Anime By – Štěpán Folget.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Konnichi wa Vítejte u prezentace o ANIME prezentací Vás budou provázet Eclair a Lumier.
Advertisements

Vytvořila:Monika Hradilová. NA ÚVOD… NA ÚVOD… Přátelství a internet…Tohle téma je hodně otevřené. Na celém světě existují milióny sociálních stránek.
Úřad vlády ČR Odbor pro informování o evropských záležitostech Ing. Klára Nápravníková Grantové informační projekty OEZ 2006 Praha, 5. října 2006.
N ÁZEV ŠKOLY : ZŠ Š TĚTÍ, O STROVNÍ 300 A UTOR : M GR. N IKOLA G RBAVČICOVÁ N ÁZEV MATERIÁLU : VY_32_INOVACE_CJ.6.A.17_ CESKA _ FILM OVA _ TVORBA _ PRO.
Warez scéna, crack. Warez, co to je? Warez je termín počítačového slangu označující autorská díla, se kterými je nakládáno nelegálně, zejména v rozporu.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám.
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Školení AACR2 – staré tisky pro účastníky SK ČR Národní technické muzeum Praha Běla Moravcová Národní knihovna ČR.
Volejbal pro dívky. Historie volejbalu Volejbal vymyslel 9. února 1895 William G. Morgan z YMCA v Massachusetts (USA). Morganovým cílem bylo vytvořit.
ZŠ Brno, Řehořova 3 Já a společnost Výchova k občanství ročník III
MENDELU LDF Národní srovnávací zkoušky v přijímacím řízení na MENDELU LDF 2015/2016.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/
Mgr. Romana Vítková ZŠ a MŠ Nedašov VY_32_Inovace_12 VR-2 Mikuláš.
Průvodní list Šablona: VI/2 Vytváření podmínek pro rozvoj znalostí, schopností a dovedností v oblasti finanční gramotnosti Vzdělávací materiál: Prezentace.
Interiér domů. 0 Máme různé druhy interiérů a v dnešní době máme také široký výběr moderních interiérů:
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Ing. Jan Weiser Název prezentace (DUMu): Diagnostika řídících jednotek I. Tematická oblast:Speciální elektrická zařízení.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Vladimír.
Futurama. Futurama je americký animovaný seriál, který vytvořili Matt Groening a David X. Cohen (autoři seriálu Simpsonovi). První čtyři produkční série.
FILIPOJAKUBSKÁ NOC. HISTORIE oblíbený lidový zvyk noc vlády temných a zlých sil dříve se hledaly poklady čarodějnice létaly na sabat královna sabatu (
ŽIVELNÍ POHROMY A PROVOZNÍ HAVÁRIE Název opory – Tsunami Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt: Vzdělávání pro bezpečnostní systém.
Název školy : Základní škola a mateřská škola, Název školy : Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Svoboda nad Úpou, okres Trutnov.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Eva Bartošová Název DUM: VY_32_Inovace_ rčení a přísloví Název sady: Český jazyk 7. ročník Číslo projektu:
Jan Amos Komenský Učitel národů. Jan žil s rodiči v Uherském Brodě. Jeho otec byl členem Jednoty bratrské. Rodný dům Jana Amose Komenského.
VY_32_INOVACE_10_4_10.
Induktivní statistika
Jan Palach Tomáš Jílek.
Vznik náboženství Petr Machala.
Hmyzí hotel Kde kdo bydlí?.
Ježíš v nedělních evangeliích
Anotace Materiál obsahuje prezentaci nejstarších českých pověstí. Slouží jako doprovodný materiál o nejstarších událostech v pověstech. Je možné využít.
Anotace: prezentace slouží k procvičování párových souhlásek
Najděte si ideálního muže
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Hlušice
Pracovní list k procvičení znalostí o jednoduchých strojích Autor
Hudební nástroje.
se sluchovým postižením“
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou,
Mýty a pověsti Tematická oblast
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a příroda, Fyzika, Pohyby těles ve Sluneční soustavě Autor: Kamil.
Povinnosti provozovatele střešních instalací při dodávkách přímým vedením
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost   
ODCHYLKA DVOU PŘÍMEK V ROVINĚ
Prezentace Pravidla pro vytváření Postup vytváření.
Šablona 32 VY_32_INOVACE_14_24_Moliére
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Americká skutečnost Edwarda Hoppera
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Vendulka.
Prvňáci a matematika Poznáváme čísla do
BLEACH.
Deadman wonderland Deadman Wonderland (デッドマンワンダーランド) je manga série, sepsaná Jinseim Kataokou a nakreslená Kazumou Kondouem, vydaná nakladatelsvím.
Finanční gramotnost Inflace ZŠ Hejnice Mgr. Jan Kašpar.
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR:
Pokus. konec.
Spojité VELIČINY Vyšetřování normality dat
Národní srovnávací zkoušky v přijímacím řízení na MENDELU LDF
Základní statistické pojmy
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
On.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Karla Klíče Hostinné AUTOR: Mgr
VZNIK SOPEK Téměř všechny sopky vznikají v hraničních oblastech zemských desek a to hlavně v tichomořském „ohnivém prstenci“.K nejmocnějším erupcím dochází.
Muset v angličtině Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Šimon Daníček. Dostupné z Metodického portálu ISSN
Náhodný jev, náhodná proměnná
ČÍST JE STEJNĚ KRÁSNÉ A ZDRAVÉ JAKO BĚHAT...
Člověk a technika – TEPELNÉ STROJE
Tuhé těleso a moment síly
Scania Autor: Martin Zoubek
Lidské svaly a kůže ČLOVĚK.
Slovní úlohy o společné práci − 3
Tečné a normálové zrychlení
Transkript prezentace:

Anime By – Štěpán Folget

Co je to „ANIME“? Anime znamená japonsky ANIMACE Je hodně typů Anime. Některé je vyrobeno na počítači, jiné ručně. Někde je magie, jinde sporty… Anime se většinou odehrává na nereálných místech, s nereálnými lidmi. Anime je v podstatě animovaná verze knihy MANGA (ale o tom zase příště) Anime postavy se dají udělat vážně ze všeho..

Co? Kde? Jak? Jaké jsou typy Anime? Kodomo – pro všechny, Shonen – pro chlapce 10 až 17, Shojo – dívky 10 až 17, Seinen – normální příběh pro chlapce 18+, Josei - normální příběh pro dívky 18+ a Ecchi – Perverzní příběhy. Jak vzniklo Anime? Anime vymyslel Osamu Tezuka roku 1900, když se pokoušel kopírovat Evropskou animaci S Anime jsou spojena i slova jako Otaku - člověk, který je na Anime a Manze závislý, a Cosplay - Převlékání se za svou oblíbenou postavu z Anime/Mangy

終了! (Konec!) Doufám že se vám má prezentace líbila a přibyde nějaký ten další Otaku!  Zdroje: http://naruto.wikia.com/wiki/Itachi_Uchiha http://www.brandwallpapers.com/view/mozilla_firefox_anime-1152x864.html http://en.wikipedia.org/wiki/Osamu_Tezuka http://simple.wikipedia.org/wiki/Anime