Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Pirátská strana.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Pirátská strana."— Transkript prezentace:

1 Pirátská strana

2 Obecně o straně Dne byl podán návrh na Ministerstvu vnitra na registraci strany, června téhož roku byla strana Ministerstvem vnitra zaregistrovaná pod číslem MV /VS Do registrace změny stanov 4. srpna strana vystupovala pod zkratkou ČPS . Tato strana je inspirována Pirátskou stranou ve Švédsku Předsedou Pirátské strany je Marcel Kojala Tato strana má transparentní účet u Fio banky

3 Základní program - Česká pirátská strana chce svou politikou prosazovat a podporovat a) svobodný přístup jednotlivců k informacím, b) svobodu slova a vyjadřování, c) svobodná díla, software a standardy, d) nezávislost soudů a státních zastupitelství na státu, e) transparentní nakládání s příjmy z kopírovacích a podobných poplatků a omezení nebo zrušení takových poplatků, f) demokracii a maximální zapojení veřejnosti do rozhodování, g) transparentní výběrová řízení ve veřejném sektoru, h) podporu vzdělávání a vědeckých institucí. - Česká pirátská strana chce všemi zákonnými prostředky bojovat proti a) zneužívání zákonů k omezování svobody, b) strachu, nejistotě ve společnosti a proti potlačování lidských práv.

4 Jak se stát členem ČPS Členem ČPS se může stát občan ČR , který :
Je plně způsobilý k právním úkonům . Není členem jiné politické strany . Souhlasí s programovými cíli Pirátů a zaváže se je podporovat . Ještě před tím, než se rozhodnete stát členy, doporučujeme: zaregistrujte se jako příznivec sdružení, kde chcete dostávat informace o akcích a plánovaných schůzích představte se jako zájemce o členství. zaplať Členský příspěvek ( 500 Kč,- u Fio banky)

5 Webové stránky ČPS

6 ANKETA

7 1. Otázka : Znáte Pirátskou stranu ?
Ano 12 lidí Ne 28 lidí

8 2. Souhlasíte s jejími názory
Ano 28 lidí Ne 12 lidí

9 Vytvořili Tomáš Dvořák a Veronika Kozáková
Konec Zdroje : %A1_strana Obrázky Google Vytvořili Tomáš Dvořák a Veronika Kozáková


Stáhnout ppt "Pirátská strana."

Podobné prezentace


Reklamy Google