Carly Rae Jepsen.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Simulovaná schůze Evropského parlamentu na téma: LISABONSKÁ SMLOUVA.
Advertisements

Johnny Cash.
ASHLEY TISDALE. Údaje  Povolání: Herečka, zpěvačka, producentka, textařka, dabérka  Věk: 24  Datum narození:  Místo narození: West Deal,
Skupina Blue členové: Antony Daniel Costa narozen v Edgware, Middlesex Duncan Mathew James narozen v Salisbury, Wilts Lee Ryan.
The Rolling Stones.
IES Menéndez Pidal, Avilés, Spain Gymnázium V. Mýto, Czech Rep. St Brigid´s College, Derry, Northern Ireland.
V žilách zpěvačky, která se narodila ve Victorii v kanadské provincii Britská Kolumbie, koluje temperamentní portugalská krev. Její rodiče Maria.
Tereza Látalová.
Moje oblíbená punková a rocková skupina
Lil Romeo Lil' Romeo se narodil 19. srpna 1989 v New Orleans (Louisiana). Pravým jménem Percy Romeo Miller III a jeho matka je Sonja Miller a otec Percy.
Rodné jméno: Beyoncé Giselle Knowles
Ella Fitzgeraldová byla americká jazzová zpěvačka. Za svůj život napsala a nazpívala stovky oblíbených písní. Ella Fitzgerald, též nazývána "First Lady.
...JEHO ŽIVOT? Podpora využití ICT ve výuce průřezových témat na základních školách (CZ.1.07/1.1.00/ )
Zajímavost: Narozen v Tupelu 8.ledna 1935 v 3.30 jako dvojče o půl hodiny dříve narozeného Jesse Garona, který se ovšem narodil již mrtvý. Rodiče Gladys.
Spice girls Nicolé Adamová.
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
Nejznámější písně: Pánu Bohu do oken, Cesta
CERMAT 2007 Celostátní hodnocení výsledků vzdělávání žáků 9. tříd a odpovídajících ročníků víceletých gymnázií.
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ STROJÍRENSTVÍ A AUTOMATIZACE ÚNOR 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI.
Martin Dresler.  Hlavní město : Ottawa  Rozloha : km²  Státní zřízení : federativní konstituční monarchie  Počet obyvatel : 
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_03_AJ2V Ročník: I. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Pražská hiphopová skupina Indy&Wich svůj první koncert odehrála v prosinci Kde jinde, než v klubu 007 na Strahově. O rok později se do.
Autor: Martin Pivnička
HISTORIE HOKEJE U NÁS.
Avril Lavigne JEDNA BLONDÝNA... JEDNA ZPĚVAČKA....
Translation Translate the following sentences from English into Czech. Vzor: I don’t like the translation of this book. Who translated it? Nelíbí se mi.
Travelling again By Dagmar Machů Škola: SOU Val. Klobouky Ročník: třetí Obor: Automechanik, Opravář zemědělských strojů Název projektu: Zkvalitnění výuky.
 American Idol‘s runner up: Adam Lambert.  Kdo je Adam Lambert?  29-letý americký zpěvák (a herec), narozený v Indianapolis (v Indianě), nyní žije.
P Ě VECKÁ SOUT Ě Ž 31 ZPĚVÁKŮ SE VE STŘEDU 25. BŘEZNA 2015 ZÚČASTNILO SOUTĚŽE V SÓLOVÉM ZPĚVU. SOUTĚŽÍCÍ SI NEJPRVE SPOLEČNĚ ZAZPÍVALI, A POTÉ UŽ JEDNOTLIVĚ.
Fotografie od Yair Moreshet Canadian Rockies Kanadské Skalnaté hory - jedna ze sedmi hlavních částí tohoto pohoří. Nachází se zcela v Kanadě na území.
Vytvořila: Anna Veselá
Pitbull.
Web Hanky Jahodové  …mé stránečky    Bc. Hana Jahodová, MZLU, PEF.
Jan Werich Vytvořil: Jiří Burda
* Pracovní list č. 18: * - zpracujte agendu k přijetí pracovníků fiktivní firmy do * pracovního poměru: * - osobní dotazníky * - strukturované životopisy.
DESCRIBING A PHOTO, PICTURE, ART, PAST CONTINUOUS Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České.
Country Taylor Swift. country Taylor Swift Narozená: Povolání:zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka Znamení: střelec Místo narození:
VY_22_INOVACE_45 Jazyk a jazyková komunikace. Anglický jazyk. Happy birthday! 1. ročník únor 2012 Mgr. Kateřina Šujanová Presents 1.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: Mgr. Lenka Kulhavá NÁZEV: VY_32_INOVACE_ O 11 TEMA: Angličtina ČÍSLO PROJEKTU:
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: Mgr. Lenka Kulhavá NÁZEV: VY_32_INOVACE_ O 03 TEMA: Angličtina ČÍSLO PROJEKTU:
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: Mgr. Lenka Kulhavá NÁZEV: VY_32_INOVACE_ O 01 TEMA: Angličtina ČÍSLO PROJEKTU:
ANOTACE: Prezentace je určena žákům pátých tříd ke zopakování a rozšíření učiva o určování času v angličtině. Žáci si nejdříve zopakují určování hodin.
 kanadský rockový zpěvák, skladatel, fotograf s britskými kořeny  od 15 let se věnuje hudbě  pracoval jako dřevorubec  charakteristický nakřáplým.
Tekken je bojová videohra kterou vydala společnost namco. V roce 1994 vyšel první díl na Playstation, poté vyšel i druhý díl (Tekken 2) a třetí (Tekken.
EVROPSKÁ UNIE OFICIÁLNÍ VZNIK EU 1993 Současná politická společnost má neustálou potřebu se sdružovat. Sdružení jako hlavní myšlenku má i Evropská.
Chris Brown. Celým jménem Christopher Maurice Brown Věk: 23 Narození: , Tappahannock Znamení: býk Výška: 183 cm.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
BIG BANG.  Jihokorejská mužská skupina  Žánry: K-Pop, hip hop, rock, taneční, elektronické  Vznikla v roce 2006  Jsou známí pro svou originální hudbu.
 Onika Tanya Maraj lépe známá pod svým uměleckým jménem Nicki Minaj [nyki mináž],je "rapperka" a "textařka" z New Yorku. Narodila se na Trinidadu. 
Shawn Mendes Shawn Peter Raul Mendes (* 8.srpna 1998, Toronto, Ontario, Kanada)
Celým jménem jako Onika Tanya Maraj. Narodila se 8
Angličtina: Oliver Cromwell
Zora Jandová 8.A,B.
P!nk.
Prezentace od Mervina Flandery
Justin Bieber.
Vytvořil: Jiří Burda The Shadows.
Michal Kavalčík (13.června1975 Český Těšín).
PaedDr. Milena Cempírková VY_32_Inovace_
Justin Bieber.
Ella Fitzgeraldová AUTOR: Mgr. Aleš Skála
Aník a Maky 5.A Ed Sheeran.
Mercedes Benz.
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
PaedDr. Milena Cempírková VY_32_Inovace_
Katy Perry.
Fatboy Slim    /     
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_2_AJ4
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Transkript prezentace:

Carly Rae Jepsen

Životopis * 21. listopadu 1985 Pochází z Mission v Britské Kolumbii Je to kanadská zpěvačka a textařka

Úspěchy V roce 2007 se umístila na třetím místě v páté řadě reality show Canadian Idol a zúčastnila se koncertního turné Canadian Idol Top 3. Krátce po soutěži podepsala smlouvu s nahrávacími společnostmi. O tři roky později vyšel její nový singl, nazvaný "Call Me Maybe", který obdržel mnoho úspěchů. Umístil se na prvním místě i v Austrálii, Irsku a Spojeném království.

Písničky Call Me Maybe Owl City and Carly Rae Jepsen - Good Time This Kiss Picture Tug Of War

Ocenění a nominace 2010: 2012: vyhrála Píseň roku „Tug Of War“ vyhrála Nejpřehrávanější video roku „Call Me Maybe“ vyhrála Video roku „Call Me Maybe“ vyhrála Oblíbené video „Call Me Maybe“

Zdroje Vytvořili: Lenka Sobková Kateřina Števlíková Zdroje: www.google.cz www.wikipedia.cz