Neuveřejňují se informace, které nelze poskytnout podle předpisů upravujících svobodný přístup k informacím § 3 odst. 1 Zákona o registru.
Facebook.
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Pirátská strana.
Jak ulehčit mladým rodičům – denní péče o děti z pohledu zaměstnavatelů a rodičovských iniciativ Rosa Hochschwarzer Zemské sdružení.
Transportní vrstva v TCP/IP
Proudové chrániče.
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Informace a informační zdroje
Obrázky Ram Rom Nástupci ROM Počítačová pamět Obrázky Paměti Ram rom
E-knihy z pohledu autorského zákona
Programování v jazyce C++
Název projektu: Moderní výuka s využitím ICT
Název projektu: Moderní výuka s využitím ICT
SOFTWARE OSOBNÍHO POČÍTAČE
Evropský návratový fond (ENF)
Technické prostředky v požární ochraně
Sada 1 Člověk a příroda MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Rozpisy témat a odevzdávárny
Stoklásek, Cimbálník, Hermanová VI.b
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_21-01
PRŮMYSLOVÁ REVOLUCE - OPAKOVÁNÍ
Informatika Počítačové sítě.
GPRS, EDGE, CDMA, WiFi, vytáčené připojení, linka euro ISDN, ADSL
Základní komponenty počítače
Právna ochrana softvéru
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace
Text zápatí (edituje se v menu Vložení / Záhlaví a zápatí)
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Lenka Marková Název materiálu:
název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Domy na půl cesty ve středočeském kraji
Název projektu: Moderní výuka s využitím ICT
Rovnice s neznámou ve jmenovateli
Software Mgr. Václav Chvál.
Geometrie pro 9. ročník Autor: Mgr. Hana Vítková Datum:
20 MNOHOČLENY.
Informatika Počítačové sítě.
Transkript prezentace:

Není Crack jako Crack Made By: Michal Karban,Michajil Burdikov,Dalibor Boháč, Marek Štěpán, Jakub Rosinský

Crack Crack je malý program, sloužící k odstranění, či omezení funkčnosti ochranných prvků jiného programu či softwarového balíku aby bylo možno spustit program s jiným, veřejně dostupným, číslem či heslem.

Cracking je metoda odstraňování ochranných prvků za pomocí techniky disassemblování Osoba odstraňující tyto ochrany se nazývá cracker je ve většině zemí nezákonné, protože je software opatřen autorským právem (copyrightem) takto modifikovaný software se nazývá warez

Warez Warez je termín počítačového slangu označující autorská díla, se kterými je nakládáno nelegálně Dělíme:  gamez, appz, crackz, moviez Lidé, kteří zacházejí s warezem, bývají označováni jako počítačoví piráti

Jak vzniká Warez Typický průběh šíření warezu vypadá zhruba takto: Je vydána nějaká očekávaná verze komerčního software. Warezová skupina využije svých kontaktů k tomu, aby získala kopii ještě před vydáním (nebo odcizí CD z továrny, kde se vyrábí). Software je předán zkušenému programátorovi (crackerovi), který ze softwaru odstraní ochranu proti kopírování. Takto upravený software je předán tzv. kurýrovi, který ho rozšíří na mnoho FTP serverů.

KONEC