Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

RS Cup 2014 Press F5 bro (zmáčkni F5 kámo). O CO JDE?

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "RS Cup 2014 Press F5 bro (zmáčkni F5 kámo). O CO JDE?"— Transkript prezentace:

1 RS Cup 2014 Press F5 bro (zmáčkni F5 kámo)

2 O CO JDE?

3 Jedná se o 4. ročník turnaje ve florbale. Určitě i VY budete plní všech cukrovinek, masa, řízků, kaprů, salátů a všeho co máme rádi. Přijďte si tedy zaběhat a vypotit nějaký kus toho kapra, který v nás ještě zůstane. Nebojte se a dojděte ukázat své schopnosti a dovednosti, kterým vaše středisko zcela jistě disponuje :) Hrát se bude v počtu 3 hráčů a 1 brankáře. Střídání bude probíhat hokejově.

4 Kdy se všechno odehraje?

5 Zkuste někdy dojet, třeba se trefíte :) Nebo ne?

6 Dobře tedy. Turnaj je naplánován na 27. prosince. Začátek bude v 8:59 středoevropského času. Prosíme však o registraci do 8:52 ať v 8:59 může vše vypuknout. Vidíte, že každá minuta se počítá tak buďte prosím dochvilní ;) Plánovaný konec je v 16:01.

7 Kde se potkáme, pobavíme, vypotíme, zahrajeme, a někteří z nás vyhrajeme?

8 Turnaj byl plánován na místním rybníku, jelikož však dle našich meteorologických specialistů nebude mrznout a na vodní pólo neznáme pravidla, turnaj proběhne ve florbalovém svatostánku v tělocvičně základní školy v Rudě nad Moravou.

9 Co s sebou do baťůžku?

10 Poproste maminku, ta Vám ráda poradí. A jestli ne, překlikněte na další slide.

11 Určitě nezapomeňte na sportovní oblečení a sálovou obuv. Pro ty co nemají florbalové vybavení, je to vše, co budete potřebovat. Pro ty co mají, prosíme, vezměte si ho. Pro každý tým je nutností dovést jeden originální dres, který bude hodnotit naše estetická porota. Je jen na Vás jak se toho ujmete, ale jak všichni víme, není důležité jak hraješ, ale jak u toho vypadáš :) Občerstvení bude zajištěno.

12 Peníze? :(

13 Ano. Bohužel i na tenhle turnaj se musí vybrat startovné. Částka je stanovena na 2 000 haléřů na jednoho člena. Jelikož však haléře neplatí, prosíme každého o 20 Kč. Více peněz vozit nemusíte, rozhodčí jsou neúplatní.

14 Kdyby Vám tyhle informace nestačili, máte prostě smůlu.

15 Vlastně ne, nebojte se v případě nejasností obrátit na: zdenek.dokoupil@email.cz Na Vaši účast se těší pořadatelé :)


Stáhnout ppt "RS Cup 2014 Press F5 bro (zmáčkni F5 kámo). O CO JDE?"

Podobné prezentace


Reklamy Google