Heřmánkovice.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zkušenosti s prací s dětmi v obecní knihovně
Advertisements

Mateřská škola Olomouc - Holice
Naše obec – Rožmitál p. Tř
Od zatopeného hadcového lomu ke Skalce pod Kaní horou
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Beckiland Firemní párty.
ČINNOST DĚTSKÝCH KNIHOVEN VE VSETÍNĚ
Den Země – svátek planety
CESKA REPUBLIKA Foto: Jaíra (Yair) Moreshet Procházka po České zemi a její památky:-) Hudba: WA. Mozart- klarinet Trio Es dur, K. 498, Allegro.
Naše obec Nový Oldřichov Mistrovice. Obecní úřad.
Naše knihovna se nachází v objektu Obecního úřadu Roubanina.
ÚSTÍ U VSETÍNA.
 Poloha.. Poloha..  Naše obec Naše obec  Mapa Obce Mapa Obce  Historie obce Historie obce  Tradice Tradice.
Brazilské Rio de Janeiro je prý nejkrásnějším městem světa
Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě. Neodolali jsme výzvě zapojit se do soutěže v rámci aktivity „Spring Day 2009“. Město Varnsdorf bylo kdysi největší vesnicí.
Knihovna v obci - proč? aneb Víme, co máme? Kardašova Řečice říjen 2005 Zlata Houšková.
Karlova Studánka – 1.7. Sbíráme se, snad někam pojedeme.
Kostel Svaté Kateřiny Vytvořily: Lucie Matejzíková, Kristýna Nováková, Soňa Slovíková, Dominika Daničová.
Projekt Volunteering. Projekt Volunteering byl založen 14. září 2009 Asociací pro podporu vzdělání jako projekt Univerzitního centra Na Baště, Na Baště.
Veřejné koupaliště a místo k odpočinku. SOUČASNÁ SITUACE V SOUČASNOSTI NA ÚZEMÍ LEŽÍ BÝVALÁ ČISTIČKA: NÁDRŽ A PŘILEHLÝ DŮM.ČISTIČKA ZABÍRÁ PŘIBLIŽNĚ.
Sdružení nezávislých kandidátů PERSPEKTIVA
Ústecký parlament dětí a mládeže ( ÚPDM ). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol.
MASOPUST.
Tělovýchovná jednota Černěves Podívejte se na historii akcí roku 2008 Fotky ukazují akce, na kterých se podíleli členové TJ. Příjemnou zábavu!
Přebudov června 2013 Družina princezen a rytířů v pohádkovém Přebudově.
Kultura.
Základní škola Dobrovského
Vesnice Strupčice.
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Příjemce: Doporučeno pro: 2. ročník ZŠ Předmět: Prvouka Autor: Mgr. Martina Marková Základní.
Počasí, jak se říká, „že by psa do něj nevyhnal“. Tak jsme vyrazili na výlet. Kam? No přeci do Jindřichova Hradce v tomto vánočním období se.
Píseň: Anne Murray - Mě potřebuješ.
PAMÁTKY PRAHA.
STROMY V SUCHÉM DOLE 2008.
Vesnice, ve které žiji Velké Karlovice
ICT VL Naše okolí 5.R Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Vzdělávací obor: Člověk a jeho svět Tematický okruh: Místo, kde žijeme Anotace:
fotovzpomínky varhaníka
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Fotonoviny oddílu Pusík a Knoflíci z PS Nepomuk 4.6. Pionýrský dětský den s méďou.
Výlet za historií č. IV tentokrát ANTROPHOS Zdeňka Chaloupková říjen 2011.
Vznik tělovýchovné jednoty SOKOL
Základní škola T. G. Masaryka a MŠ Horní Bečva
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení žáků s západočeským městem Tachovem.
ŠKOLNÍ VÝLET Agenti jdeme na to? Za č ínáme odbavováním pasa ž ér ů na letišti. Ani zavazadla nelze vpustit do letadla bez kontroly.
Síť mateřských center o. s. MATEŘSK É CENTR UM Klub maminek DVOREČEK Ulita Černilov, o.s.
Svět plný dobrodružství, středověké hrady, města a vesnice, krajina plná skal, lesů potoků a řek. To je Naturalis. Celý příběh začíná v podhradí Naturalisu,
Moje prázdniny Nikola Dudíková.
Fotonoviny oddílu Pusík a Knoflíci z PS Nepomuk Ú N O R Ú N O R
Olešnice je trojúhelníkové městečko ležící na Hornosvratecké vrchovině, která je součástí Českomoravské vrchoviny. Je přirozeným centrem severozápadního.
Zájmové činnosti ve školních družinách –
Role koordinačních skupin komunitního plánování v prorodinné politice Konference k zahájení projektu „Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v Děčíně“
Základní informace o Mateřské škole Zřizovatel: Město Valašské Klobouky Ředitelka: Bc. Ivana Sáblíková Počet pedagogických pracovníků: 12 Počet asistentů.
Městská knihovna Sedlčany Strom v nás - lokální historie prostřednictvím sedlčanské knihovny Městská knihovna v Českém Těšíně Konference Další možnosti.
IX.ročník uzlovací soutěž o pohár starosty SDH Osek nad Bečvou V sobotu 14. března pořádal náš sbor uzlovací soutěž. Naši obec reprezentovalo družstvo.
Výlet Akademie třetího věku, Totem RDC obor Historie místopis, pod vedením lektora pana Jiřího Oudese, začal na Dešenickém nádraží.
Školní rok 2014/ ZŠ Elišky Krásnohorské 10 Plzeň.
Problémová analýza – shrnutí Návrh scénářů řešení –
Srdečně Vás zveme na pochod Ze Zbraslavic (nejen) do Zruče, na který se můžete vydat 7. května 2016 od 6:30 do 13:00 ze sokolovny ve Zbraslavicích na Kutnohorsku.
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
POZVÁNKA NA DĚTSKÉ ODPOLEDNE KDY: od 14:00 hod
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VITICE, okres KOLÍN
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška
Název školy: Základní škola Chomutov, Písečná 5144
Píseň: Anne Murray - Mě potřebuješ.
Kostel sv. Prokopa Pověst III. Jak se stavěl kostel v Pochvalově.
ZŠ Staré Město.
Soňa Maruničová Říjen ročník
Senioři s vnoučaty Velké Losiny 2017.
VLASTIVĚDA Místo, kde žijeme Naše obec – Česká Kamenice
Královské město Rakovník
Pracovní stáž na Slovensku – Martin - v rámci programu Erasmus+
Transkript prezentace:

Heřmánkovice

Naše dominanta kostel Všech svatých

Kulturní dům nabitý dětmi i doprovodem Kulturní dům nabitý dětmi i doprovodem. Součástí dětského maškarního karnevalu jsou různé hry a soutěže, kterých se děti rády účastní. Pochvalu si zaslouží i maminky , protože žádné z dětí nepříjde bez masky.

Zachránili jsme sv. Floriána, který stál na původní obchodní cestě mezi Broumovem a Polskem. Cesta obchodníků vedla přes Heřmánkovice a okolí sochy poskytovalo příjemné odpočinutí. V poslední době tam ale byla pastvina, okolní stromy narušovaly stabilitu sochy. Po částečných opravách ji obec postavila na důstojné místo, kde se opět nabízí možnost odpočinku.

Muži z Cyklotýmu pozvali občany na tajný výlet Muži z Cyklotýmu pozvali občany na tajný výlet. Koncovka byla v Polsku na smažených pstruzích.

Jedna z mnoha dílem v kulturním centru Heřmánek Jedna z mnoha dílem v kulturním centru Heřmánek. Tentokrát se děti připravují na Velikonoce.

Dětmi velmi oblíbená akce Noc s Andersenem Dětmi velmi oblíbená akce Noc s Andersenem. Toto je odpoledne, kdy organizátorky pracují s dětmi a připravují se na dlouhou, ale celý rok očekávanou noc.

Takovéto pohledy mají rádi občané v obecním kalendáři.

Takhle u nás stavíme májku.

Netrpěliví čarodějové a čarodějky před průvodem k hranici, po jejímž spálení už očekáváme jaro.

A tady odemykáme naší studánku a právě dnes 3 A tady odemykáme naší studánku a právě dnes 3. října ji naše děti znovu uzamykají.

Jeden z nejvýznamnějších dnů občanů , kterých má tu čest zúčastnit se i obec.

Podařilo se nám toho mnoho, ale stále nás mrzí, že na organizování se podílejí stále stejní lidé. Jsou to hlavně ženy. Již od roku 1989 je v čele obce žena a u většiny aktivit jsou hybnou pákou ženy. Rovnost mužů a žen v naší obci není velkým problémem. Na našem konci světa je problémem i za kulturou dojet a i proto se uvedenými akcemi snažíme zpestřit život občanů v obci. Bylo by moc hezké kdybychom mohli řešit jen zábavné akce a kulturu. Doporučujeme nenechat se odradit některými, stále stejnými protivy – nikdy se nelze zavděčit všem. Vzájemný respekt i pochvala za zdařenou akci je největší odměnou.