Žákovský parlament 1.stupeň

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VÍTEJTE NA STRÁNCE VÝCHOVNÉHO PORADCE
Advertisements

„NAŠE CESTA K VLASTNÍMU HODNOCENÍ“ Základní umělecká škola J.B.Foerstera JIČÍN.
Citáty O LÁSCE.
DĚTSKÝ SVĚT LVÍČEK. KDO JSME Dětský svět Lvíček patří k nejmodernějším zábavným parkům v Evropě na ploše 1250 m2. Můžete u nás prožít nezapomenutelný.
ZÁJMENA Mgr. Michal Oblouk.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA. VOLBY DO ŽÁKOVSKÉ RADY zástupci 4. až 9.třídy zástupci 4. až 9.třídy každá třída si zvolí své dva zástupce se svým třídním.
Autoevaluace ZŠ Krčín Mgr. Monika Nováková. Úvod Autoevaluace vychází z vyhlášky č. 15/2005 Sb., kterou se stanoví náležitosti dlouhodobých záměrů, výročních.
ČLOVĚK V SOCÍÁLNÍCH VZTAZÍCH
Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě Aula Biskupského gymnázia Varnsdorf Učastníkem besedy s významnou osobou, kterou v rámci druhého kola projektu.
Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost registrační číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/ Závěrečná konference 16.
Školní parlament ZŠ Masarova Brno. Historie Historie parlament u nás funguje již 15 let neustále pracujeme na jeho koncepci původně jej vedl jeden pedagog.
Čím se trápí staršovstva Ostrava Otázky 1. Jaké jsou Vaše jednání staršovstva. Prozraďte něco, jak to vypadá u Vás! - Dlouhé jednání, správce.
alias Ringo Silver  Šedesátka to nic není... Policajti říkají, tak prý k tomu do důchodu ještě pár let přidají. Nebuď smutný, nevěš hlavu, Tebe se to.
Lidská komunikace.
Jednej tak, abys byl šťastný. Ne aby ses šťastným jen zdál.
RS Cup 2014 Press F5 bro (zmáčkni F5 kámo). O CO JDE?
Projekt vznikl dřív e n e ž tvorba ŠVP Samostatná akce Studentské rady (žákovského orgánu na škole ) Pokrývá průřezové téma osobní a sociální výchova.
Využij všechny dostupné informace. Nikdy nevíš, co se může cestou přihodit.
Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše a děti jsou z nebe JOHN GRAY
On Cítil jsi někdy touhu, udělat něco příjemného pro někoho, koho máš rád?
Ústecký parlament dětí a mládeže ( ÚPDM ). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol.
Přesvědčujeme sami sebe, že život bude lepší, až se jednou provdáme a nebo oženíme, budeme mít děti atd. Pak jsme otrávení, že naše děti nejsou dost velké.
Projekty rozvoje ICT ve škole Blanka Kozáková MŠMT odbor 55 SIPVZ
Kdo jsme ? Jsme skupina mladých a aktivních lidí, kterým není lhostejné dění ve škole, a umožňujeme svým členům podílet se na spolupráci se školou.
Klíčová otázka č. 5 Jakou roli by měli hrát různí aktéři (zejm. veřejná správa na všech úrovních, poskytovatelé služeb, volení představitelé, sdělovací.
Jirka Pospíšil, KC Vyškov, Síla přesvědčení.
KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU.
3.wydání 3.wydání Hmm nemám nápady.jé teď mě něco napadlo přidám sem fotky naší školy.
Benjamínci TJ SOKOL Dub nad Moravou
Den Země 2006 Zpráva třídy 6. A, aneb jak jsme Den Země prožili my.
Plánování LASA & FIDO. Úvod Co je to plánování?  Čeho chceme dosáhnout?  Čeho jsme schopni dosáhnout?  Jak toho chceme dosáhnout?  Jak poznám, že.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
Inspirace ke zvěstování od ranné církve – aneb jak se s tak malým vybavením dá tolik získat???
1. Přijď, Spasiteli! | Z našich pout jen ty sám | nás můžeš vytrhnout, | tak jako kdysi Izrael, když k Bohu jeho nářek zněl. | Ať zní, ať zni, ať zní do.
PROJEKT přechod od myšlenky k činu, který se uskutečňuje na žákovu zodpovědnost a má zcela konkrétní výstup =
Ekokodex.
Co tvorba ŠVP škole přinesla Možné přínosy tvorby z pohledu pilotního gymnázia v Rumburku.
Žákovský parlament. Charakteristika Prostředník mezi učiteli a žáky, žáky a vedením školy, školou a obcí Prostředník mezi učiteli a žáky, žáky a vedením.
9 let na základní škole:.
Naše skutečná a online identita - bezpečný internet ZŠ a MŠ Město Touškov.
MAPOVÁNÍ ŠKOLY ŠKOLA PRO DEMOKRACII. PRÁCE S KRITÉRIEMI ♦ s materiálem škola pro demokracii jsme pracovali v měsících únor a březen ♦ do práce byli především.
Košatý strom poznání vyrůstá z aktivity, tvořivosti a spolupráce všech.
ZÁKLADNÍ A MATEŘSKÁ ŠKOLA CHOTÝŠANY „KAŽDÝ JE JEDINEČNÝ“
Ž áci poprvé zasedli do zdejších školních lavic 1. zá ř í Naše škola má vytvo ř ený školní vzd ě lávací program s názvem Aktivita, tvo ř ivost,
Jak to u nás chodí? schůzky každý čtvrtek v 7,00 hodin v učebně fyziky každý člen ŽP má svou funkci ze schůzky vedeme zápis, který tvoří zapisovatelka.
Pavel Duchan Hrdinové a padouši v boji o kybernetickou (ne)bezpecnost.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
Praktické zkušenosti z Českého systému kvality služeb Specializované pracoviště ČSKS Výroční konference k 20 letům výročí A.T.I.C. ČR Ostrava, 7. března.
Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk Autor: Mgr. Martina Durinová SLOVNÍ DRUHY.
Vsetín proti chudobě Vsetínské školy pro lepší svět Vsetín,
Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Analýza vnitropodnikové komunikace ve vybrané organizaci Autor práce: Zdeňka Sukdoláková Vedoucí.
ZŠ 28. října, turnov Náš Parlament.
Žákovský parlament – I. stupeň
Oddíl juda pořádá nábor
Xia Gilová, Anička Křiklánová, Ondra Soustružník
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA.
Vzdělávací oblast: Člověk a společnost
ANGELBANK.
Inspirovat. Tvořit. Spojovat. Vzdělávat. Spolupracovat.
Kapela, které nesmí chybět na Vašich akcích
PARLAMENT NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE A MATEŘSKÉ ŠKOLE ANGEL V PRAZE 12
Týmová hra Roman Šmiřák Jednatel
Kdo je víc? ŘŠ nebo ZŘŠ? Dagmar Chroboková Petr Lehký.
Dotazník a výzkumná šetření
On.
Jsme „Jedno PPG“ Náš záměr We protect and beautify the world
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PRAHA 7 Strossmayerovo nám. 4
Transkript prezentace:

„Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ Voltaire

Žákovský parlament 1.stupeň

Žákovský parlament 2.stupeň

přemýšlíme nad naší prací, novými akcemi, projekty, vašimi podněty a nad sebou

organizujeme různé charitativní sbírky; podporujeme naše adoptované spolužáky; snažíme se řešit problémy

pozorně nasloucháme všem, kteří za námi přijdou nebo také těm, kteří nás pouze zastaví na chodbě; stejně tak nasloucháme i vašim připomínkám. o vašich slovech pak dlouze diskutujeme nejen mezi sebou.

stále jsme ještě na začátku cesty, i když už máme velký kus práce za sebou; teď se snažíme zdolat další překážku na cestě za naším cílem – snažíme se začlenit 1. stupeň do žákovského parlamentu; snažíme se přesvědčit všechny kolem, že ŽP má smysl a že jsme schopni stát se Vám do jisté míry partnerem

jsme u všeho, co se právě děje na škole; do všeho jdeme po hlavě; žádný názor nám není cizí; žádný problém nám není lhostejný; všechna Vaše slova mají pro nás stejnou váhu

spolupracujeme mezi sebou navzájem, učíme se spolupracovat malí s velkými a naopak, snažíme se spolupracovat s učiteli, s ostatními školami , městským parlamentem a dalšími parlamenty. Proč to vše? Protože už víme, že sám nejsi nic, posádka je víc.

předáváme Vám , co se děje na našich schůzkách; ať už v zápisech nebo na ranním setkávání;někde dostáváme více prostoru,někde méně;někdy nám to jde lépe, někde jsou ještě naše informace nedokonalé, ale snažíme se a učíme se to; věříme, že pokud nám pomůžete, budeme čím dál lepší

snažíme se reprezentovat nejen náš parlament, ale také naši školu snažíme se reprezentovat nejen náš parlament, ale také naši školu. Naši zástupci navštěvují městský parlament i krajský parlament, vystoupili jsme na půdě Poslanecké sněmovny, setkali jsme se v rámci projektu se sedmi dalšími školami; před těmi Všemi již jsme hovořili nejen o práci v parlamentu, ale také o naší škole

učíme se vystupovat před ostatními; zkoušíme si různé role, které jsou využitelné pro práci v žákovském parlamentu;pomalu ztrácíme ostych vystupovat před Vámi

pracujeme jako jeden tým, respektujeme se navzájem, tolerujeme se navzájem; nikdo nezůstává v našem týmu osamocen,vy všichni paříte do našeho týmu, pokud Vás něco trápí, přijďte za námi

naše spolubojovnice: Dana Mihalová, Kristýna Vrobelová